Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ? Klepetalnica ?

? Klepetalnica ?

Lep pozdrav vsem …
zanima me kako sploh deluje ta klepet ?
Ker meni se se ni uspelo prijaviti na noben kanal …
pravi samo da se povezuje in da mu ne rata ?
A kdo ve kaj vec o temu ?

Kliknes na vstopi oz. pridruži se, pol pa te vprasa če hočeš na to stran. Klikneš yes, pol pa bi te moglo povezat. Včasih traja par minut…
A maš kak firewall na PCju? Te morš še tam dovolit povezavo. Drugače pa maš mogoče kake probleme v javi…(javasun.net)

Oj!

Klepetalnica deluje po protokolu IRC. Če imaš težave z javo lahko uporabiš tudi popolnoma neodvisen IRC odjemalec. Primer: Mirc (www.mirc.com), ali kaj podobnega.

Povezati se moraš pa na IRC strežnik travel.over.net, port 6667, kanal #travel

Če imaš težave s firewallom, potem ni druge rešitve kot da to težavo odpraviš;) V prihodnosti imamo v planu izdati tudi klienta, ki ga bo mogoče uporabljati tudi v primeru, da ste za firewallom.

Lp, g

Zivjo!

Pripravili smo alternativno verzijo IRC odjemalca za irc strežnik travel.over.net, ki se zna izogniti tudi firewall-u. Za vse tiste, ki ste po službah in zaradi požarnega zidu ne morete čvekati, pa si to želite;) Za delovanje ni potrebna Java! Vendar pa je le v angleškem jeziku, kar po mojem ne bi smela biti ovira.

Preveri:

Lp, Gregor

deluje, vendar se zmanjšal stroške za internet na minimum.danes sem pol ure na banki računal obveznosti iz mojega transakcijskega, reči moram, da akljub temu da razen ko grem na dopust grem iz svojega kraja samo enkrat tedensko , je mesečnih v glavnem odtegljajev vsaj 20 !

sicer pa sem na forumu že skoraj vse povedal, turistov in popotnikov ne mislim spreminjat, slovenci boste tudi letos dajali denar hrvatom, jaz niti tolarja?

kje je vaše domoljubje?

A je kdo pri chaturefosk napisal:

> Lep pozdrav vsem …
> zanima me kako sploh deluje ta klepet ?
> Ker meni se se ni uspelo prijaviti na noben kanal …
> pravi samo da se povezuje in da mu ne rata ?
> A kdo ve kaj vec o temu ?

New Report

Close