Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Starši za presojo obveznega nošenja mask

Starši za presojo obveznega nošenja mask

Vložen je bil zahtevek za Ustavno presojo (starši so ga vložili v ponedeljek) glede nošenja mask učencev in dijakov od 6. razreda do 4.letnika SŠ. Ustavna presoja vključuje tudi moratorij na izvajanje sklepa: sodniki naj torej ustavijo sklep, potem pa presojajo o ustavnosti sklepa za nošenje mask.

Vzporedno s tem so starši izvedli tudi raziskavo o neželenih učinkih nošenja mask. Ker je ukrep konstantnega nošenja mask med obravnavano populacijo med poukom nov, so želeli preveriti kakšni so učinki nošenja mask med šolarji in dijaki v praksi.

Več na povezavi na facebooku: Vaš link

Bravo.
Ta fašizem je treba ustaviti.

Kdo ste, da si drznete s tem spravljati v nevarnost druge otroke in učitelje? Zaprite sebe in svoje otroke v klet, da ne bodo širili okužb na druge!

Kdo ste, da si drznete s tem spravljati v nevarnost druge otroke in učitelje? Zaprite sebe in svoje otroke v klet, da ne bodo širili okužb na druge!
[/quote]

Mi imamo pa tebe vrh glave in še čez, butel!
https://www.youtube.com/watch?v=gXhkdSKSpmI

Kdo si, da si drzneš zaradi svojega strahu v nevarnost spravljati življenja drugih otrok? Skrij se v mišjo luknjo in se tresi v strahu pred božjim srdom …

Kako daleč boste še šli v svoji blaznosti? Dokler vam za covidom ne bo umrl kak bližnji? Ali pa vas tudi to ne bo ustavilo?

So ti vrli starši tudi napisali, kaj bo alternativa nošenju mask? Nekaj pač rabimo za zaščito pred okužbami, ker imamo po Zakonu o nalezljivih boleznih pravico do varstva pred nalezljivimi boleznimi.
Ste kot alternativo nenošenju mask predlagali zaprtje šol, proti čemur ste se borili prejšnji mesec?

Alternativa in rešitev je zaprtje fašistov ter korona zločincev za vse večne čase.
Njihovi pudeljčki pa se jim lahko pridružite.

Dolga bo očino pot nazaj v svobodo. Nekateri so tudi po letu dni nesmislov še vedno prepričani, da je na pohodu bo-whoo-effin-whoo virus.

Alternativa in rešitev je zaprtje fašistov ter korona zločincev za vse večne čase.
Njihovi pudeljčki pa se jim lahko pridružite.
[/quote]

Najbolj kretenski odgovor. Kera budala je tole prtisnla? Ta forum je zmer bl v podnu.

Jaz sem pritisnil. V čem je problem? Je firer naročil, da je na dan treba užaliti toliko in toliko ljudi, ali gre za preprosto nezmožnost sprejeti drugačno mnenje v kombinaciji s pomračenim umom zaradi spremljanja televizijske propagande?

Tole sedenje z masko po 7 ur v učilnici je bedarija. Bolš bi bilo, da so pustili stvari kot so bile. Večji otroci s solanjem od doma niso imeli nibenih tezav. Za manjše in varstvo bi poskrbeli drugače , ne pa da sedijo več ur v maskah v slabo prezracenih učilnicah.

Seveda je.
Zato pa tega pri nas ne počnejo.

Seveda je.
Zato pa tega pri nas ne počnejo.
[/quote]
Na 2,5 h je treba masko zamenjat, nasa ima vedno po 6 mask s seboj in menja, dala sem ji vrecko v katero uporabljene maske pospravi, prinese domov in stran vržem . Učilnice ne mores dobro preluftat, tudi zebe jih. Nekatere glava boli, tiste predvsem, ki imajo maske iz blaga, maske iz blaga so navadna neumnost, imajo jo več ur na sebi in se ne nadihajo normalno pol pa lekadole zrejo med odmori. To tud ni zdravo.

Na 2,5 h je treba masko zamenjat, nasa ima vedno po 6 mask s seboj in menja, dala sem ji vrecko v katero uporabljene maske pospravi, prinese domov in stran vržem . Učilnice ne mores dobro preluftat, tudi zebe jih. Nekatere glava boli, tiste predvsem, ki imajo maske iz blaga, maske iz blaga so navadna neumnost, imajo jo več ur na sebi in se ne nadihajo normalno pol pa lekadole zrejo med odmori. To tud ni zdravo.
[/quote]
In zakaj otroku ne poveš, da ne sme ves čas nositi nagobčnika?
Ker je to škodljivo za zdravje.

In zakaj otroku ne poveš, da ne sme ves čas nositi nagobčnika?
Ker je to škodljivo za zdravje.
[/quote]
Ni več v OŠ ampak gimnazija, sankcije.
Izobrazbo pa rabi.

Ni več v OŠ ampak gimnazija, sankcije.
Izobrazbo pa rabi.
[/quote]
Zrihtaj zdravniško potrdilo, da ima zaradi nagobčnika težave z zdravjem.

Zase sem skušal urediti tako potrdilo. Sem astmatik mal težje vrste. Ne dajo, vsaj moja zdravnica ne. Imam težave po parih minutah z nagobčnikom na sebi …

Sem prijatelj z zobozdravnico, ki mora masko nositi že zaradi svojega poklica. Pove, da je po vsakem pacientu omotična, da snema masko in odpira okno.

Maske so škodljive. Nisem veren, ampak … če bi bog hotel, da vdihavamo lastne izločke, bi nas naredil drugače. Vdihavanje lastnega CO2-ja je enako, kakor bi nazaj v rit tlačil svoj lasten drek …

https://www.gorenjska-online.com/maske-so-izredno-skodljive/

Maske niso škodljive, le malce neprijetne so, vendar je vredno potrpeti, da vsaj delno zaščitimo sebe in druge pred covidom. Če že z masko tako trpiš, pomsli, kako bi šele trpel, če bi zbolel za hujšo obliko covida in vi hlastal za zrakom na respiratorju, sam, ker ne bi smel nihče k tebi na obisk. Zaradi takih, kot si ti, mora toliko več zdravniškega osebja nositi ne samo maske, ampak skafandre.

Zbolel sem lani februarja in sem bil na respiratorju. Zdravnica še slišala ni takrat za kako covid plan … pardon, pandemijo.

Obstaja video posnetek mene na respiratorju.

Še vedno sem živ. Maske so škodljive.

Maske niso škodljive. Številni jih v službi nosijo leta in leta, zdaj ko jih morate tudi vi, ste pa splet preplavili z lažnivimi izjavami kvazi strokovnajov.

Lani februarja še ni bilo covida v Sloveniji, ni bila še razglašena epidemija, zato ne vem, zakaj si to napisal. Razen če si hotel povedati, da ti je bilo na respiratorju bolj udobno, kot če bi nosil masko.

Že vsaj 10 let ne gledam tvja in nisem edini. Problem pa je, da si pritisnil klukco na post, ki promovira točno to, kar tebe baje moti pri drugih. Ta odgovor ni nič drugega kot žaljenje brez kakršnekoli uporabne vsebine in to je kao najboljši odgovor? Katastrofa.

Maske niso škodljive, le malce neprijetne so, vendar je vredno potrpeti, da vsaj delno zaščitimo sebe in druge pred covidom. Če že z masko tako trpiš, pomsli, kako bi šele trpel, če bi zbolel za hujšo obliko covida in vi hlastal za zrakom na respiratorju, sam, ker ne bi smel nihče k tebi na obisk. Zaradi takih, kot si ti, mora toliko več zdravniškega osebja nositi ne samo maske, ampak skafandre.
[/quote]

Je glavni problem ljudi. Spremljate le mainsteam medije, vsi ostali so oznaceni za teoretike zarote. So blokirani in cenzurirani, zato pridete tezko do njih, ampak se da, ce se hoce. Kdor je vsaj malo razumen bo zelel slisati vsaj dve strani. In potem naj presodi sam.

DIVIDE ET IMPERA je rekel Julij Cezar, kar pomeni ZAPELJI IN VLADAJ
Kar so v zgodivini poceli in sedaj se vedno in trenutno pocnejo z nami. Namesto, da stopimo skupaj in se upremo, mi se med sabo kregamo, dokler se v ozadju izvaja najhujsa zarota proti clovecnosti,od strani nekaj farmacevtskih gigantov, ki financirajo WHO. Vse svetovne banke tu sodelujejo, saj so svoj denar ulozile v delnice najuspesnejsih farmacevtskih druzb.
Rishi Sunak britanski minister za finance je vlozil v delnice Pfizerja 500 miljonov dolarjev. Ne 5 tisoc temvec miljonov. Le zakaj on ne bi izvajal v svoji drzavi vse mere, da se bi narod le se cepil?
Vecina politikov tega sveta so skrivili svojo hrbtenico avtoritetam. Ker bodo tudi oni izolirani, ker ne bo denarja, kreditov,…

Tistih nekaj politikov, znanstvenikov in akademikov, ki niso klonili, tezko pridejo v nase domove preko tv dnevnika in casopisa. Zato ima mnogo ljudi napacno mnenje o pandemiji, zato smo tisti, ki se informiramo napadeni in oznaceni z raznimi izrazi.

[/quote]
Maske so škodljive, zato nehaj z bedarijami
Eni ste res totalno zabiti in ne nehate s svojimi bedarijami.

Je glavni problem ljudi. Spremljate le mainsteam medije, vsi ostali so oznaceni za teoretike zarote. So blokirani in cenzurirani, zato pridete tezko do njih, ampak se da, ce se hoce. Kdor je vsaj malo razumen bo zelel slisati vsaj dve strani. In potem naj presodi sam.

DIVIDE ET IMPERA je rekel Julij Cezar, kar pomeni ZAPELJI IN VLADAJ
Kar so v zgodivini poceli in sedaj se vedno in trenutno pocnejo z nami. Namesto, da stopimo skupaj in se upremo, mi se med sabo kregamo, dokler se v ozadju izvaja najhujsa zarota proti clovecnosti,od strani nekaj farmacevtskih gigantov, ki financirajo WHO. Vse svetovne banke tu sodelujejo, saj so svoj denar ulozile v delnice najuspesnejsih farmacevtskih druzb.
Rishi Sunak britanski minister za finance je vlozil v delnice Pfizerja 500 miljonov dolarjev. Ne 5 tisoc temvec miljonov. Le zakaj on ne bi izvajal v svoji drzavi vse mere, da se bi narod le se cepil?
Vecina politikov tega sveta so skrivili svojo hrbtenico avtoritetam. Ker bodo tudi oni izolirani, ker ne bo denarja, kreditov,…

Tistih nekaj politikov, znanstvenikov in akademikov, ki niso klonili, tezko pridejo v nase domove preko tv dnevnika in casopisa. Zato ima mnogo ljudi napacno mnenje o pandemiji, zato smo tisti, ki se informiramo napadeni in oznaceni z raznimi izrazi.
[/quote]
Res je.
Samo še pohlep psihopatov na oblasti poganja sistem.
Ali se bomo tem psihopatom uprli ali pa se bomo kmalu znašli v vojni.

New Report

Close