Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Long Covid, posledice po preboleli koroni

Long Covid, posledice po preboleli koroni

A ima kdo tukaj dolgotrajne posledice po koroni, oziroma kot rečejo v tujini long Covid?
Sama opažam motnje v spominu, predvsem pozabljam imena znancev, mešam besede. Občasna megla v glavi nenavadni glavoboli, težave s koncentracijo in nespečnostjo, ter utrujenost. Pojavile so se mi tudi srčne aritmije oziroma palpitacje. Vse preglede sem že opravila in ni nekih blaznih odstopanj, ki bi pri mojem osebnem zdravniku vzbudile zaskrbljenost. Sama pa se počutim res grozno, prej polna energije, športnica, stara nekaj čez 30… Zdaj pa že 4 mesece, le senca same sebe! V tujih člankih in forumih sem zasledila izraz long covit, ter ogroooomno ljudi s podobnimi če ne celo enakimi težavami… Zanima pa me, če se tudi pri nas že kdo srečuje s tem?

Žal je tako in na tem portalu imaš veliko takih, ki ti bodo rekli, da se izmišljuješ in delaš propagando, ker kao nikogar ne poznajo s hujšim potekom ali pa, da je kdo umrl zaradi Covida, razen nekaj starostnikov. Posledice bo marsikdo imel do konca življenja na žalost.

Žal tudi jaz opažam popolnoma isto in sem besen , zakaj , zakaj , pa je tega že pol leta. Stalno se sprašujem kdaj bo to prešlo , pa ne gre in ne . Pa samo bolezen nisem imel zelo hudo , nekaj srednjega .Upajmo , upajmo , da bo kmalu vse to samo spomin ….

Zase sploh ne vem, če sem ga prebolela, ker še ni bilo testov, za protitelesa pa tudi še ne.
Isto čudni glavobol, netipični, kašelj, ki se ne neha, že leto je tega, glavobol šele v zadnjem času. Ni stalni, ko kašljam, se vležem. Ni na istem mestu.

Tudi jaz delam na tem, da se tega izgubim, vrnem v normalno stanje. MgCl2 eno čajno žličko v vodi čez ves dan vsaj 10dni kura, pa bomo videli. Vsaj ne škodi.

Tisti ki imajo nesrečo, da so med tistimi, ki jih je Covid prizadel, imajo posledice več mesecev, nekateri že odkar so se okužili – torej nekje marca dalje. Samo pobrskaj po long-covid support group in boš marsikaj našel.

Mimogrede, tudi longcovidkids.org dal lep uvid, kako brutalne posledice so lahko za nekatere otroke. Zato kar veselo v šolo… pričakujem do poletja proteste staršev, ko bodo njihovi otroci trpeli za posledicami.

Aja eh, sej to je samo prehladek ane,…

temu si sposobna tole skup spravi. Po zapisen bi že invalid morala bit. Moja soseda hud astmatik, kronična oboljena stara 60 po koroni, se je pomladila. Kako zanimivo.

tema teorija zarote. Prav tako bi te vse vaše nebulozne pravljice lahko imele svojo rubriko in jih taj predalčkat. Evo moderatorji predlog. Pa mislim, da se vsi dosedanji pavljičarji v grobu obračajo od zavisti, ker se niso sami kaj takega spomili.

jaz se skoraj leto dni(in ne ven če sem imela covid),ponavljajoči prehladi,smrkanje,občasno glavoboli in predvsem zmedenost,tega prej nisem imela.

jaz se skoraj leto dni(in ne ven če sem imela covid),ponavljajoči prehladi,smrkanje,občasno glavoboli in predvsem zmedenost,tega prej nisem imela.
[/quote]

Za zmedenost odpraviti, po naravni poti, poskusi z magnezijevim kloridom, preko kože.
Lahko pa tudi oralno nekaj dni. Tj magnezijeva sol, kupi cel kilogram v kosmičih in sama doziraj vodo, po svojem okusu.
Mgcl2 deluje na celotni organizem na več nivojih. Tako boš do poletja že bolje.

Za premagovanje samega idr. virusev, si kupite kapljice sladki koren, naša firma sorianatural.
Taivanci so ga že februarja lani svezovali za kovid, ker so imeli izkušnje z njim v času sarsa pred leti.
Za splošno izboljšanje, tudi izločanje težkih kovin iz telesa, ob hudih obolenjih, kot je gripa in pljučnica, pomaga lugolova raztopina, pričnemo z eno ali pol kapljice, postopoma zvišujemo, tudi do 10 kapljic dnevno, kot potrebujemo.
Vsakodnevno redno gibanje je pomembno, po zmožnosti.
Za kašelj in te nenadne bolečine v glavi, bom sedaj še izvedla kuro z matičnim mlečkom, cca mesec dni.

Zagotovo. Marsikdo je izgubil službo, marsikdo ne more delat in se ne more svobodno gibat, marsikdo je ostal brez zdravstvene oskrbe, problemov še pa še in to samo zaradi ukrepov, ki ne delujejo in delajo narodu le in samo škodo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zagotovo. Marsikdo je izgubil službo, marsikdo ne more delat in se ne more svobodno gibat, marsikdo je ostal brez zdravstvene oskrbe, problemov še pa še in to samo zaradi ukrepov, ki ne delujejo in delajo narodu le in samo škodo.
[/quote]
Mar korona ni več janševa izmišljutina, nekaj kar sploh ne obstaja,gripica, manj kot gripica on katere umirajo samo tisti nad 80 ?
poslušaj si to, ti si bil pameten 100 na uro
https://radioprvi.rtvslo.si/2021/01/bitke-za-resnico-vojne-za-vpliv/

Mar korona ni več janševa izmišljutina, nekaj kar sploh ne obstaja,gripica, manj kot gripica on katere umirajo samo tisti nad 80 ?
poslušaj si to, ti si bil pameten 100 na uro
https://radioprvi.rtvslo.si/2021/01/bitke-za-resnico-vojne-za-vpliv/
[/quote]

Kakšna janševa izmišljotina? Janša ja samo pajac, ki je dobil možnost, da sodeluje v tej svetovni prevari. Povprečna starost umrlih s corono je nad 75, tako je, saj to ni nobena skrivnost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakšna janševa izmišljotina? Janša ja samo pajac, ki je dobil možnost, da sodeluje v tej svetovni prevari. Povprečna starost umrlih s corono je nad 75, tako je, saj to ni nobena skrivnost.
[/quote]
Imaš pa polno janševih pajacev, ki so preveč butasti, da bi se tega zavedali.

New Report

Close