branje postov na med.over.net
Primoz,
imam eno vprasanje glede samega izgleda oz. oblike samega foruma. Redno berem poste na forumu domace zivali in me tale zadeva res moti. Namrec, ko odprem doloceno temo, se mi na vecini ekrana prikaze reklama za dm (dm nagrajuje, bla, bla, bla), na vrhu pise nekaj o strani med.over.net itd… da preberem prvi post, se moram pomaknit dol. OK. Ko kliknem na naslednji post me spet vrze gor na ze omenjeno dm reklamo. Spet se moram premaknit dol. In tako vsak naslednji post. Zdaj me pa samo zanima, a je stran tako zastavljena, da vsakic znova preberes reklamo in lepo misel dneva a na to samo nihce ni pomislil? Ker v primeru, da hoces prebrat neko temo s 100 in vec odgovori, postane vse skupaj ze precej zoprno. A se res ne bi dalo urediti strani tako, da bi se ti ob kliku na post odprl doticni post in ne vsakic sproti vsa druga solata na vrhu strani? Hvala za odgovor in LP!
Hm, malenkost bolje- hvala. Se vedno je cez pol ekrana reklama in spodaj izbrani post… no vsaj to. Se zmerej je pa treba pri ful dolgi temi vsakic ciiiist doooool. Mal je storasto zastavljeno vse skupej. Ne vem, zakaj vsi posti ne bi mogli biti vidni, ko odpres neko temo, tako kot npr. na mojpes.net… je veliko bolj prakticno.
Rozalija napisal:
> zastavljeno vse skupej. Ne vem, zakaj vsi posti ne bi mogli
> biti vidni, ko odpres neko temo, tako kot npr. na mojpes.net…
> je veliko bolj prakticno.
saj so vidni, če se da “vse na eni strani”. Na ta način si lahko vsak izbere svoj način, drugi sistemi imajo tipično samo en način in s tem uporabniku vsiljujejo izbiro.
Sedaj si pa še zamislite, da imate veliko sporočil na temi…