Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ZAPRTI BOTE DO 2025 PA NE ZARADI JANŠE ,FRANCE,KORLA ,MAKSA AMPAK ZARADI VAS SAMIH

ZAPRTI BOTE DO 2025 PA NE ZARADI JANŠE ,FRANCE,KORLA ,MAKSA AMPAK ZARADI VAS SAMIH

mesece in mesece razpravljajo o ukrepih,da pa sami nabijajo cifro ..ja to pa ne a ne…zjutraj ob petih se vstanejo ….hitr v firmo kjer jih pričaka en in jim zmeri temp. pol hitr masko na gobec in pol vrhunec vsega jim nabijejo še kitajsko krtačo v nos in evo orgazmirajo in delajo za svojega firerja za drobiž hahah ja no pol je pa ja logično,da bote zaprti v pasjih boksih do 2025 in SAMI SEBE ZAKOPAVATE IN SE SPLOH NE ZAVEDATE TEGA SREČNO

Kako lahko govoris tako pavšalno? Jaz skrbim da se ne okuzim in da sem odgovorna tudi do drugih. Prav tako moja druzina.
Ko uporabljas besedo VAS… torej ti nisi iz nasega planeta ali pa mislis da si nad nami vsemi?

Pa kaj sploh razpravljaš s to razštelanko? Iz njenega brbotanja je jasno, da ji je pir prijel čez metadon.

s čem da se ne okužiš? (kako pavšalno)

Kolk te je fruštik v priporu stal bumbar?

phahahahahm, prašaj Janšo.

Komu ti praviš bandit , baraba viharna pokvarjena , rovtar zagaman.

Nima janša nič veze, če si ti zabit majmun. 😁

hahhaa pavšalno ja …ne jaz se ne testiram vsak ponedeljek in nabijam cifro v sistem….če pa večina orgazmira ob zabijanju kitajske krtače v mozak pa jaz ne morem pomagat…cel svet se reži takim moronom,še bolj pa temu da delodajalci dobijo še 40 eur za vsak test vsak teden in lokalni zdravniki,ki jih tako zelo primanjkuje,da hodijo po firmah testirah morone….takomda ZBOGOM DO 2025 in lepo se imejte v pasjih boksih

Saj tam si res, majmun v pasjem boksu, če ti še mon vzamejo. 😁

Zase se brigi. Te prej ni brigal za nas in tud zdaj te ne rabmo.

in tvoj predlog rešitve za nas je????
Kako bi se ti rešilo nas, vem ☺

Kaj gnida smrdljiva , a so ti tja u grmovje že napeljali optiko , ziher ja , si preveč zabit da bi jo dobil , pol se pa švercaš , lenuh socialni , si obično govedo , še Hilda se ti bo poscala v gobec . da boš gotov , pijandura socijalna , ha ha ha ha sin se te je odpovedal , nesposobnež

jaz mam optiko, viharni prideš k meni? Imam klet prazno (peč na drva je)

Skoraj eno leto ukrepov, a nobenega efekta. Ne zaradi Covida, ampak zaradi manipulacij s folkom. Raj se okužim in crknem, kot pa da še naslednjih 5 let živim kot pes na ketni.

Skoraj eno leto ukrepov, a nobenega efekta. Ne zaradi Covida, ampak zaradi manipulacij s folkom. Raj se okužim in crknem, kot pa da še naslednjih 5 let živim kot pes na ketni.
[/quote]
Boš pač crknilo. Saj ni nobene škode, tisto ki ni za civilizacijo bo pač crkovalo in crknilo. Čimprej tem bolje. Nekje se je pač moralo ustavit in čreda dobit neke dolžnosti in odgovornost.

Ti nimaš nič, si pokazalo na sliki in pokazalo pufe in neplačane kazni. Kar ne preseneča, lenuharski psiho majmun ne more živet drugače kot majmun.

Optiko sem jaz imel leta 2009 priključeno popolnoma zastonj, kot evropski projekt, ko se še večini mest ni sanjalo o njej.

phahahahha, ne vem v kateri vukojebini si ti, ma v moji vukojebini laufa optika na polno.
Sej si neki dan cmizdril da nimaš optike, prdonja prdavi stari

Ti skrbiš za izvajanje genocida nad ljudmi.

Majmun, pismenosti ti nihče ne more dat, ker si imelo previsoko intelegenco, kot poveš, da bi ti uspelo izdelat osnovmo šolo. 😁

Ti skrbiš za izvajanje genocida nad ljudmi.
[/quote]
Čisto vsakega se pazi, ker so vsi fašisti, mnogi pod krinko navadnih ljudi.

Ma ti si pismena budala , prdonja hahah. Dokazal si to. Ne rabiš več. Verjamemo ti.

Boš pač crknilo. Saj ni nobene škode, tisto ki ni za civilizacijo bo pač crkovalo in crknilo. Čimprej tem bolje. Nekje se je pač moralo ustavit in čreda dobit neke dolžnosti in odgovornost.
[/quote]
Lahko prevzameš odgovornost za vse in si rešenik sveta, pa ne bo niti zate nič bolje, kaj šele za ostale.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Lahko prevzameš odgovornost za vse in si rešenik sveta, pa ne bo niti zate nič bolje, kaj šele za ostale.
[/quote]
Kaj bi jaz bil rešenik? . Spake cvilijo, da ne morejo več živet in da bodo raje umrle, ko so se začele spremembe in se zahtevajo prve dolžnosti, vajeni so pa le pravic. Potem naj pocrkajo, čimprej tem bolje.

Kaj bi jaz bil rešenik? . Spake cvilijo, da ne morejo več živet in da bodo raje umrle, ko so se začele spremembe in se zahtevajo prve dolžnosti, vajeni so pa le pravic. Potem naj pocrkajo, čimprej tem bolje.
[/quote]
Tudi če bi se vsi držali vseh zapovedi in bi se obnašalo odgovorno, ne bi bilo nič drugače. Elita se obnaša, kot se ker se lahko.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

New Report

Close