Dobro nam gre
LDSpropada, ustanavljajo se nekakšna društva “Zares”, po drugi strani razni Ropi prestopajo k Pahorju..
Al se bo Pahor osreilz luzerji, ki so LDS spravili tja, kjer je.
Janša je ediniresni politik v Sloveniji.edini, ki se znajde tako v opozicii, kotpoziciji.LDS pa so cmerjokli, ki so propadli takoj, ko smo jih skinli z oblasti.Fuj, kakšni luzerji.
Pahorse itak trudi biti kopija Janše, on bo kao združeval,pa to..je pa nor na keš in položaj, Janša ga bo dal v žep in Pahor bo po naslednjih volitvah minister v Janševi vladi.
LDS-a pa itak ne bo več in Slovenija bo rešena.
Imam podobno mnenje. O.k. o Pahorju, vendar Janši v inteligenci ne seže do kolen. Posnema ga, polna usta so ga povezovanja. Meni ne deluje iskreno, čeprav kar naprej uporablja to besedo, ampak naučeno, omikano, narejeno. Vse to se da pridobiti in naučiti. Preprosto ve kaj “pali” pri ljudeh. Mislim, da je odličen posnemovalec uspešnih ljudi. To pa je dosti premalo za vodenje vlade. S tem bi bil krasen predsednik države.
Da se spozna na politiko, pa bi bilo čudno, če ne bi, saj se suče po evropskem parlamentu. Mislim, da je ali pa bo ustrelil velikega kozla, ko bo odprtih rok vse Majde pa Rope sprejemal v stranko. Kot sem že enkrat napisal, naredil si bo medvedjo uslugo. Pa ne pozabimo “glih tiči skup letijo” , dragi Tone, dragi Borut!
Običajno govori v prvi osebi!
Pravi lider se tako ne izraža. To mi veliko pove o Pahorju!
No ni problem samo prestopi iz LDS v SD bolj me skrbi , da se tudi volilci LDS preusmerjajo na SD kakor kažejo zadnje ankete SD-ju močno raste volilna podpora.
In , če bi se to uresničilo bo SD na naslednjih volitvah zmagal,ker sem prepričan , da bo v koalicijo z njim takoj stopil DESUS , ki je stranka brez programa pa tudi Jelinčičev SNS ne bi bil daleč , saj bi se Jelinčič spečal z bogom ali pa hudičem samo , da bi se obdržal v parlamentu.
In , če se ta scenarij uresniči smo v riti , za predsednika vlade bomo imeli Barbiko , ki se sicer zelo okusno oblači in zelo vljudno govori samo , nihče ne ve kaj je povedal.
Pozabil si napisati, da je to tvoje mnenje. Ja kdo si pa ti, ali si psiholog, vseved, ali bog. Prav ti vedno vse najboljše veš. Predlagam ti, da vedno napišeš: to je moje mnenje ali to mislim jaz, ali meni se zdi…… Tvoja pisarjenja o Janezu Janši mejijo na to, da si dejansko velik fanatik.
Sicer pa oprosti, vendar moram ti povedati, da ko berem tvoje poste me vedno **** pritisne.
Najbolj mi gredo pa na zivce ljudje, kot je Spider. Tako zaverovani v nekaj, da ne znajo videti realnega stanja. Spiderjevo hvaljenje janse postaja prav patetično.
Zanimivo je tudi, da se gre nekega zavednega slovenca…LOL..
Dej raj vzami še kakšno knjigo v roke, poba…nima se več smisla sramotit tukaj, poba.
aaaaaaaa napisal:
> Najbolj mi gredo pa na zivce ljudje, kot je Spider. Tako
> zaverovani v nekaj, da ne znajo videti realnega stanja.
> Spiderjevo hvaljenje janse postaja prav patetično.
> Zanimivo je tudi, da se gre nekega zavednega slovenca…LOL..
>
> Dej raj vzami še kakšno knjigo v roke, poba…nima se več
> smisla sramotit tukaj, poba.
Khm, khm, khm… se opravičujem, ker takole skačem v pogovor ampak ali bi lahko, spoštovani aaaaaaaaaa meni, neukemu državljanu povedal, kakšno je pravzaprav realno stanje. Ne, resno mislim…
spider, skrivači so bili belogardisti, kvizlikni, izdajalci , partizaniom pa ti ne sežeš do njihovega kurca če mene prašaš, pa imajo tako dolgega da jih seže do tal. menim da si ti eno zavedeno napumpapno spranomožgansko in zgodovinosko nepoučeno revšče. belogardistom je bilo lahko saj so imeli nove puške obleko in hrano ki so jo jim v zahvalo za pobijanje slonencev dajali fašisti inj nacisti. tako da jakec ne seri s to belogarsistično propagando.