Saj ni res pa je
Saj ni res pa je. [hashtag=mojaSlovenija]#mojaSlovenija[/hashtag]
Če se ne bi zgodilo meni, bi bil prepričan, da je „fake news“, ki želi osramotiti delo dobrih policistov. A žal je zgodba resnična. Včeraj smo se okrog 16. ure s sodelavkami vračali iz team buildinga, ki smo ga imeli na Veliki planini. Prekrasen sončen dan je bil, odlična družba in kup novih idej smo dobili na svežem zraku. Kako je dan drugačen, če si na svežem zraku. In ob vračanju v dolino smo približno 200 metrov pred parkiriščem zagledali starejšo družino, ki se je s svojim Citroenom Picasso zakopala na zasneženi cesti. Obupani udeleženci so prerivali vozilo, ki je vkopano ostalo v snegu na cesti. V duhu Pravih prijateljev iz AMZS smo takoj priskočili na pomoč. Avto smo nekako izkopali. A starejši gospod za volanom se nam je po manj kot metru spet zakopal. Timsko smo se še z ostalimi prostovoljci odločili, da naj jaz prevzamem krmilo avtomobila. Takoj sem se spomnil na vse nasvete, ki so mi jih dajali naši inštruktorji in z nežnim potiskom stopalke za plin in ob porivanju ostalih udeležencev smo SKUPAJ uspeli avtomobil spraviti iz snega. Lastnik vozila je bil vidno v šoku, njegova žena je jokala. Zato sem se zaradi varnost vseh udeležencev odločil, da slabih 200 metrov do parkirišča odvozim sam. Počasi in mirno, da ne bomo spet kopali. In cca 50 metrov pred parkiriščem se iz gozda pripelje policijska Škoda in me s sireno ustavi isti trenutek, ko pripeljem na parkirišče. Res nisem vajen, da me ustavlja policija. Zato izstopim iz vozila. Izstopita tudi policista. Najprej policist in poleg njega še policistka, ki skoraj priteče do mene v stilu „ujeli smo zločinca“. Ujej, kaj sem naredil narobe. Najprej seveda vprašanje, če vem, da se tukaj ne smem voziti. Razložim jima, da vozilo ni moje, da smo nekaj metrov višje srečali družino z vkopanim vozilom in jim pomagali. Da delam na AMZS
in da sem vesel, da smo jih lahko rešili, ker se bliža mrak. Policist je zahteval vozniško dovoljenje in če vem, kdo je lastnik vozila. Povem, da sem ga spoznal pred „pol ure“ in da bo kmalu pri nas. Seveda je prišel do nas, enako, kot tudi moje sodelavke in ostali “borci”, ki smo SKUPAJ rešili ujeto družino. Lastnik vozila je policistu še pokazal invalidsko izkaznico, ki jo je imel na vozilu in se mi še enkrat zahvalil, ker sem mu pomagal. Nato g. Policist razloži, da sem kršil zakon o cestno prometnih predpisih, ker sem vozil po cesti po kateri ne bi smel in bom za to prejel globo. Ostali udeleženci zgroženo razlagajo, da sem jim samo pomagali in da niti približno nisem kriv. Policistka jih hitro nadere in jim razloži, da je „gospod kršil zakon“. Šola me je naučila, da ima učitelj vedno prav. In zato sem tudi mirno čakal, da policist in policistka veselo napišeta kazen in nato le še mirno čakal, da ne najdeta še kakšnega vladnega predpisa, ki sem ga ne vede kršil. In tako dobim nalog, ki pravi, da sem kršil 2. odstavek 98. člena ZPeCP, kar znese 160 evrov globe. Ne gre se mi za plačilo globe. Gre se mi za princip. Mi smo prostovoljno pomagali. Človeku, ki je bil v stiski. Sama dva sta bila praktično v naši bližini in pri izkopavanju vozila bi nam vsaka roka prišla prav. Razložili smo jima celotno situacijo. Mirno in brez iskanja konflikta. A ponosno sta spisala kazen in dodala: „bili ste v napačnem trenutku na napačnem mestu.“ Kljub temu, da bi glede na situacijo lahko rekla: „Hvala, ker ste pomagali in izrekli vam bomo le opozorilo.“
Spoštovana Slovenska policija / The Slovenian police
. Če se bo vaš sodelavec na nasprotni strani ceste zgrudil na tla. Pripravite plačilni nalog, ker ne bom gledal, če bom šel čez cesto na prehodu za pešce ali čez rdečo luč. Ampak mu bom pomagal. Naj tudi vas nič ne ustavi, ko POMAGATE sočloveku. Ni to tudi vaše poslanstvo? Smo res že tako daleč, da je treba vsakogar kaznovati in zastraševati?
P.S.
Ko sem se vsedel v avto tudi pomislil nisem, da se po tej urejeni cesti ne smem peljati. In še manj, da bom za to kaznovan. Se veselim srečanja na sodišču. In naj vas nič ne ustavi, ko POMAGATE drugemu. [hashtag=mojaSlovenija]#mojaSlovenija[/hashtag] je že velikokrat dokazala, da ima VELKO srce.
https://www.facebook.com/anej.ferko/posts/10159044166279004
sramota od sramote!!!!🤮🤮🤮🤮🤮
Upam, da kdo od odgovornih na Policiji to bere. In da bo povedal tema dvema brezsrčnežema neumnima, kar jima gre. Taki delajo sramoto vsem poštenim in srčnim policajem( na srečo so tudi taki) in bodo dosegli, da bodo ljudje izgubili še tisto malo zaupanja v policijo, kar ga je v teh norih časih še ostalo.
Tudi jaz imam zelo slabe izkušnje s policijo. 3x sem nujno potrebovala njihovo pomoč, 3x plačala kazen zato, ker policaji ne razmišljajo. Nikoli več jih ne pokličem pa če se ljudje okoli mene koljejo in pobijajo in zažigajo. Na tvojem mestu bi jaz napisala pritozbo.
Z enim od njih sem bila v vezi doolgih 8 let. 8 let laži, varajnja, manipulacij ipd. Ampak to je ze druga zgodba.
Brco v rit, pa nazaj na hercegovski kamen ludo majmunsko, smrdljivo, zanemarjeno, poškodno, če nisi za med ljudi.
Na, je to človeku podobno? Si tako sploh za med ljudi?[img]https://shrani.si/f/1O/W1/4jWt1av2/14/zajeta-slika241.jpg[/img][img]https://shrani.si/f/3x/5e/3ksxIZey/16/zajeta-slika71.jpg[/img]
Brco v rit, pa nazaj na hercegovski kamen ludo majmunsko, smrdljivo, zanemarjeno, poškodno, če nisi za med ljudi.
Na, je to človeku podobno? Si tako sploh za med ljudi?
[/quote]
Sem pričakovalo (ja, da ti pomagam o meni govoriti v srednjem spolu, ker imaš takrat občutek vzvišenosti, pa samo neumen izpadeš), da boš napisal kaj tehtnega.
Kako vezo imajo te fotke s tem, kar je bilo skopirano sem na forum?
Če ni jaz naletelo na ta zapis, bi ga jaz skopiralo sem.
Sem pričakovalo (ja, da ti pomagam o meni govoriti v srednjem spolu, ker imaš takrat občutek vzvišenosti, pa samo neumen izpadeš), da boš napisal kaj tehtnega.
Kako vezo imajo te fotke s tem, kar je bilo skopirano sem na forum?
Če ni jaz naletelo na ta zapis, bi ga jaz skopiralo sem.
[/quote]
Čisto nič nima skupnega s trolanjem majmuna, kje pa bi imelo…..mislim, gnide ničvredne zblojene.
Milan Ogorevc smrad.
Na delovnem in socialnem sodišču v Brežicah se je znašel sevniški javni zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti (KŠTM). Toži ga Milan Ogorevc, nekdanji vzdrževalec, prepričan, da je službo izgubil po krivici.
Poklici, čakam, što si se usro?
Strahopetec stari smrdljivi ,z eno roko te sredim, ma največe veselje bi bilo te gledat v oči ko se lulas v gate , papčino smdrliva junačka za tipkovnico. Kaj si ti ja nor, eni ste res bolani tu na netu, vse tisto kaj ne upate v živo, pa ajde ZOVI papak uščjjivi gnjili hinavski.
Pokliči ja, kam pa majmun strahopetni in zakaj bi te sploh klical, te rabim, si majmun kje pomebno,kje šteješ,razen da smradiš lenuhar forum že celo leto ? Nisi.
In še enkrat, vozi smrad, zanemarjeni, ušivi, necivilizirani, lenuharski iz Slovenije nazaj na hercegovski kamen, če ti kaj ne paše in nisi za med ljudi.
Pokliči ja, kam pa majmun strahopetni in zakaj bi te sploh klical, te rabim, si majmun kje pomebno,kje šteješ,razen da smradiš lenuhar forum že celo leto ? Nisi.
In še enkrat, vozi smrad, zanemarjeni, ušivi, necivilizirani, lenuharski iz Slovenije nazaj na hercegovski kamen, če ti kaj ne paše in nisi za med ljudi.
[/quote]
Phahaha, papak hinavski in junak za tipkovnico, brcaj se v rit sam, sej samo sebe lahko šupak grdi stari gnjili.