Zvezde pod masko
Jaz gledam. A se ne reče Kdo si ti? Mi je super postalo, nekje do tretje oddaje so rabili, da so se voditelj in komentatorji navadili. Pevci so bili krasni že prej.
Enako, Jasna ni za poslušat, ker se meče ven in je žaljiva in ji je pomembno samo da so ženske suhe in moški mišičasti. Komentirati videz se mi zdi tako pod nivojem. “Dobro spitana” in take izjave so lahko zelo boleče. Gača sem sprejela, da je tak kot je, Zvezdano imam rada že od prej z vsemi svojimi napakami, me je pa Mimi, za katerega sem slišala prvič, prijetno presenetil. Fajn osvežitev je. Tudi Miha in Saška nista slaba.
Meni je drugače fajn, prijetno me je presenetila Lendero, sem mislila, da je bolj Kuljaj stil. Škoda, ker nič ne uganem, ker ne spremljam slovenske glasbene scene, tako da mi tudi namigi nič ne pomagajo:). Sem probala gledat brez komentarjev, samo potem tudi ni ok. Kako bi pa samo Kuljaj ven izrezala pa še niso pogruntali!
včasih za nazaj kake izseke, je pa res kar praviš glede jasne – njeno obnašanje kolikor vidim izpade naduto, nesramno do ostalih. najboljša voditeljica mi je bila edino v oddaji po TBL – v tistem čveku – tist format oddaje ji je ustrezal… tukaj pa bi se morala obnašati bolj uglajeno,m spoštljivo, je popolnoma drug tip oddaje.
Voditelj je dober, maske so dobro narejene, žiranti so bolj na približno. Ne vem, po kakšnem ključu so izbrani. Tisti z dolgo brado mi je zoprn. Grozna je Kuljaj. Saj nič ne zna povedt, ali pove ob totalno nepravem času. Kar moteče je. Občutek imam, da tudi ostalim gre na živce- kolikor lahko to pokažejo.
Presenetil me je Murko. Fant ima precej zdrav smisel za humor.