Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Prosim prosim prosim prosim prosim vas! Cepite se že no, bog se vas bo usmilil

Prosim prosim prosim prosim prosim vas! Cepite se že no, bog se vas bo usmilil

Prosim vas, cepite se že no, zaupajte v inštitucije prosim vas in se cepite. Mene je tako strah, da se bo ta virus še bolj razširil. Prosim, precepimo se skupaj in pojdimo v boljši jutri.

Kva se pa tebi dogaja? Saj ne bo nič bolje.Korona niso ošpice.Korona je virus.

Butara, tebe bo zloba pozrla, kaj smo ti naredili da nam zelis cepljenje?

Ne, hvala. Zaupanje si moraš zaslužiti.

[/quote]
A ošpice niso virus?

Na-a. Jaz ne zaupam vladi, še manj EU, še najmanj pa farmacevtskim megakorporacijam. Tisti šrot naj kar sami sebi vbrizgavajo. edino o Sputniku bi morda razmislilo. Virus me še najmanj skrbi, seveda bo mutiral, do stopnje ko ne bo več nevaren, ker mu je to v interesu. Seveda bo pa vmes še malo prepotrebne čistke.

Dovolim ti, da se cepis se namesto mene, oceta, sina, bivse, sestre,…pa ostalih sorodnikov.

Vesel oce

Cigavo to vase dobro?
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Cigavo to vase dobro?
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
[/quote]

Mogoče je mali delničar kake megakorporacije?

Jaz sem se včeraj…… zbodla s šivanko. Saj to je cepljenje, ane? ☺️

Povej to tem, ki so umrli samo zaradi cepiva. Sicer je odstotek premajhen, da bi jih imeli za ljudi, ampak tako je.

[/quote]

Ošpice so tudi virus, samo drug. Jaz sem jih prebolela v vrtcu, takrat, ko še niso bile tak bav bav kot danes.

Je.

kaj piskaš. Ali se cepimo ali prekužimo, to je eno in isto.

Glede na to da Johnson&Johnson že dela “cepivo”, jaz bom počakal na Podravko…ČoKo-PiKo…..

Vemo, ti nucaš najprej žajfo in vročo vodo, kdo ve koliko let se že nisi sploh umil.

Debilna panična omejena ovca, pejt takoj nazaj v ogrado.

:)))))

Lepo je prebrati takšne komentarje! Čim več nas bo, tem prej se bomo izmotali iz nastavljene zanke! Samo zdrava pamet nas bo rešila!

Ne.

Kaj se lahko ljudje cepite, da lahko normalno hodimo v klube haha? Ker eni mamo lajf, pa nismo tak glupi da bi verjeli v teorije zarote. Hvala 🙂

Lej sem v vrsti v ZD že par mesecev in bom drugo soboto na vrsti ampak sem se premislil in ti ga odstopim.

New Report

Close