Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vlada kupila zemljišče!!!!!!!!

Vlada kupila zemljišče!!!!!!!!

Pri poročilih POP-tv.
V bližini NM vlada kupila veliko zemljišče(denar davkoplačevalcev)
Zemljišče se bo razparceliralo komunalno uredilo,ceste,komunala,elektrika,kanalizacija,voda bo uredila vlada (denar davkoplačevalcev)
Te parcela bo dala (brezplačno) ciganom,ki imajo črne gradnje,da si na njih postavijo legalne hiše.
Izjava obč.svet.g.Muca,za izgradnjo hiš bomo potrebovali pomoč države in to v nepovratnih sredstvih (denar davkoplačevalcev)
Človek se kar zamisli,kaj vse ti uspe,če se narediš malo neumnega.

Pa kdo je zdaj tukaj nor, mi ki delamo ali romi, ki si brezposelni s socialno pomočjo lahko privoščijo Čeferina? Jaz si ga ne morem, sreča da si ga ne rabim privoščiti, tudi mnogo cenejšega od zloglasnega Čeferina.
Da pa jim država vse da na lepe oči, pa tudi ni za nikamor. Marsikatera slovenska družina živi slabše kot cigani, pa hodijo v službo, pa morajo vseeno plačati vse zgoraj omenjeno, vse druge račune in še jesti morajo kaj zraven. Če ne plačajo računov, jih dobrohotna država nič ne vpraša ali imajo kaj za jest, ampak jim vzame še tisto malo, če slučajno kaj imajo.

Cigani naj se pa najprej spravijo v red, izšolajo, umijejo, gredo delat, kupit ali najet stanovanje, po tem naj se pa pritožujejo. Vsi mi bi imeli zastonj vse zgoraj našteto.
Torej so cigani priviligiran narod v Sloveniji, pa čeprav so v manjšini. Podrejati bi se morali našim pravilom, ne da jim Slovenija daje še potuho.

Še vedno pa ostaja problem v navezi Mate – Janša. Če bi Mater posredoval tako kot je treba, teh zapletov nebi bilo. Tako pa vse lepo v miru teče naprej, ker opozicije ni več.

To je zato in tako ko živiš v represivni (kanal a) in nepravni državi(hanžek).Kaj si pa pričakoval od brigadirja , komunista, štafetonosca in partijskega sekretarja JJ?

Mega ne se strinjam.Resno premišljujem ,da bom šla med cigane.Vraga več kot pol plače dam samo za položnice.Haha potem bom za ta denar hodila na dopust,saj mi bo država vse plačala.Pa pri meni bo še na dobičku ker sem stanovanjsko že preskrbljena))))))))))).

g. minister

dajte nas razsvetliti, kako bi moral Mate reagirati? Sodim namreč med neizobražene slovenceljne, ki žal ne vedo, kako bi moral Mate reagirati, potem ko noben od pristojnih deset let ni reagiral in je kršitev postala zatečeno stanje?

Le kaj bo vlada naredila, ko bomo Slovenci začeli zahtevat enake pravice kot jih imajo cigani (brezplačna zemlja za hišo-komunalno urejena, vse knjige za šolo, pa seveda brezplačen vrtec, malica v šoli, plačilo, da otroci hodijo sploh v šolo ,Strojani so še kombi dobili na razpolago ) ??

L.P.

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

Ta poteza vlade (mislim,da bi prejšna storila enako) je po moji oceni dobesedno norčevanje iz poštenih ljudi.
Sem pa prepričan,da je do tega postopka prišlo zato,da ugodi eu komisiji za etnična in manjšinska vprašanja (zanimivo,da so postopki Koroškega glavarja notranja zadeva Avstrije)
Davkoplačevalce bo stalo na miljone € ,ki jih bo država namenila za pomoč lenuhom,delomrznežem in kršilcem vseh možnih zakonov.
Seveda denar ne bo šel samo za parcele in hiše,ravno tako bodo na stroške davkoplačevalcev podrli nezakonite hiše sanirali zemljišča in kar je eden od večjih stroškov sanirali smetišča,ki jih je več deset , praktično je vsako cigansko naselje imelo svojo deponijo.
Mislim,da bo to popolnoma zgrešena investicija.Že v prejšnem sistemu(komunizmu) je oblast poizkušala socializirati cigane in jih naseliti v bloke na obrobju NM.
Poizkus je bil popolnoma neuspešen v samo šestih mesecih so razprodali kar se je dalo ostalo pa popolnoma uničili in se odselili nazaj v svoje barake.
Po drugi strani pa je moje mnenje,da bi bilo bolj pametno ta denar nameniti za izgradnjo neprofitnih stanovanj,po katerih je veliko povpraševanje pa še stanovanjsko problematiko mladih družin bi hitreje reševali.
Na zadnji razpis za dodelitev prb.160 neprof.stanovanj se je priglasilo 6000 zainteresiranih,ki bi stanovanje KUPILI in to so ljudje (družine),ki plačujejo davke in jih bodo plačevale še naprej.

Kdo pa bi bil po tvojem pravi človek za na čelo SLO vlade?

boss:
A ti misliš,da sem jasnovidec?
Po pravici povedano,da ne vem,predvsem nekdo,ki ne bo obremenjen z preteklostjo,nekdo,ki bo rojen staršem,ki o komunizmu nimajo pojma in so ateisti. (verjetno se bo šele rodil)
Trenutno takega človeka ne vidim pri nobeni politični opciji.
Taka oseba se ne bi smela ozirati ne na levo ne na desno.
Cerkvi ne bi smel dovoliti,da se vmešava v politiko ali zakone,ravno tako bi politiki preprečil vmešavanje v gospodarstvo.
Na čelo Slo.vlade bi moral stopiti človek,ki je versko ali politično popolnoma neobremenjen z svojim programom ,ki bi bil bolj socialno usmerjen,da zapis v ustavi: Slovenija je socialna država, ne bi bil samo beseda na papirju.
Čeprav govorimo o demokraciji mislim,da bi ta oseba morala biti delček diktatorja seveda v pozitivnem smislu.
lp.

Verjetno res nisi jasnovidec samo vprašanje je bilo namenjeno svetilniku, kot lahko vidiš sem njemu repliciral.

boss:****Verjetno res nisi jasnovidec samo vprašanje je bilo namenjeno svetilniku, kot lahko vidiš sem njemu repliciral.****
Sodeč na njegovo pisanje bi rekel,da je njegov favorit mrtev.

New Report

Close