Odgovorna oseba je odprla nek skupen ventil za vodo spodaj in zdaj že cel teden teče voda
noč in dan.
Stvar je taka,da stanovanja nimamo svojih števcev. že od pretekle nedelje se sliši ve eni steni nenormalen curek vode skozi enakomeren noč in dan, ker je na spalnično stran in na drugi strani kopalnice garsonjer v tisti vrsti sem mislila,da je to pri sosedih v garsonjeri – ampak očitno ni, ker oni so doma ne teče jim nič in ne spušča… že dolgo sumim tudi iz preteklih slabih izkušenj in nagajanj,da nekdo odpira te ventile spodaj… in danes grem spodaj pogledati, kjer je ta stena v pritličju dol in se tam začne napeljava vodovodna za celo stran garsonjer – tam na polno teče voda, da jo sluišiš ven – sem tudi posnela – torej je neka odgovorna oseba, ki ima ključ od teh prostorov odprla tam vodo in nam dela stroške že cel teden noč in dan… poleg tega je pa ta zvok še za znoret… ker je nemogoče to noč in dan poslušati, ponoči se ne da spati.
In zdaj – danes je bil obveščen upravnik, ki pa očitno (po dejanjih sodeč) šččiti tega, to odgovorno osebo, saj si je namišljeval razne razloge in predvsem še od 6ih zjurtraj do sedaj ni naredil nič da se ta voda ustavi.
Zdaj pa prosim če kdo ve na koga se lahko obrnem, da se to norčevanje in očitno izrabljanje položaja in dostopa konča ker je na škodo vseh nas in krati tudi nočni mir. Upravnik očitno sodeluje s tem, ki to počne, saj ne ukrepa, čeprav bi moral. na koga se obrniti – pa prosim ne policije, ker niso zanesljivi. Najbrž so si tudi tam poiskali veze, da si tako upajo tole izvajati na škodo vseh stanovalcev
kaj pa kdo drug razen gasilcev in policije… saj se s temi že prav očitno vsi norca delajo… raje ne bom o tem ker je nočna mora, ker tukaj bi moral nekdo resno odgovoarjat po zakonu, samo očitno so si našli veze policija ne naredi nič, upravnik tuzdi ne…
danes mi je lapal,da on si še ni vzel cajta za to – ko najbolj kar je nunjo da zapreš vodo – da neha teči – ker delajo se stroški vsem, da ne omenjam nemogočega hrupa, ki je za popiii ponoči… nisem spala celo noč… ker ta konstanten zvok prav živcira in maltretira… po mojem so zmenjeni vsi skupaj,da se tako zajebavajo…
upravljalca sem dobila pisno in ker ni nič naredil potem še telefonsko – in še vedno nič… jaz pa samo snemam z podatki ure za dokaz, da ne ukrepajo, čeprav bi morali. gasilci in policija so itak povezani
in danes grem spodaj pogledati, kjer je ta stena v pritličju dol in se tam začne napeljava vodovodna za celo stran garsonjer – tam na polno teče voda, da jo sluišiš ven – sem tudi posnela – torej je neka odgovorna oseba, ki ima ključ od teh prostorov odprla tam vodo in nam dela stroške že cel teden noč in dan…
Lahko to razložiš, kakšni prostori so to in kam naj bi ta voda sploh tekla? In to že cel teden?
kaj pa kdo drug razen gasilcev in policije… saj se s temi že prav očitno vsi norca delajo… raje ne bom o tem ker je nočna mora, ker tukaj bi moral nekdo resno odgovoarjat po zakonu, samo očitno so si našli veze policija ne naredi nič, upravnik tuzdi ne…
danes mi je lapal,da on si še ni vzel cajta za to – ko najbolj kar je nunjo da zapreš vodo – da neha teči – ker delajo se stroški vsem, da ne omenjam nemogočega hrupa, ki je za popiii ponoči… nisem spala celo noč… ker ta konstanten zvok prav živcira in maltretira… po mojem so zmenjeni vsi skupaj,da se tako zajebavajo…
upravljalca sem dobila pisno in ker ni nič naredil potem še telefonsko – in še vedno nič… jaz pa samo snemam z podatki ure za dokaz, da ne ukrepajo, čeprav bi morali. gasilci in policija so itak povezani
[/quote]
Snelca, si to spet ti?
En teden tece voda, vi pa nic?!
Snelca, si to spet ti?
En teden tece voda, vi pa nic?!
[/quote]
nisem šnelca… če ne verjameš ti lahko pokažem posnetke – zakaj drugi nilč ne naredijo ne vem… jaz sem povedala staršem, ki so lastniki a onadva nič tudi nista naredila – očitno imata prste zadaj, tako kot takrat ko sta si sama v svojem stanovanju naredila poplavo prav s takim dogovorjenim odprtjem ventila potem pa hotela od zavarovalnice dnar,da jima prebeli kopalnico – sem rekla,da ju bom prijavila zagoljufijo…
jp ja taki so eni… in očitno jih boli briga, če to počno cel tede, ker znesek za vodo se bo tako razdelil na vse stanovalce, računajo,da se ne bo videlo… samo se bo… problem pa je, ker je ta zvok v stenah tako moteč ponoči ko je tišina,da se ne da spati… res se ne da… je kot maltratiranje na živo…
in ne ti men da mi nič… upravnika poglej – on nič… on je meni izjavil,da dans ne bo mogoče tega opraviti – torej samo vode zapreti ni mogoče po njegovo – in od 6ih zjutraj do sedaj ni naredil še nič, ker voda konstantno teče
moja stena spalnice meji na sosedovo garsonjero – sosed ima tam kopalnico – v tej steni se sliši konstanten curek vode noč in dan – tako kot če bi si ti zdajle pipo v kopalnici odprla in pusti teči – in poslušaj zvok… tako teče noč in dan – ker je to v steni še toliko bolj odmeva po vseh betonskih stenah… in da ni to pri sosedi,ampak se ta zvok samo širi gor po celotni steni, ker je v njej vodovodna napeljava za vse garsonjere na tej strani – sem ugotovila, ko sem prišla dol v pritličje, kjer je skupen prostor – v njem so pa vodovodne inštalacije – in tam se zunaj na zunanji strani stene sliši,da tam notri teče voda – in ta zvok se potem širi po celi betonski steni gor… kaj je odprto tam ne vem, je pa nekdo tam moral nekaj odpreti… ker tam je ta zvok in je noro glasen, sliši se ven na hodnik preko stene iz tistega prostora… Števec je en skupen za vse.
in danes grem spodaj pogledati, kjer je ta stena v pritličju dol in se tam začne napeljava vodovodna za celo stran garsonjer – tam na polno teče voda, da jo sluišiš ven – sem tudi posnela – torej je neka odgovorna oseba, ki ima ključ od teh prostorov odprla tam vodo in nam dela stroške že cel teden noč in dan…
Lahko to razložiš, kakšni prostori so to in kam naj bi ta voda sploh tekla? In to že cel teden?
[/quote]
Šneli šumi v betici, je pretirala s peko potic.
kam in komu bom se malo še zadržala, saj vem da so moji tastari tudi na tem forumu in prebirajo informacije in če bi povedala, bi si znali spet veze iskati in hrbet šlčititi… Povem, ko bo odziv in kakšen bo. če pa še tu ne bo nič potem pa naprej – pa magari do odvetnika, ki bi iskal odgovornost vseh – od tastarih, do kuruptivne policije itd.
kam in komu bom se malo še zadržala, saj vem da so moji tastari tudi na tem forumu in prebirajo informacije in če bi povedala, bi si znali spet veze iskati in hrbet šlčititi… Povem, ko bo odziv in kakšen bo. če pa še tu ne bo nič potem pa naprej – pa magari do odvetnika, ki bi iskal odgovornost vseh – od tastarih, do kuruptivne policije itd.
[/quote]
Agente angažiraj noro Šnelo, agente.
recimo za ljubljano nekateri upravniki so zaposleni pri jssmol nekateri pa pri spl ,ko smo mi imeli problem z skrinjami so se kot v njenem primeru vsi delali norca od upravnika do spl in se izgovarjali in ščitili dokler nismo šli na javni stanovanjski sklad takrat pa so v enem dnevu zmetali ven skrinje. zdaj pa ti meni povej gdo je tu šef in gdo za koga dela ali pa na koga naj se zdaj avtorica obrne. kurja pamet
upam, da bo predvajalo
https://www.file.si/drive/s/A427jGl3nv41VOIXKay2ixTPw9pTef
s tem da mobi mnogo zvoka pobere, v reali je to se mnogo bolj glasno. Se pa slisi kot odprta pipa iz vode… ki konstantno tece… to ni nikakor voda v radiatorjih… to je tekoči konstanten curek vode
tole dela nekdo od odgovornih pri nas v bloku namerno, saj recimo zdajle je torek in redno praznijo kontejner, hisnik je dol, ker ga oripravi ven in porine nazaj notri, ravno slisala, ker je ful vsekalo… torej slisi tudi vodo v sosednjem pristoru, ampak ne naredi nic… se vedno tece… to je hasen dokaz da je vse to namerno…. tip je pocel zlohotna dejanja ze prej