Slovenija in problemi s hrvaško
JJ kot partijski sekretar in Ivo prav tako(oba sta bila pomembna sekretarja v bivši jugi) seveda ne moreta rešiti in ne boste rešila problema ne morja ne česa drugega. S tem, da je JJ kljub temu, da je v starih časih nesel Ivota v svojih kominističnih prizadevanjih, predvsem kot beograjski štafetonosec, še v slabši poziciji.Predvsem zato, ker je eden glavnih orožarjev v letih 90 -naprej in ga hrvaška vsak moment izsiljuje z dokumenti.In to takimi, ki ga bodo v trenutku spravili ob oblast. In ker je oblast JJ sveta in edina kar mu kaj pomeni, bi bil to tudi njegov umor, saj bi bil prvi in edini evropski predsednik vlade , ki bi letel dol tako ali drugače.In seveda nikoli več prišel gor.No saj dol bo letel v vsakem primeru , toda šele na volitvah. Nikoli ne bom spoznal, kako pokvarjen mora biti človek, ki udriha čez sistem, kateremu je sam pripadal, od katerega je imel sam največ koristi in kateri ga je izšolal. Vem da JJ-ja to zelo boli ko sliši toda JJ, žal, to je resnica. Skratka ko JJ zastoka , ga Ivo prime za jajca in jih stisne in drug dan seveda takoj objavi nov zemljevid v svojih hrvaških časopisih z mejo , se ve kje. JJ pa nič.
Svetilnik01 napisal:
> Nikoli ne bom spoznal,
> kako pokvarjen mora biti človek, ki udriha čez sistem, kateremu
> je sam pripadal, od katerega je imel sam največ koristi in
> kateri ga je izšolal.
Svetilnik, pojdi v kopalnico, se poglej v ogledalo in reci:
“Jaz udriham čez domobrance, sam pa sem služil domobrancu Vinku Levsteku v njegovem hotelu v Italiji”.
In boš spoznal še enega…
osebno bi me predvsem zanimalo zakaj tule ni toliko
replik kot na drugih,total brezveznih,postih.
Končno gre za naše meje.Vsaj naslov je takšen.
Hrvatje so nek zahrbtni narod vendar slovenski hlapci
tega še nismo spoznali oz.nočemo o tem nič vedeti.
Nož nam bodo porinili v hrbet,mi pa se bomo smehljali
in pogovarjali o rožicah.
Evropa?Briga njo za neko Slovenijo.Tako ali tako je navajena,da ‘veliki’
žrejo ‘male’.
Janša pa…vsaj nekaj je naredil(ga ne hvalim).Drugi,predvsem
sedajšna opozicija pa tolče po tistem,kar bi morala sama, že
davno nazaj,urediti,sprejeti – dokončati. Tudi meje.
Na bruhanje mi gre ko gledam kisli ,z nasmeškom oboroženi,siht g.Drnovška in nasmejanega Mesića.Točno ve zakaj se smeji.Ne verjamem pa,da
je to popolnoma jasno Drnovšeku.
Rupel bi moral,že davno,odstopiti.Zakaj se to ne dogodi,mi
ni jasno.Verjetno mi tudi ne bo,saj se vse skrbno skriva.Vsi,ne samo JJ
kot je omenjeno nekje zgoraj,zdi se mi,da je omenila ‘lučka’:)
Ti povem zakaj ni toliko replik. Ker se nikomur ne ljubi odgovarjati na Svetilnikove blodnje… In končno smo menda dojeli, da je ta možakar en navaden provokator. Vrže kost in se potem iz svojega zapečka hahlja ter opazuje udrihanje po cerkvi, duhovnikih… Saj se itak VSAK post sprevrže v to smer.
Pa lep zimski pozdrav
pastorala napisal:
> No,no.Saj včasih pa svetilnik pove to kar je res.Včaih pa
> deluje mal preveč grobo,in to vas moti.
Aha, tako je to Svetilnikom: on VČASIH pove kar je res, VČASIH pa malo preveč grobo. To sta dve varianti. Tiste, da blebeta večinoma tja v tri dni in da ne pove nič ampak samo blati vsepovprek, tiste opcije pa nimaš.
Svetilnik se ima za perfektnega političnega analitika… pa o jajcih rad razpravlja…
Zanimivo je kako vas večina udarja po svetilniku.
Njegovih trditev pa nihče ne negira od točke do točke. Čeprav so napisane do JJ-a žaljivo, pa so v kar veliki meri resnične. Ker pa o njegovih predvidevanjih in zaključkih ne bi mogel ravno trditi. Pa tudi obratno ne, saj JJ vsakih 10-15 let obrne plašč.
mega ne napisal:
> Njegove izjave so napisane tako žaljivo do Janše, ostalih
> politikov, cerkve in vsega, kar ni po Svetilnikovo, pa tudi do
> nas na tem forumu, če hočete, da je že čez mejo zdraveka okusa.
> Zaradi tega ga tudi nihče ne negira, ali se strinja z njim.
Podpisano!
Škoda VSAKEGA pritiska s prstom na tipkovnico…