očala
Jaz jih tudi kupujem že celo večnost. Okvirje sem kupila nazadnje pred 9 leti in že takrat sem dala samo za okvirje 14.000,00 SIt. Veliko.
Vendar, če pogledaš da sem jih imela 9 let pa ni toliko. No, sedaj jih moram spet kupit, vendar se nikoli ne znam odločit, ne vem katere naj vzamem. Je pa res, da tiste ki sem jih gledala niso bili poceni, mislim da so bili vsi čez 20.000,00 SIT.
Drag špas so te očala.
LP
Saška.
Upam, da ne bo narobe, če omenim, mogoče komu pride prav.
Sama sem nosila očala par let, zdaj imam leče. Doma imam troje okvirjev (“zlate”-tanke,, “”zlato”- z modro oz. zelenkasto črtico in ene belo črne – kot zebra, ne tako zelo tanke)- praktično skoraj novih. Niso sicer v modni špici, niso pa neka starina, so lepo lahki, v njih so stekla z diopt. -1 in -1,5. Če bi katera rabila okvirje, bi lahko zamenjala stekla.
Mogoče katera, ki si jih ne more kupiti. Lahko jih fotografiram, pa lahko vidi sliko.
No, pa brez zamere in lahko noč.
Na Golniku je tudi optik,ki je bistveno cenejši od drugih…Do sedaj še komur sem svetovala obisk pri njem,vsi so bili zadovoljni-glede kvalitete,strokovnosti,sploh pa cene!!Celo svakinja iz Domžal se redno vrača k njemu. Okvirji so na izbiro taki in drugačni,vzame tudi recept….več ne vem,le še to,da se piše KUKAVIČ-GOLNIK(TRGOVINO PA IMA V GASILSKEM DOMU)