Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vtisi

Vtisi

Sploh ne vem zakaj se Shanti tako razburja glede vtisov, če sam ni nobenega dal. Potem pa še druge kritizira.

Snegi

Snegi , negdo je nekoč nekje menda izjavil tole : ” Ne glej me , poslušaj me ” morda je bil to shanti , človek nikoli ne ve

Nikol se ne ve…..mogoče je bil pa res

Kot sem ze velikrat povedal, se to elegantno resi s tem, da lahko forum uporabljajo le prijavljeni uporabniki. Pa ceprav se podatke pri uporabi lahko zlazes…
Vsekakor pa ne more vsak idiot puscati objav in svojih frustracij.

Andrej

Na konkurenčnem portalu je administrator to predvidel in popotniške forume omejil.

Težava je le v tem, da še nima uporabnikov, ki bi forume uporabljali. Če bo šlo tako naprej, sem pa prepričan, da ni daleč čas, ko se bo to zgodilo.

Kateri je ta konkurencni portal?

Andrej

Pojdi na popotnik.**********.

Tam imaš na vrhu povezavo do forumov. Vendar moraš biti za uporabo popotniških forumov prijavljen v sistem.

naslov je http://www.popotnik(pika)osvaja(pika)net

Kot v vsaki dezeli s dobrim varstvom konkurence je ta naslov tukaj cenzuriran, kar spet nekaj pove o administratorskim upravljanjem le tega, seveda se pa na konkurencni strani morate vprasat ce vam bo ustrezala moja druzba, ker sem eden izmed registriranih uporabnikov. Tisti, ki pa ste tukaj doma v svojih “popotniskih” sanjah pa ostanite tukaj se naprej!
Lp,
Shanti

Kot registriran uporabnik tega konkurencnega foruma, ti lahko potrdim, da me tvoja druzba ne moti. Kljub temu, da ne vem pod katerim imenom si tam registriran, pa me cudi, da si veliko bolj aktiven na tem forumu kot na tistem drugem.

Konkurencni portal ima svoje prednosti (boljsa razdelitev forumov, bolj aktiven administrator…), ima pa vsaj zaenkrat eno veliko pomanjkljivost – hudo pomanjkanje uporabnikov. Dokler se to ne izboljsa, ostaja travel.over.net brez konkurence.

LP

Matic

New Report

Close