Najdi forum

Splash Forum Koronavirus V Rijeki je stanje alarmantno, na respiratorjih je vedno več mladih, 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je pozitivnih na britanski sev

V Rijeki je stanje alarmantno, na respiratorjih je vedno več mladih, 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je pozitivnih na britanski sev

https://www.24sata.hr/news/na-respiratoru-sve-vise-mladih-u-rijeckoj-bolnici-otvorili-odjele-ginekologije-za-covid-pacijente-751925

V bolnišnici so začeli COVID bolnike pošiljati že na oddelek za ginekologijo, postelje se namreč izjemno hitro polnijo, med obolelimi pa je vse več mladih, stanje v Rijeki je alarmantno.

Čudno, da je še toliko živih, da so lahko spackali skupaj ta program. Po drugi strani, zakaj se sploh trudijo, če je pol gledalcev v bolnicah ali mrtvih.

Ja ja, pa Švedska je tudi že izumrla.

https://youtu.be/G5w4N_-zcpk sicer posvetilo je vladi Bih …a Dubioza ima tako globoka besedila, da moram prav deliti.. čutim v kosteh, da bo pesem hit.

“Oprali ste pare na maske i na šatore, dabogda vas kačili na vaše respiratore”

Je kar hudo, sem govorila z znanko in je rekla, da vlada panika, predvsem zaradi zelohitrega porasta, v 14 dneh je skočilo število intubiranih z 7 na 25 in še zmeraj raste. Vse glasnejše so govorice o novem lockdownu delov Hrvaške.

Je kar hudo, sem govorila z znanko in je rekla, da vlada panika, predvsem zaradi zelohitrega porasta, v 14 dneh je skočilo število intubiranih z 7 na 25 in še zmeraj raste. Vse glasnejše so govorice o novem lockdownu delov Hrvaške.
[/quote]
Res je hudo ja , butara babja, zato pa so po vseh vecjih hrvaskih mestih protesti proti kivid idijotom tvojega kova, tebe je napadel sev norosti….po bergamu, sarajevu, je padla tudi rijeka hehe

A reeesss? Ma, neee??? A da sta Hrvaška in BIH tudi covidni? Hudooooo.
Sami so se hvalili in seveda naši anticepilci in antimaskarji so ju hvalili, da tam je pa Indija Koromandija….Vse odprto, lajf, riva laufa, Jahorina žeži…..
Mi smo pa samo debelo gledali. Slovenija v qurcu, Mađarska v qurcu, Srbija v qurcu, Italija v qurcu …ti dve Indiji Koromandiji pa covid free….Ja pa jade…..my ass!!

New Report

Close