Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ali Delo propada?

Ali Delo propada?

Jaz mislim, da ja. Od njega bežijo vsi, celo zadnji sklad je prodal delnice za manj kot jih je nakupil. Urednik ga pelje po mojem v konkurz. OK, lepo in prav, toda to hočejo speljati lastniki. Zakaj?

Če zunanji minister lahko grozi z menjavo urednikom in se ta (po ‘naključju’) čez dva dni zgodi, potem ni nič čudnega, da veliko ljudi podvomi o objektivnosti takega časopisa.
Če zaradi nesposobnosti odpokličejo svojega dopisnika (g. Graha), ta pa je bil pred kratkim nagrajen s strani društva novinarjev, potem je to zelo dvomljiva poteza.
To da je to dejanje obsodila tudi evropska zveza novinarjev je verjetno dokaz, da je Evropska komunistična mafija napadla ‘demokrate’ tipa Slivnik in Janša.

Podobno kot na Delu se dogaja tudi na TV Slovenija. Se počasi bližajo volitve in si je treba podrediti medije, zlepa ali zgrda.

**** napisal:

>

Prebiram tole klobasanje na 1250 straneh… Ej, več ali manj nič konkretnega. Zdi se mi, kot da bi si novinarji prav želeli, da se zgodi nekaj bombastičnega v njihovih vrstah in bi lahko javkali in stokali še bolj kot sedaj.
Tudi meni se godijo krivice, vsak dan, v službi in na avtobusu, v Mecatorju (zadnjič se je ena zrinila pred mene v vrsti!!!) in Sparu (prodajalka me je kar spregledala!!!)…

Če bo meni šef rekel, da ne izpolnjujem pričakovanj in da naj se zglasim po knjižico bom najprej majčkeno ogorčen (ker sem seveda najboljši in kako lahko ON podvomi vame in v moje delo!!!) potem pa bom šel iskat službo drugam. Tako pač je.

Lejte, če so novinarji pri Delu nezadovoljni naj grejo stran. Naj grejo k Večeru recimo ali pa najbolj demokratičnemu časopisu na svetu – Mladini. In če je Delo takoooooooooo slab in enostranski, potem ga nehajmo kupovati. Nehajmo poslušati radio Slovenija (po pravici povedano smo ga nehali že pred 10 leti), nehajmo gledati TV SLO (kdo še gleda TV SLO?), vsi protestno nehajmo plačevati prispevek…

Eh, če nimamo nobene afere na obzorju pa naredimo eno.

na tem mestu se mi zdi bolj kot vprašanje zakaj vsi bežijo od Dela bolj pomembno vprašanje zakaj svojo moč v njem lastniško krepi samo eno podjetje (pivovarna laško)?

glede na dinamiko dogodkov v zadnje pol leta imam občutek, kot da se Delo načrtno sesuva, tako da se mu zmanjšuje tržna vrednost, da ga bo lahko nekdo poceni kupil, ga okrepil in drago prodal naprej (po možnosti tujim) kupcem. lahko da se motim, seveda. kakšno je vaše mnenje?

mogoče preveč “voluharjev” premalo naredi za časnik.
ne vem.
upam, da ve lastnik, lastnika pa opozarja trg.
sicer pa ne vem, zakaj se sekiraš, saj dobre novinarje potrebujemo, bodo pač drugje delali, tudi nas so “skipali” iz fabrik in je sedaj drugače, v teh tovarnah je sedaj tudi dovolj prostora za bifeje, restavracije, koplaraje (res) in še večjo proivodnjo in produktivnost kakor je bila.

meni se zdi neumno, da včasih novinarji iz radia in časopisov “privlečejo neke svetnike”iz tujine in ti nam “nekaj”razlagajo kako bi kao moralo biti, jaz se sicer trudim, da tega ne vidim in čujem.

se ti zdi normalno, da tudi na nekem valu 202 dela 90 ljudi?
kakšen pa je tu trg. no ja, tudi iz mojega žepa, brez možnosti mojih vplivov.

sicer pa me Delova sobotna priloga že dolgo razveseljuje in razsvetljuje in rad jo berem, sploh pa ni draga.

Hehe, se tebi zdi normalno, da dela 2000 + 1000 honorarcev na RTVju?

ne, ta podatek mi ni znan.
verjetno pa potrebujejo takšno število, da se lahko zamenjujejo v “toplih krajih” tudi na moj račun, se mogoče malo kao polepšajo (obrazki, joški, ritke….), a ti delaj 12 ur, za prazni k****.

jaz bi jutri zaprl “pudo” imenovano RTV-sLO, oz. jo do maksimuma zreduciral, denar pa preusmeril v program za “dvig natalitete”.

A v xxx programe?

Ocenjujem da je delo čisti belogardistični glasnik nacifašizma in torej propad ni več daleč. saj že vsak osel ve da je to vladno trobilo, samo še JJ misli, da bo spet dobil nove bvolitve. ima ludih i posle rata.

prilično si strasten

New Report

Close