Jala!!!
Jala, prebrala sem zdajle, kaj se vam je dogajalo ponoči.
Verjamem, da te je močno strah, in želim ter verjamem, da bo z možem vse v redu. Upam, da si vsaj malo zatisnila oči ponoči, saj te bo tvoje dete kljub vsemu potrebovalo ves dan…
Lep pozdrav!
Vladka
Upam da si Jala kmal odpočije in misli na lepše stvari zaradi pikice Njen mož pa opomore… Rečem pa samo to da ljudem ni za zaupat, a ne? Mojmu dragemu so tud v avto vdrl in je imel ploščico od radia skrito tako da ni nihče vedel kje je razen seveda tisti, ki so se že peljali z njim… Pa so točno vedl kam seči ponjo… Torej je bil nekdo, ki je dobro vedel… In za Jalinega moža verjamem da je bil nekdo ki je dobro vedel kaj nosi v kovčku… In to pred lastnim domom..
Pozdravček..
brrrrrrrrr, Jala, mravljinci me tresejo že samo, ko prebiram, kaj se vam je zgodilo sinoči! Upam, da ste po prvem šoku vsi bolje in veseli me, da si se toliko zbrala in poslala svoj klic na pomoč tule…. in da ste punce, ki ste bile tu njen klic prebrale in tako hitro reagirale! Bravo, v slogi je moč! Jala, pogumna punca si!
Držim pesti zate in za tvojo družino, da se vam nočna mora konča in da se kmalu spet počutite varni.
Z.