Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Drnovšek -spreobrnjenec s polno ritjo

Drnovšek -spreobrnjenec s polno ritjo

Sam še oslu ni jasno, da je on en velik politični blefer oz. drugače politik je najsleabše kar lahko iz človeka rata in tak se ne bo nikoli spremenil.Politik se spreobrne ko se v jamo zvrne. Lahko je čvekati o nekih višjih silah pa se iti neke čira čare in fantazirati o dobroti pa skromnosti S POLNO RITJO.Rad bi ga videl s 50 jurji na mesec , če bi še take ven metal.

Kratko in jedrnato:)
S 50.jurji na mesec ne preživi dneva.Blefer!

Papeža za predsednika!!!!! :-))))))))))

Svetilnika za prvega kardinala.

Svetilniček, zdaj mi pa povej, kako se je tebi utrnil tale post? Kje je bil tisti trenutek v tvojem večeru, da si napisal tole o Drnovšku? Teh diskusij o našem prismuknjenem predsedniku je tukaj na MON-u že kar nekaj. A rabimo še eno? A te trenutno JJ nič ne vznemirja? Te domobranci “pustijo spati”? Te tema “RKC+pedofilija+politika+kajvemkajše” ne privlači več?

Ti in Prababi sta se postarala… ampak res… če ne bo kmalu kaj novega od vaju sta… khm khm khm… bom že zaskrbljen.

Se podpišem!

Zaskrbljen? Nad kom? Če bi mi bili na tvojem mestu, bi bili zelo zaskrbljeni nad samim seboj. Dobro, da nismo. Ti se pa le zamisli, skrb ne bo odveč.

bodoči pravniki napisal:

> Zaskrbljen? Nad kom? Če bi mi bili na tvojem mestu, bi bili
> zelo zaskrbljeni nad samim seboj. Dobro, da nismo. Ti se pa le
> zamisli, skrb ne bo odveč.

Vprašanja terjajo seveda odgovore, dragi “bodoči pravniki”.

Zaskrbljen? JA

Nad kom? Svetilnik in Prababi

Zadovoljni? Ali pa so bila to samo “retorična vprašanja”, spoštovani bodoči pravniki…

Ker pa niste na mojem mestu, se vam NI treba zamisliti nad seboj. Lahko pustite svoje “bodoče pravniške možgane” na paši.

Ali se moramo pa mi zamisliti nad bodočimi pravniki. Lahko jih je resnično več, lahko so spremenili nick, kar je sedaj zelo moderno, lahko pa so uleteli v “igro” šelevčeraj in že delajo po pravniško, kot da so pogoltnili vso pamet tega sveta v enem dnevu. Pa lepo se imejte in pravniki in svetilniki in ostali.
p.s. pa veselo se kregajte v prazno še naprej, jaz vas imam vseh skupaj poln kufer, predvsem pa škoda mojega časa, da bi se ukvarjal z raznimi svetilniki in bodočimi pravniki, še v realnosti se s pravimi pravniki ne maram ukvarjati in upam, da se mi tudi ne bo treba.
papa, grem na sonce.

ej tabeli en nov post je za vas na tem forumu.

Saj se ni toliko spremenil, v jedru je ostal tak kot je bil. Samo sedaj se je podal v mednarodno politiko, ker doma ne zna drugega kot nagajati, in njegov originalni svetovni nazor velja tam v mednarodnih krogih za eksotiko, kar ni dobro za kredibilnost. Skuša preiti v 21.stoletje, vendar mu ne rata. Ni še našel formule, kako ostati komunist in hkrati v svetu veljati za modernega človeka. Se pa vsaj trudi (pohvalno je njegovo prizadevanje po poboljšanju) in tega bi se lahko njegovi podaniki naučili. Je pa njegova pot skozi budizem zelo vprašljiva, ker ima doma neprimerno najboljšo religijo – katoliško vero. V njej je že enkrat bil.

New Report

Close