Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek preberte tole :)))))))))))

preberte tole :)))))))))))

Roma, 25. Okto. 2000

The Manager
Y.M.C.A. Hotel London

Dear Signore Direttore,

Now i-am tella you astory wot I was a-treated at your hotella.
I am a-coma from Roma as tourist to London and stay as a-younga christian man at your hotella.
When I comma in my rooma I see there is no shita in my beda, how can I sleepa with no shita in my beda? So I calla down to receptione and tella: “I wanta shita.”. They tella me: “Go to toilet.”. I say: “No, no, I wanta shita in my beda.”. They say: “You’d better not @!#$ in your bed, you sonna-wa-bitch!”. What is sonna-wa-bitch?
I go down for breakfasta into ristorante. I order bacon and eggs and two pissis of toast. I getta only one piss of toast. I tella waitress and point to toast: “I wanta piss.”. She tella me: “Go to toilet.”. I say: “No, no, I wanta piss on my plate.”. She then say to me: “You’d bloody wella not piss on the plate, you sonna-wa-bitch!”. That is the second person who do not even know me, calla me sonna-wa-bitch, and why is your staff replying: “Go to toilet!”. Is that a modern tella? I do not understand, please tella me!
Later I go for dinner in your ristorante. Spon and knife is laid out, but no fock. I tella waitress: “I wanta fock.”. And she tella me: “Sure, everyone wanta fock.”. I tella her: “No, no, you don’t understanda me, I wanta fock on the table!”. She tella me: “So, you sonna-wa-bitch wanta fock on the table? Get your ass out of here!”.
How comma this christian hotella tella the guest in such bad manner?
So I go to receptione and ask for bill. I no wanta stay in this hotella no more. When I have paid billa the portier say to me: “Thank you and piss on you.”. I say: “Piss on you too, you sonna-wa-bitch. I now go back to Italy.”.
Direttore, I never gonna stay in your hotella no more, you sonna-wa-bitch.

Sincerely,

Giovanni Merde

HEHHE
KAJ PA ČE BI TOLE MALČEK PREVEDLA…

LP

leta letijo - iščem stevardeso.....

hehehe to sem dobil po mailu pred kakim mesecem iz Taiwana hehe ful dobro… danes pa tole:

“You know the world is going crazy when the best rapper is a white guy, the
best golfer is a black guy, and Germany doesn’t want to go to war.”

ti lahko kar jest na uho?!
Cmoka…..na, zdaj si me pa spustil z naročja, lump….. pusti tipkovnico, mene raje drži…:-)))

Stajliš…bom to dalje poslala…..kje si to staknila????

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
kaj se pa vidva gresta!?
Pojasnilo prosim!?
Sp

Take stvari, da niso za v javnost!!!
:-)))

Ja, če kdo takšen bere tole, moram poudariti, da mi Outlook danes ne dela oz. dobivam pošto s parurno zamudo…. sorry, saj nisem sama kriva….
Cmoka na lička.

Jaz sem tudi že seksal javno pred vami,pa mi ne gre v glavo,kaj bi bilo lahko še hujšega?Mogoče kak sadomazo show?
Sp

Ej, jaz sem se do solz nasmejala, zraven sem si pa predstavljala še enega polizanega Italijančka, za crknit.

Točno….ma koliko (nekateri) dobro zgledajo,tolko so (nekateri) nerazgledani glede tujih jezikov…..
Ali za nasmejat pa se je res……

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

a veš, pa nismo vsi takoooo pogumni kot pa ti!
Cmoka, prijatelj.

Vse mi je nekam čudno danes?Žverči sploh ne podjebava,Razo je prej kot eno nirvano doživel,Sonči je nekam mrknila,zdej še Trilči laufa svojega bivšega pecat,Shaky je umirjena kot vedno,jaz imam pa še vedno polna jajca danes:-)))
Nekaj je narobe!
Sp

Ni, le pomlad trka na vrta…..
Eh, saj bo, bom pa jutri morda spet počena češplja – hm, no, ne lih jaz, katera druga…… ali pa ti.
:-))
Za spremembo.

Ne,ne!Nekaj ni v redu!Hitro mi mail napiši,ker vem,da imaš nekaj za bregom!
Sp

častna žvercasta…:-)))
Pišem ti pa takoj, kdaj boš pa dobil pošto, je pa drugo vprašanje… dela-ne dela…….žal.

cmoka pa ti lahko kar tukaj pripopam, ne?!

Dobro!Vračam cmoka nazaj!
Sp

P.s.: a veš,kako me je včeraj in danes ljubica razveselila?Takega darila nisem dobil že 10 let!

pojma nimaš, kako vesela sem zate…
A te je klofnila?!

:-)))))

Petelin!!!!!!!!!!!!!!!!!!Žverči zajebava!Skoči nanjo in ji spikaj..jezik!
Sp

pa pošlji petelina, ravno imam namen kurjo juhco skuhati…..:-)))

Prijatelj moj, ne morem odposlati maila, ga dobiš jutri, prav?!
Cmoka na lička.

Zdaj bom jaz žleht in bom napisala , da sanjata, ker sta oba lumpa!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

pa so sanje tudi uresničljive, veš!

Se smejim, luštkano in neumno…ravno za danasnji dan. Ko se mi vse samo smeji.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Vem in ti privoscim, da uresnicis vse sanje, želje…pa ne pozabi da je v sanjah vse dovoljeno. Cmoka,))!

:)))))))))))))))) He he … uh … dobra fora, ja … in ne rečem dvakrat, da ni resnična … vsaj toliko kot poznam jst italijančke … :)))))))) ;))) … in verjemite … jih poznam zeloooo dobro … :))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

New Report

Close