Ja cepivu
Vem, da bom razpizdil vse nasprotnike cepiva, sam a veste kaj? Boli me k..
Zakaj ne mormo vsaj majhen delež možganov vklopit pa ravnat prav, da bomo spet lahko vsaj nekako normalno živeli?
Cepivo JE preverjeno, ni nevarno in je učinkovito. Nevem zakaj se pa mormo obnašat tako primitivno kot neandertalci v prazgodovini. Otroci in mladostniki ne morejo it v šolo in se družit ter socializirat, to pušča posledice, ne rabite mi verjet ampak tako je. Ljudje čakajo doma in ne dobijo plače, nekateri zapirajo svoje obrate… Mislim do kod bo še to šlo??
Ja vem, da bodo zaj vsi prišli nad ta komentar z viliami in sulicami, ko neki kmeti. Res me boli k..
Nevem tudi kaj bi vi teoretiki zarot in samooklicani strokovnjaki dosegli s tem ampak ok. Vi kar lahko živite v preteklosti mi pa pač v sedanjosti.
Res ne vem kaj je takšen velik problem, cepi se in to je to. Ne boš umrl, ne boš zbolel… Pa tolko tega umetnega sranja ko ga date v svoje telo od hrane do zdravil, krem,.. Pa se bojite nekega cepiva ki je preverjeno in izdelano po vseh merilih.
Vredu pišite teoretiki, če vi lahko pišete da ste proti tud jaz lahko pišem ZA. Res me ne zanima kaj si mislite ampak tako pač je.
Sprijazni se.
Ti se kar cepi po 2x na leto po 2 odmerka do konca svojega življenja. Nekateri pa si želimo še dolgo živeti, ne samo cca 10 let kot bo verjetno s tistimi, ki si bodo spuščali strup v telo. Kar pojdi izvoli, potuj uživaj, ne boš dolgo. Mene briga za potovanja v druge države, za neke + ugodnosti če boš cepljen, ker itak ne boš potem več dolgo živel, hočem samo mirno in zdravo življenje.
Hahaha bolj neumnega komentarja še pa nisem videl tu. Mislim videl sem jih veliko sam ta pa zmaga haha.
Kot je bilo napisano treba se sprijaznit človk. Ti res misliš, da si tko pomemben, da bi te država s cepivom ubila haha. Kako pa misliš da smo porazili ostale viruse kot so npr virus otroške paralize? S cepljenjem.
Sej nič ne moremo če ste ljudje tako zabiti. Več se jih cepi boljše bo. In TO je edina rešitev. Druge žal ni.
tudi sama sem zdravnica in nikakor ne podpiram tega cepljenja!! Vsi moji otroci in sama tudi smo cepljeni do zdaj. Tega cepiva pa nihče od nas ne bo prejel dokler bom jaz živa, niti ga jaz osebno kot zdravnica ne bom nikomur vbrizgala, saj sem dala zaprisego, da bom pomagala ljudem, ne pa jih ubijala!! Kar jaz poznam moje kolega- ice se nihče ne bo cepil. Tole kar gledate po TV je sama propaganda in tudi ni res, da je cepiva premalo, cepiva ima Pfizer kolikor ga želite in še več. Dražave so ga rezervirale in plačale avans, problem pa je, ker se ljudje nočejo cepit in to strogo prikrivajo. Delajo umetna pomanjkanje cepiva, samo zato, da bi ljudem začele tečt sline po cepivu. sKRATKA, DA NE DOLGOVEZIM, ljudje ne se cepit s tem strupom, pomagam kolikor lahko iz anonimnosti, ker me sicer čakajo sankcije! SREČNO SLOVENIJA!!
Kak zanimivo, zdaj pa ste vsi zdravniki ki ne podpirajo cepiva hahaha, ma daj ne dolgovezit ker nisem neumen.
Če bi bili zdravniki bi vedeli kako stanje je v bolnišnicah, koliko ljudi se bori za življenje na intenzivni negi in bi vedeli da to cepivo ni nič druga kot pa vsa druga cepiva. Je preverjeno. Vedeli bi kakšne tehnologije uporabljamo dandanes, na tem ste se tudi izobraževali. Ne mi tu pisat da ste zaj zdravniki ki ste zaprisegli Hipokratovo zaprisego, ki ne vključuje samo odnosa bolnik pacient ampak celotno zdravstvo.
Če bi vas kdo resno vzel se vsaj ne zlažite da bi povedali svoje mnenje.
Tukaj gor lahko vsak napiše, da je zdravnica!
[/quote]
kot vsi tisti, ki imajo dedke, babice, strice, sosede, prijatelje zbolele ali mrtve od tega kao virusa. Prav tako vsi tisti, ki tako vneto pričakujejo ta cepiva, ki jih na vse pretege poizkušajo vsilit. Ja, veliko zdravnikov in medicinskega osebja se ne želi cepit. Na rtvslo imaš članek, da se 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} osebja ne želi cepiti. Vem za primer, kjer so se od 40 zaposlenih za cepljenje prijavile tri osebe pa še te so na vodilnih položajih, kao za vzor. Folk ne šmirgla te neumnosti imenovana covid. Predolgo so odlašali. Ljudje so med nami in smo zbolevali in videli ter občutili, da ni nič drugače kot pri gripi.
Ja načeloma so to tisti ki so na položajih med. sester, negovalcev, tisti ki so v administraciji in sami nimajo znanja o cepivih. Verjamem da so tudi zdravniki ki nasprotujejo ja ok, ampak tu je pa pol vprašanje profesionalnosti. Ni normalno da greš pisat na forum kot zdravnik in se ne predstaviš ter pišeš neumnosti. Tega zdravnik ne dela ne glede na njegovo osebno mnenje ali prepričanje.
Pol pa vsi tisti ki pač nasprotujete povejte in nas razsvetlite kako bi vi rešili to krizo?
Sam nisem znanstvenik in zdravnik in se ne bom predstavljal tako kot nekateri tukaj. Pišem pa kot izobražen človek, ki ve kako se svet vrti. To cepivo je pa naša edina možnost. Res ne vem kako si tega ne morete zbit v glavo.
takoj vse ustavit, se opravičit za zločin katrega so storili nad nami. Vse splošne tožbe zoper teh, ki so sprožili to neumnost. Izplačati vsem za vso nastalo škodo. Vse aktivne trenutne politike in zdravstveno osebje sodno preganjat jih odstavit s položajev na katerih so. Vse normalno zalaufat. Sedaj smo pa že uvideli, da ni nekih razlik kot pa prejšnja leta z navadnimi gripami. Cepivo, je popolnoma nepotrebno za vrnitev v normalo. S tem ceplJenjem pomagaš samo industrijo, ki stoji za tem. Druga opcija, je pa vse splošna vojna, ko se bo začelo s prisilnim cepljenjem, katero vse bolj glasno postaja. Ljudje smo zanimiva bitja. Zgodovina, je dokazala, da so vse civilizacije, ki so dosegle svoj nemoralni vrhunec, propadle. Bodisi notranji kolaps ali jih je pokončala kakšna druga civilizacija. Moje skromno mnenje v par naslednjih letih, mogoče malo več kot desetletje se bo zgodilo oboje.
Zakaj politizitirate zdravstveno težavo? Ja ok in kaj bo potem ko bi kao naj država izplačala vsem vse?
Da bi se opravičil za zločin (kateri zločin)? Kaj bo potem?? Vsi lepo živimo do konca svojih dni?? Sam veš da to ni mogoče. Bolnice bodo vseeno prepolne, virus ne bo sam od sebe izginil, država bi bila spet zaprta. TO bi bil kolaps civilizacije. Vojna zaradi tega pa ne bi bila vredna, vse vojne so se začele zaradi drugačnih prepričanj. Tukaj je pa potem dokaz da se človeštvo ni naučilo čisto nič iz svoje zgodovine. To je zame propad človeštva. In ne virus, ne cepivo in ne politika. Razmisli o tem.
Ne živimo v idealnem svetu, kjer je vse rožnato nikoli ni bilo in nikoli ne bo. Vedno pa preživi tista vrsta, ki se zna prilagajati.
tebI ni pomoči, če ne razumeš zapisanega. Ni nobeno politiziranje. Tako je. Seveda, da bo za vojno drug izgovor, saj je še vedno bil. Spremljaj malo kaj se dogaja s Kitajsko. Potem države, ki stremijo k skupni ekonomiji, političnim interesom, katere so do sedaj na bližnjem vzhodu pokazale skupne vojne cilje posledično tudi dobičke. Vprašaj se ali bo Kitajska res tako poceni odnesla za nastalo svetovno krizo. Kaj se je pred kratkim zgodilo, ko so ji napovedali preiskovalno komisijo za izvor virusa. Potem, zakaj sta Iran in Rusija takoj v španoviji s Kitajsko.
Dala si prisego, da boš pomagala ljudem a to si si zapomnila, tisti del kjer prisega zajema besedilo, da bom nesebično in brezplačno pomagala bolnim si očitno pozabila, ker če bi se tega dela držala, ne bi vsako leto stavkala za višje plače, zelo poceni je ta tvoja demagogija o cepivu, upam staviš, da boš prva v vrsti za cepljenje samo farmacevtska tovarna ti mora ponudit nagrado, pa boš reklamirala to cepivo kot od Boga dano.
To za Kitajsko je čist druga tema. Nisem govoril o tem. Sam tudi mislim da bi morala Kitajska odgovarjat.
Ampak to nima veze s cepljenjem. Kot sem prej napisal kaj bo potem??? Hipotetično ja ok Kitajska odgovarja, zapremo vse tiste ki so s tem povezani. Vse lepo in prav. Kaj pa pol? Boš gledal v sončni zahod in rekel končno je konec? Ne
Virus bo vseeno tu. Čedalje več jih bo v bolnicah, več bo okuženih, več jih umre. Ne rabiš bit nek znanstvenik da to skapiraš. Polovica ljudi se bo cepila polovica pa se uprla. In kaj bo to prineslo? Nič dobrega. Šole bodo ostale zaprte, več bo tudi samomorov itd..
Kot sem pa že prej napisal vsaka vrsta lahko preživi če se le ta prilagodi na spremembe. Temelji evolucije.
Je pa to pač moje mnenje. Nikogar nočem silit v nekaj kar noče. Moj point je samo v tem da ljudje razumete kaj je potem ta davek. Vsi bomo potem nastradali. Vsi. Ne samo cepilci,ne samo anticeplici ampak vsi.
virusi so in bodo in so nujni za naše preživetje. Za takšno bolezen, kot je covid-19 z njegovo mortaliteto, ne potrebujemo cepljenja. Daj res ne utrujaj s tem. Vse je zasnovano na laži in manipulaciji. Seveda, da bodo najdli žrtveno jagnje. Več kot po enem letu s toliko ljudi, ki so in smo preboleli ta zloglasni virus. Smo uvideli, da ni tako grozen. Čist ”simpl” besede uporabljam. Tudi, če ne bi razglasili epidemije bi bilo vse v ok. Sploh ne bi opazili razlike. Zaradi nastale situacije v svetu. Bodo posledice na dolgi rok. Lahko tudi te, da se naša civilizacija konča. Več kot 500 let so nam lagali potvarjali zgodovino, čas je spremembo. Cepljenje, je samo prodajna niša od katere mi nimamo popolnoma nobene koristi. Vi se lahko na glavo postavite, da dokažete drugače, ne bo šlo. Nobena bolnišnica ni preobremenjena. Prav nasprotno. Veliko manj delajo kot so prej. O tem govorijo smrti ljudi zaradi banalnih zdravstvenih problemov, da ne govorim o ljudeh, ki so res nujno potrebovali nijno pomoč. Njihova nesreča, je bila samo ta, da niso bili covid pacienti.
Nevem če sem jaz ravno tisti ki ne dojame. Tudi jaz sem mislil da to ni nič. Res bil sem skeptičen priznam. Ampak daj malo zmanjšaj ta ego in malo poglej situacijo. Se tebi zdi to normalno? Verjetno ne kajne? Bolnice da niso preobremenjene ,ja pol pa idi malo pogledat naokoli. Verjetno se ti zdi tudi normalno, da čakaš na pogreb svojca dva do tri tedne.
Ja za tebe verjetno virus ni grozen in za tebe bi bilo vse ok , tud za mene ni bil grozen. Sem ga prebolel. Majhen glavobol in grlo. Malo vitamina d in paracetamol pa je zadeva rešena.
Je pa res da smo ljudje drugačni. Posedujemo drugačne gene ,drugačne lastnosti imamo drugačno zdravstveno ozadje,.. Ali se s tem tudi nestrinjaš? Hja nekateri pa nimajo takšne sreče ,žal tako je. Pa poglej koliko ljudi je umrlo po svetu. In ne samo bolni tudi zdravi ljudje ki niso imeli nobenih problemov. Poznam tak primer. Pa poglej koliko cepiv imamo danes na voljo. Nemorem pa nič če še vedno živiš v preteklosti. Cepiva so pa seveda prodajna niša kako pa ne bi bila? Z cepivi smo dosegli marsikaj, verjetno se tega sploh ne zavedaš. Kaj pa bi sploh bilo zasnovano na lažeh in manipulaciji? Cepiva? Virusi? Sej maš prav da virusi so in bodo to je res. Ampak še vedno ponavljam : z vsako situacijo se je človek znal prilagoditi. Znal je cenit kakršno koli pomoč. In zakaj tega ne bi naredili zdaj?
Ne bom se več dalje spuščal. Cepi se, ne cepi se dol mi visi. Ampak vsaj razmisli da na tem svetu nisi edini.