Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek etc,etc…

etc,etc…

Ja zgleda da se kar po starem, bo ostalo vse nametano po forumih….
Kje je sedaj ta samooklicani administrator in popolni sorter “primoz”….
Steje denar ali je tudi kaj aktivnega pri njegovem delu?
Lep popotniski pozdrav,
Shanti

Tako ko kaj berem vidim da vecina ljudi samo kritizira. Pa ce vam je tolko slabo na tem portalu potem vam nihce ne preprecuje to da se pac umaknete z njega. Kot vsepovsod po internetu je sicer res da je veliko smeti a najde se tudi kaksna koristna informacija.

Shanti,

ne biti del problema, če nisi del rešitve. Res pa je, da te nihče v nič ne sili. Zato ne vidim razloga zakaj se razburjaš.

Primož

Zanimivo kako bi nekateri radi bili kreativni pa jim ne uspeva, vsekakor se strinjam z Primozom

Vendar, če je Primož administrator in se dela loti vsakih nekaj dni potem je strinjanje neumestno!

Saj oprav svoj posel pa tut če vsakih nekaj dni.

Mogoce iz tvojega stalisca Snegi….
Kaj pa je po tvojem naredil do sedaj?

Očitno je izbrisal tvoje bedarije.

Kaj si pa ti do zdaj naredil?

NIČ POPOLNOMA NIČ

Samo sranje si nametal po forumih, zato ne drugim govort da nič ne delajo. Ti govoriš nekaj delaš pa čisto nekaj tretjega.

Pri sebi razjasni pojme pol se pa na druge sprav.

Snegi , bom kar pod tvojim prispevkon nadaljeval , čeprav se ne tiče samo tega . Shanti se sprašuje in ugotavlja , da so teme zgrešene . Enkrat sem mu že svetoval naj si najprej prečita naslov . Torej “o travel.over netu” , to nam ostalim pove vse njemu najbrž ne .
Shanti sprašuje kaj je tu naredil Primož . Mislim , da za nas zelo veliko zanj najbrž ne .
Moram pa priznati , da je Shanti zame osebno naredil veliko pozitivnega , in to še redno počne .
Da pojasnim : v osnovni šoli kjer so nas še z oceno klasificirali kakšni smo v vedenju mi ni nikoli uspelo dobiti več kot 3 in to samo dvakrat na leto , Shanti pa me redno ocenjuje skoraj vsak dan in to z neverjetnimi skoraj odličnimi ocenami , le še malo malo manjka do popolne odličnosti , sam mi sedaj daje le malo manj kot 5 in nekaj več kot 4 , torej -5 . Moram se mu zahvaliti , da je prvi opazil , da sem se v štiridesetih letih po končani šoli spremenil od porednega pobalina v skoraj vzornega fantka . No to pa je tudi nekaj a ne . Tako mu celo oprostim , da me še vedno nadleguje po E pošti . BOG MU ODPUSTI NA UMU BOLNEMU SAJ NE VE KAJ DELA : AMEN

Mene tudi redno ocenjuje (tudi njegov klon krizantem) in to vedno z -5.

Zanimivo da nam vedno da tako visoke ocene, glede na to da me ne mara preveč sem pricakovala od njega -1 (kot najnižja ocena). 🙂

Lp, Snegi

Ja gospod 811 glede na to da vam je cinizem res svetla stran karakterja, me vseeno cudi da ste nekje izgubili jajca…..

Shanti,

ce nimas nic pametnega za napisat, raje ni treba popolnoma nič napisat.
Ocene gor ali dol, sam zagotovo veš, kdaj si neokusen, če pa meniš da si potem te moram pa razočatrati in povedati eno zelo veliko resnico pri forumih.

Lepa beseda lepo mesto najde.
Bodi prepričan v to.

Prinmož

New Report

Close