Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Dr. Katerina F.

Dr. Katerina F.

https://www.youtube.com/watch?v=1a1e3tQ3c60

Ko enkrat ne smeš več se srečati s svojo družino, ko ne smeš več se srečati s svojimi prijatelji, iti v svoji deželi na morje, v gore, kaj si?

https://www.youtube.com/watch?v=1a1e3tQ3c60

Darmun. On tudi ne hodi iz svojega sela, v gore, morje, kamorkoli.

Darmun. On tudi ne hodi iz svojega sela, v gore, morje, kamorkoli.
[/quote]
kaj ne poveš ped*r internetni brez jaja

jeli darči…
šta je sa našom borbom? očemo je otkazat pošto smo svi išli na čevalj?
ja mislim da je najbolje tako… sad nek drugome noge pere!

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

kaj ne poveš ped*r internetni brez jaja
[/quote]

Kdaj boš pojasnil ono računico o nogah pod horizontom?

Možda bi bilo u nekom pogledu najbolje da se svi vi internetne peder*ine međusobno dogovarate kako čete se grupirati i jebava*i i ko če kome da ga uvali u dupe i tek onda idete na most i bacite se sa njega na beton, da saznate i kako su vam trvrde glave. Od mene pa se distancirajte jer sa budalama mogu samo kao sa budalama nikako drukčije ali zato nečem, da dajem suviše vremena jer je i to budaleština velika, kao ste to i vi sami očito.

vide darčija…
reci ti meni šta si njuho?
kad te pogledam na onim snimcima koje objavljuješ… meni djeluješ kao da koristiš MDMA

Jesi se naručio na kanal? Nisi. Nemamo šta pričat onda

Kako naj gremo na most, če je 1km oddaljen most pod horizontom?

ja pa tako reci darči…
veš… učasih sem playstation igral… ob vseh dodatkih nisem še hotel plačevat za drzanje kontrolerja v rokah zato sem si delal brezplačen plus… ene 20+ mailov imam. ako budeš bio pridan idu subskrajberi i lajkovi na sve videe. jel dogovoreno?

Ma ne treba mi to. Lažne subskrajbere bih i sam moga svaki dan da dobijam.
Ti si se mi prošli put zamjerio znaš sa čime i ne želim više sa tobom ni razgovarati kao i sa nekima sa ovog sajta i oni to dobro znaju.

Šta ti je bilo da si bio takav , ko zna ali prešao si sve granice dobroga i to u vremenu kad ima puno luđaka koje treba ustaviti i samo mi kradeš energiju bez veze. ajde

eeee darči
ja se šopirio, da meni noge pere a ti sve ozbiljno shvatio

New Report

Close