Koliko denarja ima Semolič…!?
Takoj po osamosvojitvi je bil moj izstop iz sindikata normalna reakcija, ker se mi je od nekdaj gnusil tak kakršen je bil. Sindikat? Neznana beseda. Direktor je osebno prišel k meni in še nekaterim, enako miselčim in dobesedno zahteval naj ne razbijamo sindikata:-))) Seveda ga nismo uslišali in smo morali tista leta do svoje upokojitve prenašati kar nekaj šikan zato. Predsednik sindikata je obljubljal “darilo”, če ne izstopimo. Še vprašali ga nismo kakšno darilo ima v mislih. In tak sindikat je še vedno, vsaj dokler ne bomo pometli z raznimi Semoliči in Kučanovimi zeti. Banda.
Zakaj nisem v sindikatu? Ker mi gre dobesedno na bruhanje ob takšnih “shodih” kot je bil včeraj v Ljubljani. Shod zaradi shoda, shod zaradi veselice in nič drugega. Beda…
In vprašani mimoidoči so bili še bolj patetični kot sami sindikalisti. Pojma o pojmu niso imeli, kaj jih novinarji sploh sprašujejo in čemu je sploh namenjen sindikalni shod. Sicer pa niso mogli vedeti… ker je bil tako ali tako namenjen veselici po shodu.