JJ propadel
Zgodilo se je kar sem napovedal, JJ bo kmalu gol in bos, Pahor ga prehiteva po levi. Še dve leti-manj- in JJ bo izginil iz političnega zemljevida SLO za vedno.Še sreča, saj drugače bi pa res postali Uganda ali Burkina faso. Belogardist bajuk pa si po mojem že vleče jajca in se pripravlja na svojo večno opozicijsko držo.
Ravno v tem je da napačno razmišljaš, tam imam 52 ljudi zaposlenih, sem pač tukaj zakar sem, kaj te briga, sama foušija te je, pa da te bo še bolj grizlo, ko se boš s svojo politiko in popravami kriviec, krivicami, težavami, belimi,plavimi,rdečimi, Levstiki ukvarjal, naj ti povem, da tam telamo s polno paro, kupček saj veš česa pa raste. Se opravičujem, tebi tudi raste kupček, vendar kupček nestrpnosti, nestrinjanja, besa, nemoči, ma se ne morem več spomniti, česa vse, meni pa le kupček sreče in veselja.
mega ne tole tvoje pisanje pa je res odraz tebe .zgleda da si res zelo zelo zatrta pa polna travm. no ampak kar želim povedati je to, da se mi zdi da lažeš na polno, v enem postu si jamrala da nimaš za advokata tukaj pa se hvališ z nekimi firmami pa koliko kupčka ikmaš, dej tebe je sam jezik prav uboga para si če mene prašaš.