Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Cepljenje je pogojeno z izobrazbo

Cepljenje je pogojeno z izobrazbo

Znanstveno dokazano : cepljenje je pogojeno z izobrazbo. Bolj si izobrazen, prej se bos cepil . In obratno. Cepci so pa itak proti.

Bolj si butast prej se cepiš!

Čudna je ta beseda cepec. Prav tako pa je zanimiv pregovor, ko nekomu nespametnemu rečeš, ja a si ceplen da take traparije počneš.
Torej že pregovor sam po sebi pove,da je morda ravno obratno od vašega natolcevanja in so nespametni tisti, ki se cepijo saj ne zaupajo svojemu od stvarstva danemu, prisluženemu imunskemu sistemu.

Še bolj govori dejstvo, da so visoko izobraženi iz obraza na kar namiguje sam izraz iz- obraz-ba. Morda ni naklučje da se nosijo maske in to zagovarjajo iz-obraž-eni. Saj za pridobitev visoke izobrazbe prejemaš veliko informacij, učenje in preverjanje teh pa je na neki časovni omejitvi, kar pomeni, da človek, ki hoče doseči visoko izobrazbo in za dosego tega polagati se dokazovati na izpitih, da prejeto “znanje” informacije polne in razume in jih obvladuje porabi ves čas zato, da temu seveda zadosti ob enem pa nima niti približno časa in možnosti, da pa informacije, ki jih mora pomniti sploh preveri ali držijo ali ne v samem fundamentu. Kar ponovno pomeni, da se lahko uči laži, napačne teorije in bedarije, ki nimajo nobene veze z samo resnico in resničnostjo. Ko to doseže pa ga sistem seveda povzdiguje, kot modreca v resnici se pa lahko izkaže, da je vse drugo kot to.

Toliko zaenkrat od visoko izobraženih. Seveda pa smatram, da je vsak človek individum in je lahko modrec, inteligenten tako visoko izobražen kot tudi tisti, ki ni prejel niti dneva izobrazbe. Morda je slednji še najbolj neokrnjen pri svoji percepciji, zdravi pameti in logiki.

Tako kot narava, kjer ni posegla človeška roka je prava narava in najbolj čista narava. Ko pa človek posega vanjo s svojo roko in dela red ali bolje rečeno misli, da dela red pa se zgodi ravno nasprotno pravi red narave se poruši in neokrnjenost narave in prava lepota, ter resnična prvotna zdrava narava mineta.

Tako pa je tudi s cepivi morda. Človek še sebe ne pozna, ne ve od kod ter kam gre njegova pot, kaj je dejansko njegova resnica pa vendar bi drugemu ukazoval kako naj živi in kaj naj živi ob enem pa bi se sam v tuje telo vtikal in še več izvajal nad njim genetski inženiring in mu spreminjal strukturo kode njegovega stvarstva pri tem pa vse to sploh še ne bi dodobra spoznal.
Morda pa bodo nekoč neozdravljivi bolniki tisti, ki so cepljeni in tudi to se zna zgoditi. Saj živemu človeku se vse lahko zgodi.

Čudna je ta beseda cepec. Prav tako pa je zanimiv pregovor, ko nekomu nespametnemu rečeš, ja a si ceplen da take traparije počneš.
Torej že pregovor sam po sebi pove,da je morda ravno obratno od vašega natolcevanja in so nespametni tisti, ki se cepijo saj ne zaupajo svojemu od stvarstva danemu, prisluženemu imunskemu sistemu.

Še bolj govori dejstvo, da so visoko izobraženi iz obraza na kar namiguje sam izraz iz- obraz-ba. Morda ni naklučje da se nosijo maske in to zagovarjajo iz-obraž-eni. Saj za pridobitev visoke izobrazbe prejemaš veliko informacij, učenje in preverjanje teh pa je na neki časovni omejitvi, kar pomeni, da človek, ki hoče doseči visoko izobrazbo in za dosego tega polagati se dokazovati na izpitih, da prejeto “znanje” informacije polne in razume in jih obvladuje porabi ves čas zato, da temu seveda zadosti ob enem pa nima niti približno časa in možnosti, da pa informacije, ki jih mora pomniti sploh preveri ali držijo ali ne v samem fundamentu. Kar ponovno pomeni, da se lahko uči laži, napačne teorije in bedarije, ki nimajo nobene veze z samo resnico in resničnostjo. Ko to doseže pa ga sistem seveda povzdiguje, kot modreca v resnici se pa lahko izkaže, da je vse drugo kot to.

Toliko zaenkrat od visoko izobraženih. Seveda pa smatram, da je vsak človek individum in je lahko modrec, inteligenten tako visoko izobražen kot tudi tisti, ki ni prejel niti dneva izobrazbe. Morda je slednji še najbolj neokrnjen pri svoji percepciji, zdravi pameti in logiki.

Tako kot narava, kjer ni posegla človeška roka je prava narava in najbolj čista narava. Ko pa človek posega vanjo s svojo roko in dela red ali bolje rečeno misli, da dela red pa se zgodi ravno nasprotno pravi red narave se poruši in neokrnjenost narave in prava lepota, ter resnična prvotna zdrava narava mineta.

Tako pa je tudi s cepivi morda. Človek še sebe ne pozna, ne ve od kod ter kam gre njegova pot, kaj je dejansko njegova resnica pa vendar bi drugemu ukazoval kako naj živi in kaj naj živi ob enem pa bi se sam v tuje telo vtikal in še več izvajal nad njim genetski inženiring in mu spreminjal strukturo kode njegovega stvarstva pri tem pa vse to sploh še ne bi dodobra spoznal.
Morda pa bodo nekoč neozdravljivi bolniki tisti, ki so cepljeni in tudi to se zna zgoditi. Saj živemu človeku se vse lahko zgodi.
[/quote]
Kako bluziš

Zdravniki se mnozicno cepijo. Sestre manj, streznice najmanj. Pri solnikih isto. Profesorji in ucitelji se cepijo, vzgojiteljice in varuske pa se kar nebi.

Jaz bi raje rekla, da je pogojeno z razgledanostjo. Moja mama nima nobene izobrazbe, je pa razgledana in zato se bo cepila.

Cepljenje je edina stvar, ki nas potegne iz pandemije. To ti pove zgodovina in zdrava kmecka pamet. Tu je sicer nekaj pajacev , ki so proti, takim pa seveda skoda besed.

Ja, cepljenje nas potegne iz pandemije.

Ampak (vedno je ampak!) s cepivom, ki ima redno polno odobritev (nobeno od teh ga zdaj še nima, ker ni dovolj testirano) in ki dejansko deluje.
Ta zdaj ne delujejo pri vseh, ki so cepljeni in ne deluje pri vseh sevih.
In še dodatno – niti proizvajalci ne morejo zagotoviti, da cepljeni, pri katerih cepivo deluje, ne ostajajo prenašalci virusa.
In še enkrat dodatno – niti proizvajalci ne morejo zagotoviti, da cepivo nima kakih hujših dolgoročnih stranskih učinkov.

Imam znanstveni magisterij na naravoslovnem področju in vem toliko, da se ne bom cepila.

Verjetno si zdravnik lahko sam napiše, da se je cepil, cepivo pa zlije v odtok. Sestre morda, ker so katere malo bolj v privat odnosih z zdravniki tudi dobijo lažno potrdilo med tem pa drugi, kot so šolniki, varuške, trgovci in tako naprej verjetno ne tako lahko.

Se pa zdi prav, da npr. učitelji, ki naj bi bili prenašalci znanja naprej imajo ob tem pomisleke saj če jih ti, ki naj bi imeli znanje in logiko nimajo potem je absurd, da oni koga sploh še kaj učijo.
Pomisleki učiteljev na cepivo samo kažejo, da logika in zdrava pamet še vedno obstajata in se ne verjame kar na slepo korporacijam in močnim propagandnim sporočilom. Ne glede na to ali je cepivo smotrno ali ne pa je zdrava pamet in logika zato, da se povpraša in preverja informacije ne glede na to od kod prihajajo.
Nikjer ni z zagotovostjo nekaj dokazano, da pa cel svet ljudi ne laže in si samo ti še zdrave pameti ostal.
V težkem in absurdnem primeru to pomeni, da če bi si cel svet roke stran porezal še ne pomeni, da so vsi imeli prav ali da so pametno storili in moraš tudi ti to storiti.
Imaš dve roki, vesel bodi, kajti že sedaj niso vsi take “sreče” kot ti.

Midva ne. Predbolonjski magisterij in VII.

Kako bluziš
[/quote]

A to imaš visoko izobrazbo, da si prišel do takega zaključka?

Delno res. A ni vse tako enostavno, ker gre še za marsikaj drugega – tudi če ostanemo le pri psihološkem profilu ljudi.

Npr:
https://www.scidev.net/global/news/anti-vaccine-attitudes-go-deeper-than-education/

Delno res. A ni vse tako enostavno, ker gre še za marsikaj drugega – tudi če ostanemo le pri psihološkem profilu ljudi.

Npr:
https://www.scidev.net/global/news/anti-vaccine-attitudes-go-deeper-than-education/
[/quote]

Tale članek je iz leta 2018 in je govora o standardnih cepljenjih, ne o novem, ne dovolj testiranem cepivu.

Kot sem že zgoraj napisala, s tem se (še vsaj par let) ne bom cepila, čeprav smo brez kančka dvoma vsi cepljeni po predvidenih shemah, tudi za otroke nisva nikoli pomislila, da jih ne bi dala cepiti.

A to imaš visoko izobrazbo, da si prišel do takega zaključka?
[/quote]
In kako imaš ti? Tvoje delovno mesto? Jaz sem inženir mehatronike, imam s.p. delujoč 7 let.

Seveda da. Koze so vas tudi kar naskočile bojda no :))))))))))))))))))))))))))

Tisto gmad od riti stisnite skupaj, vsak v svoj kot, pa boste potem vprašali, kaj je še cepec, ali ok, saj koze smo že srečali, ravno prej eno. :))))))))))))))))))))))))))) Butasti komentarji, no ampak za smejati pa so. :))))))))))))))))))))))))))))))))))

In kako imaš ti? Tvoje delovno mesto? Jaz sem inženir mehatronike, imam s.p. delujoč 7 let.
[/quote]

Torej si pod-jetnik in od svojega dela nekomu tretjemu redno plačuješ? Ja meni se to ne zdi nič kaj brihtno in samo potrjuje kar sem prej zapisal.

Jst sm pa zemljan in se ne ponašam z izobrazbo, saj mnogo tega kar so me naučile izkušnje in praksa ter življenje samo kaže na to, da se me je zavajalo na vseh mogočih področjih jaz pa sem temu samo kot umski slepec moral slediti.

Tako, da delo, ki ga opravljam si sam izbiram prav tako pa poskušam to tudi v časovnih okvirjih, ki meni odgovarjajo. Seveda pa dela niso vedno takrat, ko tebi odgovarja ampak ko je treba storiti nekaj si takrat tudi primoran to storiti, če hočeš, da je delo opravljeno.

Čez most se gre takrat, ko prideš do njega.

Tale članek je iz leta 2018 in je govora o standardnih cepljenjih, ne o novem, ne dovolj testiranem cepivu.

Kot sem že zgoraj napisala, s tem se (še vsaj par let) ne bom cepila, čeprav smo brez kančka dvoma vsi cepljeni po predvidenih shemah, tudi za otroke nisva nikoli pomislila, da jih ne bi dala cepiti.
[/quote]

Seveda. Saj tu je tema o cepljenju – ne konkretno cepljenju proti Covidu.
Čeprav, ko razmišljam, vsa cepiva so sprva eksperimentalna do neke mere. In od začetka vsak tvega nekaj več kot tisti, ki se cepijo npr 15 let kasneje. Gre samo za oceno ali je vredno – ali ne.
In če malo posplošim (pa upam, da brez hude logične napake) – kaže, da manj izobraženi bolj cenijo svoje življenje kot pač je v danem trenutku, ko se pojavi možnost cepljenja.

Ja, tako kugo kot špansko gripo so uspešno končali šele, ko so ljudi množično precepili.
Nič drugega ni pomagalo.

Res je včasih prav škoda izgubljati besede, ko berem, kako nekateri niti ne poznajo zgodovine, o kmečki pameti pa lahko samo sanjajo.

Imamo doma opravljena vsa cepljenja po programu, zato ta tvoj članek pade. Cepili se bomo s preverjenim cepivom in ko bodo dolgoročni stranski učinki poznani. Nič prej. Če to pomeni, da ne bomo potovali, ne bomo.

Preveč je hudih stranskih učinkov in smrti, cepivo ni preverjeno!

Zanimivo je, da izobraženi na tem forumu, ki so za cepljenje takih informacij ne omenijo.
Je to zato, ker so izobrazbo že zaključili in so dobili “pamet vsega sveta” ali preprosto ne verjamejo čeprav verjamejo mnogo drugih zadev ali pa jim ni mar zato?
Morda celo namerno zavajajo, da so izobraženi, da bi se jim bolj verjelo čeprav ne vem kaj bi imela izobrazba s tem v vseh segmentih, sploh kar se tiče verovanj.

Torej si pod-jetnik in od svojega dela nekomu tretjemu redno plačuješ? Ja meni se to ne zdi nič kaj brihtno in samo potrjuje kar sem prej zapisal.

Jst sm pa zemljan in se ne ponašam z izobrazbo, saj mnogo tega kar so me naučile izkušnje in praksa ter življenje samo kaže na to, da se me je zavajalo na vseh mogočih področjih jaz pa sem temu samo kot umski slepec moral slediti.

Tako, da delo, ki ga opravljam si sam izbiram prav tako pa poskušam to tudi v časovnih okvirjih, ki meni odgovarjajo. Seveda pa dela niso vedno takrat, ko tebi odgovarja ampak ko je treba storiti nekaj si takrat tudi primoran to storiti, če hočeš, da je delo opravljeno.

Čez most se gre takrat, ko prideš do njega.
[/quote]
Potemtakem ti zavračaš celoten sistem, družbene norme. Kaj si za blagovno izmenjavo? Kdo bo poskrbel za rizične skupine? Po tvoje lahko vsak dela kar mu je volja in živi od zraka? Razloži malo. Vem, da plačujem davke, da velikokrat preplačam marsikaj, če pa se vsi praskamo, kam pridemo?

Zanimivo je, da izobraženi na tem forumu, ki so za cepljenje takih informacij ne omenijo.
Je to zato, ker so izobrazbo že zaključili in so dobili “pamet vsega sveta” ali preprosto ne verjamejo čeprav verjamejo mnogo drugih zadev ali pa jim ni mar zato?
Morda celo namerno zavajajo, da so izobraženi, da bi se jim bolj verjelo čeprav ne vem kaj bi imela izobrazba s tem v vseh segmentih, sploh kar se tiče verovanj.
[/quote]

Mojih par centov na to temo; zato, ker (po meni dostopnih info, ki niso izjave neznancev na forumih ali Fb) statistično gledano – razmerje vseh cepljenih do teh s stranskimi učinki nič kaj pomembno ne odstopa od povprečnega razmerja pri ostalih starejših cepivih.

Glede na število do sedaj cepljenih in tistih v prvih testih je preverjeno bolj, kot skoraj vsa ostala cepiva – kar se tiče množičnosti. Ni pa preverjeno kar se tiče možnih dolgoročnih učinkov – a teh je glede na statistiko prejšnjih cepiv – zanemarljivo malo.
In ni mi nek hud problem prevzeti tveganja.

Ni nekaj o čemer bi bilo vredno izgubljati besede, ker večina ljudi te zadeve ve. Ali pa bi morala vedeti, če bi poslušali učitelje v srednji šoli.

Potemtakem ti zavračaš celoten sistem, družbene norme. Kaj si za blagovno izmenjavo? Kdo bo poskrbel za rizične skupine? Po tvoje lahko vsak dela kar mu je volja in živi od zraka? Razloži malo. Vem, da plačujem davke, da velikokrat preplačam marsikaj, če pa se vsi praskamo, kam pridemo?
[/quote]

Tako je zavračam tak sistem, ki je sedaj v veljavi in je lažen. Prav tako nisem pristaš statutarnega zakona ampak naravnega zakona. Ocenjujem, da je vsako delo,ki komu kaj doprinese vredno in cenjeno in ne da ga drugi razveljavijo s tem ko nekam nekaj napišejo množica pa temu sledi.

S čim pa ti poskrbiš za rizične skupine, če pa je s tem sistemom teh rizičnih skupin morda, če misliva na enako še več in ne manj. Sistem kot je sam lažen lahko vse tudi lažno prikazuje. Kdo pa te je učil, kako in kaj je bilo včasih pred tvojim rojstvom če ne ta isti lažen sistem? Kaj ni možno da te potem ves čas uči lažno in na lažnih temeljih sloni?
Seveda je.
Kako pa je človek obstal ves čas na svetu in da si ti še vedno lahko prisoten če pa prej tega in takega sistema ni bilo? Potemtakem, če bi bilo vse tako odvisno od njega nas sploh ne bi več bilo.

Kakšen sistem morale, etike in skupnosti pa je to, da človek tak kot se rodi nima in se mu jemlje pogoje za preživetje, če se pa ne preobrazi v nekaj drugega, ne izobrazi? Kakšen sistem pa je to, da nekdo ki je nekoga poznal in mu je ta nekaj napisal ali pa je druge knjige bral postane več kot ti in je smatran več kot ti ali pa si ti tisti, ki naj bi to storil in se ti smatraš za bolj cenjenega, bolj vrednega življenja in superioren na kateri koli način in iz katerega koli vidika, če pa si, kot ponavljam ves čas na forumu le gol in bos od začetka do konca svojih dni pod vso umetno obleko.?..

Lažno je in gnusno zavajanje, da če tega sistema ni potem pa lahko se pričakuje da človek od zraka živi. Sicer je res, da od zraka živi, če me ravno provociraš. Bom še jaz enako storil. Kaj bi se zgodilo, če ti nabašemo ves denar in podarimo vso hrano kar jo imamo, pripišemo vse imetje nate potem ti pa dihalne poti zapremo, da ne boš zmogel dihati. Boš še živel? Boš veliko od tistega denarja, rane in imetja imel potem ali bi raje zrak imel in od njega živel?

Ja lahko obračamo vaše prav na napačno kot vi zagovorniki sistema, ki je strup za čćloveka počne tistim, ki imajo zdravo pamet in drugemu žalega nočejo, tujega nočejo in svojega ne dajo.

Mojih par centov na to temo; zato, ker (po meni dostopnih info, ki niso izjave neznancev na forumih ali Fb) statistično gledano – razmerje vseh cepljenih do teh s stranskimi učinki nič kaj pomembno ne odstopa od povprečnega razmerja pri ostalih starejših cepivih.

Glede na število do sedaj cepljenih in tistih v prvih testih je preverjeno bolj, kot skoraj vsa ostala cepiva – kar se tiče množičnosti. Ni pa preverjeno kar se tiče možnih dolgoročnih učinkov – a teh je glede na statistiko prejšnjih cepiv – zanemarljivo malo.
In ni mi nek hud problem prevzeti tveganja.

Ni nekaj o čemer bi bilo vredno izgubljati besede, ker večina ljudi te zadeve ve. Ali pa bi morala vedeti, če bi poslušali učitelje v srednji šoli.
[/quote]

Ti imaš diplomo? S katerega področja?
Videti je, da si dobro preštudiral te stvari. Hvala za izčrpne informacije.

New Report

Close