Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Jst bi pa upoštevala nasvet Pavlihe

Jst bi pa upoštevala nasvet Pavlihe

in ne bi šla na hrvašk.Mala malca.Samo naj mi plača dopust v PORTOROŠKIH HOTELIH PA BOM ŠLA TJA.

dopusti izven Hrvaške so dostikrat veliko cenejši .
Vzrok,da še vedno obiskujemo,prepričana sem,da se bo to nadaljevalo tiči v
tem,da je njihovo morje blizu.
Če bomo nadaljevali kot nadaljujemo bo kmalu še bližje.

Ne obiskujem hrvaškega morja,vendar kljub temu poceni in
krasno, dopustujem.

Vse je v glavi .

Doma v lavorju-hrošček.Mimgrede, mi trije , otok Brač,HR, “vse vključeno”, kaj pomeni:samostrežni zajtrk, kosilo in večerja, popoldanski prigrizek, pozni polnočni prigrizek, neomejena količina žganih in brezalkoholnih pijač od 9 do 23 ure, sladoled za otroke popoldan, ležalniki , fitnes in še , in še z zavarovanjem aranžmaja(5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}), TT in prijavo znaša 1.083 €.Poišči in povej, kje se to dobi.da bomo mi tudi drugo leto šli kam drugam in ne samo na HR.Hvala za informacijo.Morje čisto,mivka.

987654

S tujo roko je lahko mešati po dreku.

600 Eur.Bolgarija.Ollinclusive(vključen avionski prevoz)

jst govorim o slo-drago kt svina

Hotel na hrvaškem morju en teden polni penzion 60 jurjev- kje dobiš to v sloveniji?

prosim,razsvetli me v katero kategorijo spada, zgoraj imenovani hotel.
Če sem prav razumela, manj kot 10 jurjev (41.73 eu) dnevno, na osebo ali za dve osebi?

Tudi Turčija ni draga…Korzika itd…veliko krajev je poceni .Vse imajo prekrasne plaže,da o prijaznosti ljudi ne govorim.

Mi smo vandrovci in vandramo po svetu z šotori in spalkami :))))

mjn napisal:

> Hotel na hrvaškem morju en teden polni penzion 60 jurjev- kje
> dobiš to v sloveniji?

Pa kaj je vam ljudje? Ne boste verjeli ampak morje obstaja še kje drugje, ne samo v Sloveniji in Hrvaški. Pavliha je itak samo provociral. Rupel je pa nasedel… HAHAHA…..

:))))))

**** napisal:

> Pa kaj je vam ljudje? Ne boste verjeli ampak morje obstaja še
> kje drugje, ne samo v Sloveniji in Hrvaški. Pavliha je itak
> samo provociral. Rupel je pa nasedel… HAHAHA…..

Jes sem mislil it v Savudrijo. Zdej pa ne vem če smem, ali to spada pod Hrvaško ali ne???? prosim odgovor :-)))

malo morgen- jaz hočem bit blizu slo ker imam majhnega otroka- ne grem v bolgarijo da mi ga zašuštrajo če se mu kaj zgodi, še manj kam drugam
60 jurjev za 1 osebo polnipenzion je pa v hotelu v poreču
ni ne vem kaj je pa hrana ok sploh pa poleti ne rabiš drugega kot posteljo in twc ?

Jaz že dolgo ne hodim tja, mi gre pa na jetra, da mi nek političek govori kam naj grem na počitnice!!!

Se strinjam.Šel boš tja kjer boš dobrodošel in se boš dober imel.

je rekel dr.Drnovšek v eni izmed svojih,zadnjih,izjav.

Če je to res izjavil se pa vsaj enkrat strinjam z njim.Hrvatom ne mislim nosit svojga denarja.

New Report

Close