Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Koronavirus in delovno mesto

Koronavirus in delovno mesto

Živjo,

Imam par vprašanj za tiste, ki v teh korona časih še vedno delate (ne od doma). Ali imate občutek, da veliko ljudi zboli z kornavirusom na delavnem mestu? Zakaj mislite, da do tega prihaja? Kako se počutite na samem delavnem mestu ( ali vas vsak dan strah, da boste zboleli, zaradi ukrepov ne morete normalno delati…)?

Hvala.

Veliko ljudi zboli na delavnih mestih, ker nekateri hodijo v službo kljub temu, da vedo, da so bili v stiku z okuženimi (ne gredo sami od sebe v karanteno na domu). Tako virus širijo, kljub temu, da vsi v službi nosijo maske (večinoma so to kirurške maske). Taki ignoranti so pripeljali že pred časom do kolapsa NIJZ, da ni mogel več slediti stikom in izdajati karantenskih odločb. Kot veste se folk niti teh ni držal. Hvalica je napisal, da je to najverjetnejša posledica dolgotrajne balkanizacije Slovenije.

Ne beri tega fašističnega trola, ker je bolan v glavi.
Ne razumem moderatorjev, zakaj se fašizma in laži ne blokira.

Dejstvo je namreč, da ne zboli veliko ljudi.
Pri nas jih je bilo pozitivnih 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od 300 zaposlenih in nihče ni imel težjega poteka in vsi so se že vrnili na delo.
Ljudi ni strah, mask se bolj ali manj ne nosi.
Strah in laži so umetno ustvarjene s strani fašističnih medijev in psihičnih bolnikov.

Saj se več neve komu verjeti…

Na delovnih mestih je preveč okužb zaradi dejstva, da ob vsem razmetavanju denarja niso zagotovili 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nadomestilo, kot so to v Nemčiji in Avstriji. Zato je preveč okuženih šlo v službo na delo, so upali, da so samo prehlajeni ali pa da se niso okužili, ker so bili v stiku z obolelim.
NIJZ in vlada nista nič naredila v smeri pomoči epidemiologom in zato karantenskih odločb potecialno okuženi in tudi okuženi niso dobili in posledično prvi niso mogli dokazati delodajalcem upravičenost izostanka, manj odgovorni med drugimi pa so se prosto gibali, saj so vedeli, da nimajo inšpekotorji nobene osnove, da jih kaznujejo.

Glede na to, da imajo vse balkanske države manj smrtnih žrtev kot Slovenija, so očitno vsi bolj sposobni od janšistov in se jaz na njih ne bi zgovarjal. Najprej pometite janšisti pred svojim pragom. Tam kjer so župani SDSovci, je število okuženih in mrtvih nad slovenskim povprečjem in tudi nad povprečjem občin, kjer so balkanski priseljenci bolj številčni.

Delam v živilski trgovini in ne, me ne skrbi. Od kolektiva nihče ni zbolel. Me že od marca lani ne skrbi. Ne vem, zakaj bi se bala? Koga? Česa?
Daj avtorica ne paničari. 🙂
Ne jemljem D3 vitamina, sem ga nekaj časa. Nisem se počutila nič drugače ko sem ga jemala, kot sedaj, ko ga ne jemljem. Niti ne jemljem nobenih drugih prehranskih dopolnil. Sem zdrava, nič mi ni. Nisem opazila razlike v počutju med jemanjem in sedaj, ko ne jemljem. Zdrava kot riba.

New Report

Close