Posledice covid19
Pozdravljeni,
Zanima me ali je tudi tukaj kdo ki ima podobne težave/posledice. Januarja lani sem prebolela covid19 – lažja oblika, kašelj in na otip boleče bezgavke na vratu ter rahlo povišana temperatura. Bolj zaskrbljujoče so posledice ki jih imam po okužbi, imam težave z koncentracijo: z težavo si zapomnim določene stvari, preberem kaj npr številko ali naslov in mi takoj pade iz glave, moram šeenkrat preverit. Preproste logične stvari ki jih najprej dojamem jih npr čez minuto ne, občutek kot da bi me nekaj “zablokiralo”. Pred okužbo nisem imela težave z spominom, sedaj pa imam občutek kot da imam začetek demence. Je še kdo ki ima podobne težave po preboleli okužbi? Te težave z časom minejo ali mi bo to ostalo? Naj omenim da sem še relativno mlada 28 let.
Hvala in prosim brez zlobnih jezikov, že tako mi je dovolj težko v tej situaciji.
Kdor še verjame, da je ta virus naravnega izvora je moten ali tiho zaradi ostalih privilegijev. Imam sorodnika, ki je par mesecev nazaj prebolel covid in ima podobne težave. Pravi, da nima koncentracije, pljuča oslabljena, glavoboli, tudi depresivne epizode, ki jih prej nikoli ni imel. To je to ljudje, začela se je vojna 2020. Prehajamo v novo dobo. Verjetno še zadnji trenutki, ko smo svobodni na tem planetu. Dokler ne bomo popolna prešli v kontrolo elite.
Jih poznam nekaj, ki so preboleli, dva sta imela podobne težave, a kot vem je v roku nekaj tednov, pri drugem pa mesecev, izzvenelo. Se je pa en od njiju osebnostno precej spremenil, postal mnogo resnejši.
Jaz bi probala z B vitaminom in omega3 ter raznimi aminokislinami, pa sploh vso hrano, ki naj bi bila dobra za možgane (borovnice, orehi). Upam, da kdo napiše še kaj.
Pa srečno.