Slike za admin-a
Slike so preteklost. jaz sem mu poslal slike Irana lani novembra ali decembra, pa ni poslal še niti maila da je slike dobil. Objavljene pa itak niso.
pripravil sem mu še slike brazilije in nekaj drugih držav, pa nič. vse skupaj 5 držav, cca 200 slik
tako da so zadeve passe.
lp
bv
Zadnja sprememba (20-05-04 10:55)
No, če bi bil resen, bi v 5 mesecih, koliko rj poteklo od novega leta, poslal vsaj sporočilo: j*** se
vsaj vedel bi, da je zadeve dobil in da ga ne zanimajo. tako pa je jasno edino to, da so bile slike poslane, da je dobil 5 sporočil oz, vprašanj, kaj manjka, in da niti na eno ni odgovoril.
se pravi da mu gre samo za samopromocijo im nič drugega. svoje slike je objavil po 2 tenih po vrnitvi iz poti…
jaz sem delal pa 3 mesece, da sem pripravi slike, se učil, na koncu ni odgovora
lp
bv
Zivjo!
Ne morem verjeti, da se zarad tega tako razburjas. Pa ne govori, da ti nisem odgovoril na noben mail. Odprl sem ti celo FTP dostop za upload tvojih fotografij in tudi odpisal sem ti vsaj na 2 maila. Tudi eno tvojo galerijo sem že objavil (http://travel.over.net/svet/galerije/view_album.php?set_albumName=kamcatka).
Res pa je, da naslednjih, ki si jih poslal še nisem objavil. Niti ne vem kaj je narobe s tem, da sem objavil svoje fotografije iz Namibije in jim dal prednost pred tvojimi. Po drugi strani pa razmišljam, da bi vse galerije ukinil, ker resnično niso vredne tega prepiranja.
Lep pozdrav, g
madonca ste zoprni……itak je najlazje nekomu tezit……verjetno Admin nima samo tega sita za delat…. sluzba, potovanje, SVOJ lajf, mogoce se faks……ce vam je ze tako pomembno da mate slikce na netu si pa naredte plac na ksnem serverju al si pa hp naredte pa se sami zajbavajte z njimi!
Ce se vam je zameru on al pa ta stran, nehejte posiljat slik, ne tecnarte in se nehejte smilt sami seb…..je ze pateticno!
Ogledalce na steni, povej….. Keltinja, velja za tvoje zgornje pisanje v celoti, vključno s tvojo objavo slik iz Avstralije.
Tudi šofer avtobusa ima tri šoloobvezne otroke, obiskuje večerno šolo, popoldne fuša pri vulkanizerju v sosednji vasi, ob koncih tedna zida vikend, pa od njega kljub temu pričakujemo še, da bi ob vsem tem celo vozil avtobus. Nezaslišano!
Ker sem bil jeseni prisoten ob Bojanovem dogovarjanju z Adminom, samo toliko, da to ni Bojanova kaprica, ampak je Admin sam izrazil željo, da mu pošljemo slike. In če nekomu narediš uslugo, pač upravičeno pričakuješ kakršen koli odziv.
Tudi od mene je dobil eno serijo poskeniranih diasov, ki pa jih je takrat naložil v dveh dneh.
Persen pomirja, Keltinja