Pediatrom prepovedali izdajati potrdila za nenošenje mask
Zakaj otroci s težjo obliko astme ne morejo priti do zdravniškega potrdila, ki bi jim omogočilo, da ob dušenju snamejo masko? Ker imajo pediatri prepoved izdaje takšnih potrdil.
https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/zato-morajo-otroci-astmatiki-v-solah-nositi-maske-858450
Pa se vi sploh zavedate kaj delate otrokom s temi maskami?? A v plinsko celico jih boste lrav tako potiskali in rekli, saj je vredu ljubček, to je za tvoje dobro..? Sploh se ne čudim več vojnam, holokavstu, genocidom, … točno vidim kako je to potekalo takrat- isto kot danes, z blagoslovom tega istega ljudstva. Sami se boste pokopali. Da vam pa ni do lastnih otrok, tega pa nikakor ne morem razumeti.
Nastavite še drugo lice… saj si več res ne zaslužite.
Vidiš kako easy je manipulirat narod? No.. tak je to bilo, in tudi sedaj je.
[/quote]
V dobi kjer imaš vse informacije na dlani dobesedno, je to izključno krivda posameznika. Žal mi je le otrok in starostnikov, oseb s pp, ki res ne znajo in ne zmorejo. Tej bodo tudi največ naj… 🙁 mi poka srce ob sami misli… f…o…narod! F o!
V dobi kjer imaš vse informacije na dlani dobesedno, je to izključno krivda posameznika. Žal mi je le otrok in starostnikov, oseb s pp, ki res ne znajo in ne zmorejo. Tej bodo tudi največ naj… 🙁 mi poka srce ob sami misli… f…o…narod! F o!
[/quote]
Čist enostavno je, psihoanaliza mase.
Ljudje so površni, in preobremenjeni z drugimi neumnosti.
To še ni nič, kaj bo, če se ne prebudi večina….
Številne države po vsem svetu so uporabile medicinske in nemedicinske obrazne maske kot nefarmacevtske ukrepe za zmanjšanje prenosa in nalezljivosti koronavirusne bolezni-2019 (COVID-19). Čeprav znanstvenih dokazov o učinkovitosti obraznih mask ni, so ugotovljeni škodljivi fiziološki, psihološki in zdravstveni učinki. Predpostavlja se, da so obrazne maske ogrozile profil varnosti in učinkovitosti ter se jim je treba izogibati. Ta članek izčrpno povzema znanstvene dokaze v zvezi z nošenjem obraznih mas v dobi COVID-19, ki zagotavljajo uspešne informacije za javno zdravje in odločanje
Sem dobila potrdilo za otroka, ne sme nositi maske, ker že tako težko diha čez nos in maska ga čist zaduši. Nihče ne komplicira, ne v šoli ne v trgovini še nihče ni rekel kje ima masko.
[/quote]
Ta potrdila si bulšit, tako kto imajo vsi vrhunski kolesarji papir da imajo kao fuuul astmo. Se bo pač sonček toliko hitreje okužil, pljuča ima pa že tako zelo ranljiva.
Pred virusom? Ki otroke sploh ne ogroza. Le starostnike z zelo oslabljeno imuniteto. Kaj ucite otroke? Poslusaj avtoriteto, tako kot jo poslusam jaz. Bog ne daj, da mislis z lastno glavo.
” Veliki bodo prenehali vladati takrat, ko bodo mali prenehali puzati.”
[/quote]
Povej to staršem pokojne hrvaške 12 letnice.