Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ruska roleta cepljenje dajmo gruntat

Ruska roleta cepljenje dajmo gruntat

Kaj je boljše? Da se cepiš in tvegaš (malo verjetno), da umreš ali, da se okužiš in tudi tvegaš (manj verjetno), da umreš?
Ali da pustiš, da te useka virus in ga preboliš z manj (ali nič) ali bolj posledicami.
Ali pa da se vseeno cepiš, takojšnjih posledic ni, znajo pa se pojavit (morda fatalni) problemi kasneje.
Ali pa da se cepiš za en virus, za drugega pa pustiš, da te zadane.
Ali pa daš glavo v pesek in pustis da te v nekaj letih našopajo z različnimi cepivi, zaradi različnih sevov pa bo kar bo?
Ali pa pokažeš sredinec in rečeš, ne bom se cepil?

https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/sok-pri-sosedih-po-cepljenju-medicinska-sestra-na-intenzivni-negi/

Roleta 🙂

RULETA ali pa ROLETA, ker se rola :))…vseeno. Sem cepljena in se mi že poznajo posledice. 😉

Pravjo, da se cepljeni nimajo česa bati saj so bili cepljeni že prej.

Zame bolje,da zaupamBogu,zorej se ne bom cepila.Zdaj za tiste,ki se boste vtaknili,da so to pravljice,no cepljenje je pa ZF s pridihom grozljivke.

Ali pa, če sploh ne veš, kaj v cepivu je. Ker glede na to, kakšno gonjo delajo po celem svetu, meni zadeva malo smrdi, sploh po tistem videu, ki sem ga gledal, kaj vse tehnologija danes že omogoča (spreminjanje genskih lastnosti človeka na daljavo recimo, samo njegov dnk rabiš).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Fajn! In kje dobiš rusko ROLETO??

Ali pa, če sploh ne veš, kaj v cepivu je. Ker glede na to, kakšno gonjo delajo po celem svetu, meni zadeva malo smrdi, sploh po tistem videu, ki sem ga gledal, kaj vse tehnologija danes že omogoča (spreminjanje genskih lastnosti človeka na daljavo recimo, samo njegov dnk rabiš).
[/quote]

Ufffffffff, takoj se cepim v takem primeru, da je v tem cepivu “čip”; ki preprogramira na daljvo moj DNK tako in takoj, da mi izbriše iz telesa vse tiste tri zajebane avtoimune bolezni, ki se jih ne da drugače odstraniti in bodoz menoj in v meni , upam da čimdlje v remisiji, ker ko “zalaufajo” je katastrofa,ga ni prehlada in virusa, ki bi bi bilo zame primerljivo s posledicami na moje telo s strani teh AI bolezni….. in mi samo to greni trenutno življenje. Tako pa…..

Ufffffffff, takoj se cepim v takem primeru, da je v tem cepivu “čip”; ki preprogramira na daljvo moj DNK tako in takoj, da mi izbriše iz telesa vse tiste tri zajebane avtoimune bolezni, ki se jih ne da drugače odstraniti in bodoz menoj in v meni , upam da čimdlje v remisiji, ker ko “zalaufajo” je katastrofa,ga ni prehlada in virusa, ki bi bi bilo zame primerljivo s posledicami na moje telo s strani teh AI bolezni….. in mi samo to greni trenutno življenje. Tako pa…..
[/quote]

Ravno iz tega izhajajo.
Za zdravljenje avtoimunih.
Tako so prišli do tega. Samo ne za humano in v humane namene.

Ravno iz tega izhajajo.
Za zdravljenje avtoimunih.
Tako so prišli do tega. Samo ne za humano in v humane namene.
[/quote]

;). jaaa, ampak pot je in bo več kot očitno še doooooolgaaaaa 🙂

[/quote]

Verjamem. Vendar nikoli ne ves, kdo ina v rokah tehnologijo. Zakaj mislis, da je nekomu v interesu, da bos ti zdrav? Zakaj bi to bili pomembno se komu, razen tvojih bliznjih? Prej bi verjel, da je obratno. Farmacija lazje prezivi od bolnikov, verjemi mi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa primarno zdravstvo tudi. Za paranoike fašističnega ozadja in mengelovskih metod cepljenja proti Covidu so indicirani Haldoli, Xanaxi, Lexaurini…vse to pa je na recept, tako, da gresta primarno zdravstvo in farmacija z roko v roki.

Ja itak da gresta z roko v roki, pravzaprav drži farmacija medicino za obe roki in z zvezanimi nogami.
Medicina. zdravniki ne morejo niti prdnit več brez farmacije. Zdravnik sploh ne rabi već fakultete, vse imajo napisano v knjižici, če je to mu napiši to, če je to mu napiši to….TO pa so sintetične droge, ki počasi ubijajo ljudi, pravzaprav da zbolijo še za drugo boleznijo, pa tretjo….na koncu pristanejo na 12 do 14 tablet vsaki dan, ampak farmacija ponuja zdravnikom roko….ko ima pacient 14 tablet, mu zmanjšaj vsaj 2 tableti na dan, po izboru zdravnika……takle imamo, zato ni čudno, da ljudje tem malim bogovom ne verjamejo več in se raje zdravijo z naravno alternativo. Pravzaprav to ni alternativa, temveč vračanje nazaj k naravi, tako kot je bilo še 70 let nazaj, ko so zdravniki v svojih ambulantah delali zdrava naravna zdravila!
Ta banda farmacevtska (ve se od kod so prišli, pa se ne sme tega na glas govoriti) želi denar, zlato, nepremičnine, zdaj imajo v svojih rokah že 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vse prehrambene industrije in tudi slovito tovarno PASTICIDOV in drugih strupov s katerimi hrano špricajo, nam jo potem tako zastrupljeno prodajajo, da mi potem potrebujemo vedno nova in nova “zdravila” ki jih prodajajo za med. Ljudje, ne bo šlo to tako naprej, treba se bo ustaviti, premisliti kam drvimo, komu dajemo svoj denar in predvsem koga volimo. Ali bomo volili zopet to bando, ki jo plačuje ta mafija, ali pa bomo naredili nek ISLANDISKI model, ko bomo vso to bando z bančniki, farmacijo in medicino poslali na odpad zgodovine!!!!

New Report

Close