Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Brca v jajca antivaxerjem, saj je EK že izdala vzorec cepilnega pasaporta

Brca v jajca antivaxerjem, saj je EK že izdala vzorec cepilnega pasaporta

Evo, pa ga imamo. Linka ne dam ker se bo moderaciji zopet strgalo.

In ti se tega veseliš…pa veš da nisi s tem v jajce nikogar drugega kot samega sebe, ker…antivaxerji se zavedamo kaj se nam dogaja, zato bo vaš šok ob spoznanju v kakšnem dreku smo pri vas toliko večji.

to je navadna laž, saj zato tudi linka ne moreš dati. EVROPSKO SODIŠČE ZA ČLOVEKOVE PRAVICE je odločilo ravno zardi takih norcev kot si ti in Janša, da je prepovedano ljudi siliti v cepljenje in jih kakor koli diskriminirati od cepljenih, tako pri prestopu meje, kot vstopu v vsa prevozna sredstva in stavbe……………….torej, nimate šans, da bi nas izsiljevali.

In ti se tega veseliš…pa veš da nisi s tem v jajce nikogar drugega kot samega sebe, ker…antivaxerji se zavedamo kaj se nam dogaja, zato bo vaš šok ob spoznanju v kakšnem dreku smo pri vas toliko večji.
[/quote]
Sebe ne more, če je brezjajčnik. :))))

to je navadna laž, saj zato tudi linka ne moreš dati. EVROPSKO SODIŠČE ZA ČLOVEKOVE PRAVICE je odločilo ravno zardi takih norcev kot si ti in Janša, da je prepovedano ljudi siliti v cepljenje in jih kakor koli diskriminirati od cepljenih, tako pri prestopu meje, kot vstopu v vsa prevozna sredstva in stavbe……………….torej, nimate šans, da bi nas izsiljevali.
[/quote]
Izvoli link in si oglej izgled tega cepilnega potrdila, ki ga lahko dobiš na papirju ali pa na telefon, lahko se mi jajcamo do onemoglosti, če neka država za vstop zahteva potrdilo imaš na izbiro cepiti se in pokazati potrdilo ali pa ostaneš doma in upaš, da boš vsaj v trgovino lahko šel brez tega.
Vaš link

Veselo na potovanja in počitnice. Pri povratku pa vas bo pričakala “G V E R I L A “.
Pa da vidmo kdo je bolj nevaren.

[/quote]

EK je brcala, in to vas, ne njega, ane.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

EK je brcala, in to vas, ne njega, ane.
[/quote]

vas vas ….boste še videli.

NI problem gverila – problem je, da bodo ti pocepljeni, posvajpani in trenutno na potovanju “zdravi” prinesli s potovanja novi xxy sev virusa v domovino. In potem bo spet “užah in orgazem” tistih, ki štrikcajo, da nas bodo pa vse po vojaško pozapirali še naprej v naši domovini…To je problem. V bistvu nam bodo ti s cepilnimi potrdili prinesli dodatno zapiranje in omejevanje. Spet nova taktična igrica. Matr, idealno za na Playstation 6….

Izvoli link in si oglej izgled tega cepilnega potrdila, ki ga lahko dobiš na papirju ali pa na telefon, lahko se mi jajcamo do onemoglosti, če neka država za vstop zahteva potrdilo imaš na izbiro cepiti se in pokazati potrdilo ali pa ostaneš doma in upaš, da boš vsaj v trgovino lahko šel brez tega.
Vaš link
[/quote]

Pa namensko spregledaš. Sicer cepljenje ni obvezno in je obveznost z resolucijo SE izključena.

Vaš link
[/quote]

In tebi se zdi to normalno, da se dostop do življenjsko nujnih stvari pogojuje s cepljenjem? A se vam je ze čisto strgalo?

In tebi se zdi to normalno, da se dostop do življenjsko nujnih stvari pogojuje s cepljenjem? A se vam je ze čisto strgalo?
[/quote]
Kaj se meni zdi normalno je za tebe nepomembno, link sem prilepil v dokaz pametnjakoviču, ki trdi, da je cepilni pasoš laž, a se bomo cepili ali ne je še vedno odločitev posameznika in kot vem ni obvezno.

New Report

Close