Ležala sem na plaži …
… čisto sama … Sonce je bilo visoko na nebu in grelo moje telo … Bila je dve popoldan … sredi najtoplejšega dela poletja … Pot je tekel iz mene v potokih. Ležala sem tam … čisto sama … med skalovjem, kjer me nobeden ni mogel videti … Najprej sem odvrgla tesen modrček in kar oddahnila sem si, ko sem osvobodila oprsje … Obilno sem si jih namazala s kremo, da ne bi potem zvečer jokala od bolečin … Ko se je hladna krema dotaknila nežne kože sem zastokala od užitka … in ko sem z roko razmazala mastno emulzijo so bradavičke otrdele tako, da so me prav skelele … Spet sem se zleknila in tako ležala nekaj časa … dokler me ni začel motiti tudi spodnji del kopalk … in sem tako slekla še tega …
Tako osvobojena sem v Evinem kostumu ležala tam … in nisem opazila, kako me nekdo iz daljave opazuje …
Ko sem se naveličala ležanja in parjenja na soncu, sem skočila v hladno vodo … ki je izgledala še toliko bolj hladna zaradi mojega pregretega telesa … Plavala sem gor in dol in uživala v tistem neverjetnem občutku, ko ti voda čisto rahlo dragi ščegetalček … Vsake toliko sem s prstki zapotovala do mednožja in se še nekoliko bolj podražila …
Ko sem zaplavala nazaj proti obali sem tam zagledala postavnega mladeniča … zagorelega dalmatinca … Stal je tam in me gledal … Nisem si upala priti ven iz vode zato sem čakala tam, da se oddalji … a on, namesto da bi se oddaljil, je skočil v vodo in zaplaval proti meni … Nisem niti poskušala odplavati stran … Bolj ko se mi je približeval, bolj sem bila presunjena od njegove mediteranske lepote … zagorela polt, povdarjene ličnice, črni lasje in kontrakstne modre oči … Priplaval je tik do mene … me z eno roko objel okrog pasu in me stisnil k sebi, tako da je začutil moje otrdele bradavičke na svojih prsih … Poljubil me je … strastno in globoko … Nato sva zaplavala proti plitkejši vodi, še vedno objeta … Vlegla sem se na obalo, tako da sem imela še vedno tričetrt telesa v vodi … in on se je vlegel name … Ljubkoval je moje prsi … jih lizal, sesal, grizel, … z drugo roko pa mi je nežno obdeloval ščegetalček … Ob tem se je s svojim korenjakom neprestano drgnil ob mojo nogo … tako da sem začutila vso njegovo trdoto …
Ko sem bila dovolj vzburjena je prodrl vame in začel najprej čisto počasi, da sem se prilagodila … nato pa vedno hitreje in hitreje … Hladna voda je sproti hladila razgreti telesi, ki sta se obračali najprej na eno stran … nato na drugo … Grabila sem za njegovo napeto atletsko ritko, da sem ga potisnila še globlje vame … da sem ga čutila v vsej njegovi velikosti … v vsej njegovi trdoti … Njegove polne mesnate ustnice so poljubljale moj vrat, ustnice, nos, teme … njegove roke so spretno božale moje prsi … s prsti se je sprehajal skozi moje lase … Čutila sem, da se približuje moj vhunec … zato sem ga zagrabila še bolj tesno za napeto ritko in ga še bolj močno pritiskala vase … in on, ko je videl, da se mi približuje, je še bolj sunkovito nabijal vame … Prišlo mi je prvič … ni se ustavil, kljub mojemu kričanju od užitka … nabijal je dalje … še bolj hitro … in prišlo mi je drugič … in tretjič … in … … … nabijal je še naprej in naprej … in … in … in … prišlo je tudi njemu …
Ležala sva tam … na obali … Voda naju je hladila in spirala sledove nepozabnega vročega sexa z neznancem … Tako kot je prišel je tudi odšel … brez besede … Še danes ne vem kako mu je bilo ime … še danes ne vem, kdo je bil … vem samo, da je bil odličen ljubimec … in da je imel krasno ritko … ;))))
.
.
.
.
.
.
.
.
… da si ne bi slučajno kdo mislu, da je zgodba resnična … :)))) ;)))) … Imam zgolj zelo razvito domišljijo … :)))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Uh … doma je stanje v redu … Miško je čisto priden in ga imam z vsakim dnem bolj rada … in on mene ravno tako … Stanje se je umirilo … Le en problem imava … :((((((( … veeeeeeeeeeeeeeeeelik problem … Nekaj zdravim moje intimne predele … in je dohtarca rekla, da ne smeva sexat, dokler ne dokončam zdravljenja … Tako da ni že od sobote nič … :((((( … poleg tega še v petek ali soboto dobim ta rdečo … (ravno takrat tudi končam zdravljenje) … in se pravi … Do drugega tedna … NIIIIIIIIIIIIIIIIIIČČČČČ!!!!!!!!!!!!!! Jst bom umrla … :(((((((((( … Sej pol ni čudno, da me tako razganja, pa da mi gredo take misli po glavi … a ne?
Lp, Bgv
Ejla … soseda … :))))))))))))
Hah … ta naš Pervertito pa ni glih tko blizu … je namreč iz daljnega Bovca … :))) … daleč gor med gorami … :)))))
Hm … kdaj pa bova midve šle spet na kako kafe? Bi bil že počasi čas, a ne? :))) ;)))
Hm … na Bevkovem sem pa vsaki dan … dvakrat na dan … Prvič zjutraj ob 8h … drugič popoldan okrog 16h … :)))))))))
Lp, Bgv
:)))))) He he … no … danes mi po vsej verjetnosti ne bo uspelo prist na Mandrijo … še posebej pa zato, ker sem skregana gor z eno od kelnarc in sem zelo poredkoma zdej gor … :((((
No .. pa pa … jst šibam … Me miško čaka …
Lp, Bgv