Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Potrebujemo močno precepljenost! Dajmo ljudje, saj znamo. Prosim vas, cepimo se vsi!

Potrebujemo močno precepljenost! Dajmo ljudje, saj znamo. Prosim vas, cepimo se vsi!

Potrebujemo močno precepljenost! Dajmo ljudje, saj znamo. Prosim vas, cepimo se vsi! V dobrem duhu nas ljudi, bomo le tako premagali to grozno okužbo z imenom covid-sars 19. Zaupajmo stroki in farmaciji, da nas popelje do boljšega jutri! Hvala, ker se cepite. Prosim vas, cepimo se vsi, ljudje božji naši.
[img]https://toppng.com/uploads/preview/fizer-logo-pfizer-logo-white-11563205712ke7dqttk3e.png[/img]

Saj se hecas,a ne da?

Ti povem, da se ne heca. Enim pač ni pomoči.

Če bi prilepilo Sputnik V bi jaz premislilo, tako pa, NJET!

In s čim naj se cepim? Sem prijavljena, na vrsto bom prišla pa verjetno novembra.

V firmi smo se vsi prijavili💪🏻💪🏻💪🏻

…ko nam bodo zrihtali Sputnika!

S cim se bos cepila, ce puklasti psihopat ni dovolil narocit pfizerja in moderne ker sta predraga hehe…pa tuf pase mu da ni cepiva da lahko z kavko logarjevo izvaja teror…debil puklasti

Mi čakamo, da nas pokličejo na cepljenje. Čim prej, tem bolje!

Tudi jaz bi bil najbolj zainteresiran za sputnika, ampak bom vseeno vesel kateregakoli cepiva.

Ampak v organizaciji cepljenja, da ponekod ne pridejo na vrsto ljudje, ki bi se radi cepili, zato je do zdaj tako nizka precepljenost. Naprimer v Kočevju so bili cepljeni vsi, ki so želeli, vse je potekalo po pravilih in bili so očitno dobro organizirani, vse čestitke!

Avtor, zakaj prosiš? Normalno je, da se bomo vsi odgovorni ljudje cepili takoj, ko pridemo na vrsto. O tem sploh ni dvoma. Tega pa res ni treba prositi. Je samoumevno. Večina antivaxserjev se bo tudi cepila zaradi potrdila. Tistih nekaj necepljenih oslov bo pa družba že še prenesla. Samo takih bo bolj malo.

Mi smo že odklonili, da bo več za vas ostalo. Januarja. Pfizerja. Prioritetna skupina.

Pravite ljudje božji. In kdo je ta vaš Bog po vaše?

vi se kar cepite s tem na brzino skup zmešanim cepivom, nepreizkušenim … zbogom!

še to: moja živa in zdrava teta je nekaj dni po cepljenju umrla 🙁

cepivo povzroča strdke!

Moja starša, oba med 70 in 75, oče srčni bolnik, s 6 stenti, mama sladkorna bolnica, ni še nihče klical, pa sta se oba prijavila takoj, ko so začeli zbirati prijave. Držita se strogo zase, s sestro ju nisva videli od novega leta. Čakamo v nizkem štartu, da malo zadihamo, a očitno nista prioriteta??

dokler bo le možno oz. v to ne bom prisiljena.

japajade in potem vsako sezono cepljenje proti gripi, virusu ….

NE HVALA

Podpis,ker s tem zvarkom se ne mislim.

Nekaj je z organizacijo cepljenja hudo narobe!!!

Nekaj je z organizacijo cepljenja hudo narobe!!!
[/quote]

Kar potrjuje to, da je Slovenija poleg tega, da se ni odločila za naročilo dodatnih pol milijona Pfizerjevih odmerkov, zavrnila tudi ponujenih 400 tisoč odmerkov cepiva proizvajalca Moderna. To je objavljeno na 24ur.

Zbiranje prijav ni naročilo na cepljenje.
Naročiš se pri osebnem zdravniku!

Očitno boste še kar čakali.

Vseeno pa je res žalostno brati, kakšna škoda se dela družinskim odnosom. Da ste nekateri čisto prekinili obiske lastnih staršev, četudi si tega oboji želite in ste zdravi, je prav nedoumljivo.

Kaj ti naj recem, po enem letu nategovanja, me je tvoj govor preprical. Zdaj razmisljam povsem drugace. Not

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[img]https://pbs.twimg.com/media/Edzuby_XsAUOzxV.jpg[/img]

Hahaha, komi čakam da se cepm :))

jao kakšen SDS trol si ti, najprej napišeš da je oče bolan, da ima že 6 stenov- no upam, da veš da steni pomenijo, da je oče nezdravo živel. Kakor koli že, zdaj mu svetuješ pa še ŠUS z gensko terapijo, da bo ja čim prej gagnil, ne razumem vas bedake no. Ma ja, kakor želite, samo ne potem na ta forum pisat, da nisi bil opozorjen, ko ti bosta starša umrla.

New Report

Close