drnovšek je zadel v center-Partijski sekretar JJ še bolj kuha mulo
Kaj počnejo naši negativci? Njihov poglavar je ves užaljen, ker sem njegovo veličino užalil z nekaj kritičnimi pripombami. In zato se mora maščevati. Nagnal je vse svoje pomagače, da najdejo kaj slabega, kaj blata za metanje. In brskajo in iščejo, pri tem jih nič ne moti, če uničujejo državne institucije, da bi le kaj našli, da bo gospodar zadovoljen. Pridni ter zastrašeni mediji bodo to že prenesli naprej. In nabirajo neresnice, polresnice, laži, vse jim pride prav, da je le blato za metanje. Pri tem gospodarju pridno pomaga jezični poslanec, ki svoje usluge rad ponudi vsakomur, ki si jih želi, če gre le za kaj slabega.
In kaj so našli? To, kar lahko najdejo negativci. Zlobo. Vsebina ni važna, da bi le prizadeli koga. Spravili so se nad mojo prijateljico, ki mi je pred leti pomagala, ko sem bil sam v težavah. Potem je še sama zbolela za rakom. Že sedem let se zdravi, ves čas je v bolniškem staležu in zdaj invalidsko upokojena. V teh letih je prestala vse, kar zmore sodobna medicina: vrsto zahtevnih operacij, kemoterapijo, obsevanje in še kaj bi se našlo. Vsa ta leta sem ji stal ob strani, da bi zdržala. In šlo je za las. In nanjo so se zdaj spravili naši nadebudni zlobneži. Da bi škodovali meni. Kolateralna škoda jih seveda ne zanima.
In nad koga so se še spravili? Nad mojega psa Brodija. Menda, naj ne bi sam skrbel zanj pač drugi. Pokojni Brodi se zdajle najbrž križa, ko tole opazuje. Zlobnežev nikoli ni maral. Sam pa sem ves čas mislil, da me bo kdo obtožil, da preveč skrbim zanj. Imel je prirojeno napako, zaradi katere je vsa štiri leta, ko je bil z mano, precej trpel. Dvakrat je bil operiran, zlasti druga operacija je bila huda. Nihče si ne predstavlja, kako težko sva se prebijala. Dolgo je močno krvavel, tako, da sem cele noči menjaval rjuhe po stanovanju, ker je bilo ves čas vse krvavo. Četudi v tistih časih sam nisem bil najbolj pri močeh, sem skupaj z njim prestal vse hudo, in to velikokrat. A vse sem delal sam. Veterinarji so ponujali, da bi zanj skrbeli na kliniki, a nisem želel, da bi bil tam sam, brez mene. In še marsikaj podobnega bi lahko naštel. In zdaj tile naši zlobneži spravijo ven velike novice, da izgleda kot da mi je država skrbela za Brodija. In potem, ko sva se skupaj resnično namučila, je lani jeseni žal preminul. Bil je velik pes, ne le po velikosti temveč tudi po srcu. Vse bi naredil zame, tako kot sem bil sam pripravljen vse storiti zanj. In največje zadovoljstvo mi je bilo, da sem šel lahko z njim na sprehod. Nikakor ne bi tega prepustil komu drugemu.
Poveljniku naših zlobnežev očitno ni nič sveto. Ne država, ne morala. Samo on je pomemben in njegov položaj. Za vsako ceno. Kakšna pa sploh je cena lastne duše? Očitno premajhna.
A če mam jaz podobne probleme : bolane prijatelje in bolanega hišnega ljubljenca se tud lahka oglasim na sovi???? sj bi mela sam ene 2000 €, pa prjatlce ne bom zaposlila oblubim, pa sj itak nihče ne bo ugotovu, da jih ni, ker gredo iz črnega fonda, če pa mi že kdo očital pa si bom dala jajčno lupino na glavo in se na ves glas drla: TO JE KRIVICAAAA pa mal Kalimerota igrala…
…..ampak a kje tule v tem eseju na temo: kako sem jst fajn pa kako je JJ baraba kje piše, da kaj od domnevnih zlorabah, je kje kakšno zanikanje očitanih dogodkov ( ki so by the way objavljani samo v rumenem tisku)?…..
Wild
p.s.: A tole je pa zelo v miroljubnem in spravljivem duhu napisano al kaj?…
Le kaj pomeni naslov Drnovšek je zadel v center? Center česa? Težav svojih prijateljev in psa? ( sicer sočustvujem s predsednikovo prjatlco in mi je hudo za Brodija, da ne bo pomote).
Takole bom napisal: KDORKOLI bo že naslednji predsednik in to NE bo Janez Drnovšek, bo boljši. Kako lahko predsednik države objavi kaj takega na spletni strani gibanja, ki ga vodi!?! To je enostavno BOLANO.
Naj se zelo hitro odloči ali bo predsednik ali bo “šaman”… Oboje ne bo mogel biti, ker postajamo smešni.
Aja a človek, ki se ima za predsednika države ni pa sposoben odgovarjat naravnost in se skriva za nekim kvazi gibanjem je pa naj naj . Drnovšek z svojim načinom komuniciranja je izgubil stik z realnostjo življenja. Čas je da ga parlament odstavi zaradi nezmožnosti opravljanja funkcije predsednika države, on pa se invalidsko upokoji.
kakšen cirkus je zagnal v zvezi z ukradenim računalnikom.Kot,da so mu ga
(članu gibanja) odtujili(ukradli) zaradi nekih višjih ciljev.
No ja,sedaj se je izkazalo,da so ga ukradli neki narkiči z namenom prodaje
in nakupa dveh ali treh šusev(objava v časopisu)
Ojejjjjjj Drnovšek!Smeši samega sebe na,dobesedno,celo črti.
Kaj naj rečem, Drnovšek je zelo osmešil in degradiral predsedniško funkcijo. Namesto, da bi delal, kar predsednik po ustavi dela, jo zlorablja za umazan boj proti trenutni oblasti. Skupaj z mediji in sindikati jo deskriditirajo. Deponije partijskih knjižic naših predsednikov so zgolj fiktivne. Žalostno in patetično. Ne bi smel več biti predsednik. Na začetku njegovega mandata je še nekako zgledalo, potem se je pa izgubil. Hujši je od Kučana, čeprav je tudi on bil huda huda kriza. S predsedniki res nimamo sreče. Dobro, da nimajo kakšne večje vloge. Brez medijev si pa levaki take gonje ne bi mogli omisliti. Medije je treba nujno posodobiti.
Bog ne daj, da bi Drnovška kdo odstavil. Ljudstvo bi šlo pred parlament z vejami na glavah, “njegovimi” knjigami v rokah, parolami naj živi Drnovšek, pa Semolič bi bil tam …
Zaupajmo Janši, pa pustimo tega bedaka pri miru, kot ga pusti on. So bolj pomembne reči za Slovenijo, ne pa zelenjava na glavi. Čas dela za nas.
en mal mem napisal
>
> Zaupajmo Janši, pa pustimo tega bedaka pri miru, kot ga pusti
> on. So bolj pomembne reči za Slovenijo, ne pa zelenjava na
> glavi. Čas dela za nas.
Se popolnoma strinjam in hvala, ker si to tako kratko in jedrnato povedal.
Samo na ta način bomo preživeli njegov mandat, katerega konec večina Slovencev z velikim veseljem pričakuje. Da se za zmeraj oddahnemo od bedarij dvornega norčka, ki nas smeši po vsem svetu.
Bojim pa se, kakšnih manipulacij se bo potem posluževal v upanju, da bi še naprej trapal po slovenskem političnem prizorišču:-(( Kajti tako častihlepnega človeka še nismo premogli; še celo Kučan se je za silo unesel:-))