Najdi forum

Splash Forum Politični čvek vsega po malem

vsega po malem

da starejša gospa,preko iskalnikov MON-a,šara po netu kaj je kdo rekel,
mi nekako ne gre v glavo. Tole mi je,malo preje,padlo pod prste.:)

Kaže,da časa je dovolj in preveč,torej na delo in berite,berite,berite :))

Odpiranje še nezaceljenih ran

Gospod Bučar je moder mož.

ja,vem.
Zato toliko teže berem lapanja,napisana na’političnem’ čveku.

V primeru utrujenosti vklopite EPP in se sprostite:))

Lepo bi bilo če bi to prebrali levi in desni ekstremisti in se mal zamislili nad svojimi zapisi tu gor.

saj berejo.To,da nihče ne replicira,mi je popolnoma jasno.

Mik, pozdravljen!

E, po treh tednih sem zopet tle. Sem poskrbela za zdravje, ki je največje bogastvo. :-)))) Res je zdravlje največje bogastvo.

Mik, zapisal si: ===== ” Gospod Bučar je moder mož.” ====

Ja, res je, gospod dr. France Bučar je moder mož. Dr. Franceta Bučarja jaz že dolgo spremljam, nekateri tukaj so se še po megli lovili in iskali izhodna vrata, da bi prišli v ta čedalje bolj nepredvidljivi SVET.

Dr. France Bučar ni več priljubljen, ker misli s svojo glavo, nekaterim to ni povšeči. Tudi dogodek, ne dolgo nazaj, je verjetno posledica tega.
V avgustu 2005, se je zgodil incident v Bohinju. Nesreča je zavita v tančico skrivnosti, je bilo zapisano v dnevnem časopisju v oktobru 2005. Poškodba na desnem očesu je dobro vidna. Sam o tem ni hotel dajati izjav. Dalj časa se po tistem dogodku ni pojavljal v javnem življenju.
Nisem zasledila, kako se je zadeva končala, zaključila. Marsikaj mi tudi uide. :-))))))

Pomlad je že tukaj, koledarsko še manjka 10 dni, dela je veliko, opraviti ga je treba, ker je tudi vreme nepredvidljivo. :))))
Naš zagrizen BIO sosed pravi, da so se pojavili že “koloradarji”, mila zima jih ni uničila, pa tudi drugih mrčes je veliko ostalo je dejal.
Sosed koloradarje vedno kar pobira, pravi, da jih je največ od 11. do 13. ure, pobira jih pa vsak dan, tudi v nedeljo takoj, ko pride od maše. da ne napravijo preveč škode.
Pravi, da je sežiganje koloradarskega hrošča najboj učinkovito, saj so tudi čarovnice sežigali včasih, bilo je učinkovito.
Mene, bi nekateri tudi. :-))))

Mik, lepo se imej, poskrbi za zdravje, izkoristi prijetno s koristnim. Ko greš v Naravo, naberi zdravilne rožice za čajčke. Nekatere rumene rožice že cvetijo, trobentice, lapuhov cvet, drenov cvet, če hočeš biti trden kot DREN, tudi regrad, bo kmalu zacvetel, za solato, ga že nabiramo.

Hvala za vsa klepetanja, tudi za klepete pred Auschwitzem. Mogoče še kdaj ?? Jaz grem raje v Naravo. Nikoli ne reci nikoli.

LP PRABABI

P.s.
No, sedaj je bilo pa res “vsega po malem”, kot je naslov teme.

hroščica,

zapisala:
====== “da starejša gospa,preko iskalnika MON-a,šara po netu kaj je kdo rekel,
mi nekako ne gre v glavo.” =====

Hroščica,

– za kaj je “iskanje”???
– zakaj je “Najdi si”, itd.

Kje piše, da starejša gospa ne sme, po tvoje, “šarati po netu” ??? :-))))

Zakaj nekatera društva poučujejo mlade in tudi starejše računalništvo??
Tudi razne izobraževalne institucije poučujejo starejše računalništvo.

Ja ja, take kot si ti, nas bi vse starejše zbrisale, tudi volilno pravico, bi nam nekateri radi vzeli. :-)))

Tebi, še veliko manjka v glavi, čeprav se imaš za pametno, še tega ne veš, da se za ločili, dela presledek.

Hroščica,

kdo te sili, da bereš lapanje? Si mogoče zasvojena z računalnikom??

Hroščica,

zapisala:
====== “Saj berejo. To,da nihče replicira,mi je popolnoma jasno.” =====

Kam pa klikneš, da vidiš, da berejo???
Mogoče, bodo replike sedaj. :-))))

In vlak je zapiskal ………..

so se tudi medvedki prebudili?

Berem in berem in berem, da pridem do odgovora.

čakaj do cca 23.30 ure in potem beri in beri in beri……:)))

New Report

Close