Dr. Katerina F.
Ko enkrat ne smeš več se srečati s svojo družino, ko ne smeš več se srečati s svojimi prijatelji, iti v svoji deželi na morje, v gore, kaj si?
Možda bi bilo u nekom pogledu najbolje da se svi vi internetne peder*ine međusobno dogovarate kako čete se grupirati i jebava*i i ko če kome da ga uvali u dupe i tek onda idete na most i bacite se sa njega na beton, da saznate i kako su vam trvrde glave. Od mene pa se distancirajte jer sa budalama mogu samo kao sa budalama nikako drukčije ali zato nečem, da dajem suviše vremena jer je i to budaleština velika, kao ste to i vi sami očito.
ja pa tako reci darči…
veš… učasih sem playstation igral… ob vseh dodatkih nisem še hotel plačevat za drzanje kontrolerja v rokah zato sem si delal brezplačen plus… ene 20+ mailov imam. ako budeš bio pridan idu subskrajberi i lajkovi na sve videe. jel dogovoreno?
Ma ne treba mi to. Lažne subskrajbere bih i sam moga svaki dan da dobijam.
Ti si se mi prošli put zamjerio znaš sa čime i ne želim više sa tobom ni razgovarati kao i sa nekima sa ovog sajta i oni to dobro znaju.
Šta ti je bilo da si bio takav , ko zna ali prešao si sve granice dobroga i to u vremenu kad ima puno luđaka koje treba ustaviti i samo mi kradeš energiju bez veze. ajde