5G IN COVID19
Včeraj sem se pogovarjal s strokovnjakom, ki zelo dobro obvlada 5G in pravi, da se nam nič dobrega ne obeta. Največ teh baznih postaj je montiranih tako po bolnicah in DSO. Strokovnjak, ki želi biti anonimen (boji se za službo) pravi, da 5G deluje na isti frekvenci, kot absorpcija kisika, pravzaprav preprečuje prenos kisika po telesu. zdaj si predstavljajte starega človeka, ki ima že načeta pljuča in je že itak v pomanjkanju kisika, zaradi starosti in kroničnih bolezni, potem pa ti montirajo bazno postajo v bližini postelje tako rekoč, ki tem ljudem moti absorpcijo kisika in posledično se zadušijo, saj je kisika premalo. Ljudje kot so Beovičeva, Krek, Logarjeva, Avšičeva iz medicinske fakultete, Štrukelj iz farmacevtske fakultete, pa Rozman iz Golnika in drugi, ki so v odboru COVID19 in sprejemajo protokol kako zdraviti te ljudi, so izdali popolnoma napačne protokole. Kaj ti pomaga te ljudi priklapljat na respirator, če pa ne deluje sistem prenašanja kisika po krvi, zaradi bazne postaje 5G. Z respiratorji, ki pod pritiskom vpihuje kisik v pluča naredijo samo še dodatno sranje, saj 9 od 10 pacientov umre, pa jim to ni zadosten razlog, da bi s tem prenehali. Virus ni težava, težava je absorpcija kisika- ljudje se zadušijo, ker kisik ne pride v celice!!! O tem je bil ta odbor seznanjen, vendar so rekli, da je to bla.bla-bla….niti potrudili se niso, da bi to preučili, saj pravijo, da tako delajo povsod po EU in ZDA. Jaz pa pravim, da to ni izgovor in da so naši samostojno odgovorni in ne morejo prenašati odgovornost na druge, še več, dolžni so o tem obvestiti in zahtevati odgovore!!!
Banda pokvarjena, zdaj vemo kaj se dogaja
Kaki budalo blesavo si ti res. Zaj ker nič novega ne morš povedat, ker so te vsi zabili zaj spet objavljaš takšne glupe laži. Nič drugega ti več ni ostalo in si šal nad 5G mislim daj malo se v red spravi pa se umiri. To kar si napisal je zaj kot da bi jaz napisal da sem se včeraj meno z papežom pa mi je reko da mu je bog reko da bo jutri apokalipsa. Pa ti maš sploh kakšne zmožnosti razumevanja in dojemanja? Verjetno ne
Zakaj bi pa bil plačan za to?? Kdo bi mi te plačal kaj na forum pišem haha. To kar je napisal ni res in to vsak ki razume kaj 5g sploh je, in da to sevanje ni ionizirajoče ve. Jaz res ne vem zakaj pošiljate ne preverjene informacije. Če bi pa bilo res, bi imel dokaze. In to gospod marcel sam ve. Pač dolgčas mu je kot vsem, nima kaj za delat in si izmišljuje stvari. Prav nič me ne moti kdo kaj verjame. Je pa res da vsako stvar ki jo pošiljate katere zagovarjate do konca nimate nobene podlage niti znanja. Lej zaradi mene piši dalje, noben pa te ne vzame resno.
Bye
Že 2018 napovedal in se je res zgodilo.
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=595&t=11252584
Že 2018 napovedal in se je res zgodilo.
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=595&t=11252584
[/quote]
tudi če se še vedno pojavlja zagovornik 5G, češ da to ni nevarno, je to še kako res. 5G JE ZELO NEVARNA ZADEVA!!!
tile ta beli so od multinicka žlahta, un k leti dol u prepad je multinick, tist ta črn sem pa jaz!
Vaš link
tile ta beli so od multinicka žlahta, un k leti dol u prepad je multinick, tist ta črn sem pa jaz!
Vaš link
[/quote]
sory, multinick je tako hitro letu u prepad, da nisem mogu dober polsikat, zdej bo v redu……………….
https://imgur.com/D7JXzET
Prosto po spominu: ing. Goran Marjanović je v videu povedal (verjetno tudi raziskoval in ugotovil), da se kisik ne more vezati na hemoglobin zaradi spremenjenega električnega naboja, ki ga povzroči točno določena valovna dolžina, mislim da gre za 600 gigaHz.
Vse zavisi od tega, kdo ima to mašinerijo v rokah. Dal je primerjavo z atomsko energijo, ki v poštenih rokah služi za pridobivanje elektrike ali raketni pogon, v mafijskih rokah pa dobiš atomsko bombo. Spomnim se prvih videov s Kitajske ob samem začetku korone, kjer so posamezni ljudje sredi ulice padali ko mrtve muhe, nakar so jih spravili v vreče, in izgledalo je, kot bi pospravljalci trupel kar čakali tam, da opravijo posel. Nihče mi ne bo trobezljal, da je virus tisti, ki meče ljudi po tleh. Tudi en ameriški pulmolog je bolj v začetku korone povedal, da imajo ‘koronaši’ kao višinsko bolezen, kjer so enaki simptomi kot pri pomanjkanju kisika.
Zgolj informativno. Vse oblike radijskega valovanja vključno z 5g omrežjem nimajo tolikšne energije da bi karkoli vplivali na vezavo kisika. Ti valovi elektro magnetnega valovanja so neionizirajoči. Drugi valovi kot rentgenski valovi, gama žarki in tudi del uv žarkov so ionizirajoči kar pomeni da imajo njihovi fotoni dovolj energije da lahko iz atomov izbijejo elektrone in tako poškodujejo naša tkiva. Tako da sonce ti škodi bolj kot pa 5g.
Prosto po spominu: ing. Goran Marjanović je v videu povedal (verjetno tudi raziskoval in ugotovil), da se kisik ne more vezati na hemoglobin zaradi spremenjenega električnega naboja, ki ga povzroči točno določena valovna dolžina, mislim da gre za 600 gigaHz.
Vse zavisi od tega, kdo ima to mašinerijo v rokah. Dal je primerjavo z atomsko energijo, ki v poštenih rokah služi za pridobivanje elektrike ali raketni pogon, v mafijskih rokah pa dobiš atomsko bombo. Spomnim se prvih videov s Kitajske ob samem začetku korone, kjer so posamezni ljudje sredi ulice padali ko mrtve muhe, nakar so jih spravili v vreče, in izgledalo je, kot bi pospravljalci trupel kar čakali tam, da opravijo posel. Nihče mi ne bo trobezljal, da je virus tisti, ki meče ljudi po tleh. Tudi en ameriški pulmolog je bolj v začetku korone povedal, da imajo ‘koronaši’ kao višinsko bolezen, kjer so enaki simptomi kot pri pomanjkanju kisika.
[/quote]
[img]https://i.ytimg.com/vi/7L2WN2whj1U/hqdefault.jpg[/img]
[/quote]
gre za 60 Ghz.
To se zelo resne zadeve in najbolj mogoče od trenutno vseh vzrokov umiranja teh starih ljudi, ker pri njih, ki imajo že itak pomanjkanje kisika v telesu, je to zelo nevarno!!
O tem se je potrebno resno pogovarjati in ne zamahniti z roko, alal ehh!
gre za 60 Ghz.
To se zelo resne zadeve in najbolj mogoče od trenutno vseh vzrokov umiranja teh starih ljudi, ker pri njih, ki imajo že itak pomanjkanje kisika v telesu, je to zelo nevarno!!
O tem se je potrebno resno pogovarjati in ne zamahniti z roko, alal ehh!
[/quote]
Ne. To je treba vreci v smeti, ker ni vredno resnega pogovora. Ker je fizikalno in bioosko nemogoce, je dajanje platforme idijotom, ki ne razumejo osnov EM sevanja popoln samomor iz zasede, in izguba casa.
Po domace: odj3bi, budalo.