Osemindvajset let pozneje HIV: Kaj je resnica?
Bolečina, dobiček in politika aidsa 1. del
Osemindvajset let pozneje HIV: Kaj je resnica?
Gary Null, dr
3. decembra 2012
V številki prestižne revije 4. maja 1984 Science je bil objavljen eden najpomembnejših raziskovalnih člankov v zadnjem četrtletju. “Pogosto odkrivanje in izoliranje citopatskih retrovirusov (HTLV-III) pri bolnikih z AIDS-om in v nevarnosti za AIDS” bi hitro postalo medicinska Magna Carta za celotno zlato mrzlico, da bi razvili diagnostične metode za ugotavljanje prisotnosti virusa HIV v človeški krvi in izumiti farmacevtska zdravila in cepiva v svetovni vojni proti aidsu.
Ta članek je skupaj s tremi drugimi, objavljenimi v isti številki Science , napisal dr. Robert Gallo, takrat vodja Laboratorija za biologijo tumorskih celic (LTCB) pri Nacionalnem inštitutu za raka (NCI) v Bethesdi, Maryland, in njegov vodilni raziskovalec dr. Mikulaš Popovič. Do danes ta članek še naprej dokumentira najbolj citirane raziskave, ki dokazujejo hipotezo o virusu HIV v znanstvenih člankih in krajih, kot je nacionalno spletno mesto Centri za nadzor bolezni (CDC).
Za virologe, molekularne biologe in druge raziskovalce nalezljivih bolezni, zlasti tiste, ki so povezani z biotehnološko in farmacevtsko industrijo ter nacionalnimi zdravstvenimi in zdravstvenimi ustanovami, je novica o Gallovem odkritju z neba deževala. Vse raziskave drugih možnih vzrokov za aids so se nenadoma končale. Takoj, ko se je veter preusmeril s prejšnjih prizadevanj za iskanje vzroka AIDS-a – življenjskega sloga ljudi, zatiranja uporabe prepovedanih drog z imunskim sistemom in drugih zdravstvenih tveganj in bolezni, ki negativno vplivajo na imunski sistem telesa – na primer enega samega novega virusa, je bil primer zaprto. Konstruktivni znanstveni diskurz in razprava med tistimi, ki so hitro sprejeli novo prepričanje o virusu HIV, in nasprotniki tega stališča, katerih število v znanstveni skupnosti še naprej narašča, se ne bi nikoli več pojavili.
https://prn.fm/hiv-twenty-eight-years-later-what-is-the-truth-gary-null/
[img]https://i.postimg.cc/ZnbwmQ8r/photo-2021-02-07-21-16-57.jpg[/img][/url]
Veliko ritopikov je že pod zemljo, tudi vaju z Darwinom lahko doleti.
[/quote]
Enkrat sem se pogovarjal z eno, sem jo vprašal če pozna koga da je umrl od aidsa, je rekla ja Freddy Mercurija… phahaha
Lej, ti stari prdonja, svoje zaupanje daš zdravnikom, če se greš testirat ispolniš neke formularje, če si recimo narkoman, večja je možnost da te bodo “zaje-bali”, če si homo, in to napišeš, pač da si imel riskantne spolne odnose, ali pač če si straight ampak rad ga guraš kje lahko konstantno in ne paziš se.
Vse to zaupanje daš na papir, oni pa trljajo roke.
Pa ne misili na vse doktore, eni nimajo pojma zakaj se gre, pač da je to zaslužek.
Si kdaj poznal koga da je imel dijagnozo HIV
Jaz sem, narkoman, prepričal so ga da je bolan, tono zdravil pije, plus se še drogira , ker pač ne more nehat, ali pa noče. vseeno.
Na koncu bo umrl zaradi ciroze jetr, in bo pisal umrl od aidsa, niđe logike.
Pa eni ste premalo inteligentni, in ne morete tega ukapirat nikakor, ne glede na kateri način bi vam to nekdo razložil, razen če bi vam kdo povedal?
eh…