Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kako se igrajo z nami – Slovenijo nam bojo RDEČE pofarbali

Kako se igrajo z nami – Slovenijo nam bojo RDEČE pofarbali

S takim tempom bomo kmalu spet v rdeči fazi
Rumena je le še ena regija, dve sta že rdeči.
Več:
Žurnal24, 20.3.2021
https://www.zurnal24.si/slovenija/s-takim-tempom-bomo-kmalu-spet-v-rdeci-fazi-363701
[img]https://thumb.pozitivnemisli.com/600/2bn.jpg[/img]

Namesto bojana bi morali dati got kavko logarjevo in puklastega psihopata, njima je to v neizmeren uzitek da jebeta ljudi

Takle mamo.
In dokler bodo ljudje to prenašali, bo tako tudi ostalo. Vlada preizkuša, kje so meje, ampak pri butastih in pohlevnih slovenskih ovcah mej sploh ni.

Kako butasto stališče, ljudje ne delate (delamo) nič narobe , za vse je kriva vlada.
Pa kaj če so lokali odprti, pač ne greš tja ker je tam večja verjetnost okužbe, ovce pa naredijo ravno nasprotno, vsi tja, ker se že dolgo niso videli je pač treba vsakega oblajati, okužba se pa širi.
Vsak zase bo moral gledati na rizično vedenje , ko bomo vsi spoštovali priporočila ukrepi ne bodo več potrebni ker bo število okužb drastično padlo, v nasprotnem pa bomo morali počakati toplejše vreme.

Zaradi takih kot si ti, ki ne upoštevate ukrepov. Sama si pripiši.

A se niste dva dni nazaj Bosancem privoščljivo režali?

Ker ne upostevate ukrepov, se sedaj ne cudite, da imamo vse rdece. Cepit, cepit in se enkrat cepit !!!

Ni kriva vlada, ampak tisti , ki ne nosijo mask in se druzijo. Tudi tisti teoretiki zarot, ki so proti cepljenju. Vec je neumnega folka, dalj casa bo trajala epidemija

Zabitez vsekan, maske do vam prodsli kot redilno bilko da se lahko tolazite befaki tvoje baze in da skregajo naroc med sabo, maska ne resuje nic, bo pa epidemija trajala ker so nafarbali bedake ki jim verjamejo, ravno prav kriticne mase so prevarali da lahko peljejo svojo epidemijo dalje

Butaste desničarske ovce stalno blebetate eno in isto: “Ne držite se ukrepov, ne držite se ukrepov.”
A iz črne cone smo tudi prišli v oranžno in rumeno, ker se nismo držali ukrepov?
Jebali vas ukrepi! Zadnjič je en janševikar tudi sral, da letos ni bilo gripe, ker ni bilo potovanj na južno zemeljsko poloblo. Sem ga vprašal, kako si potem razlaga brazilski in južnoafriški sev v Evropi. Pa je tipično desničarsko začel nekaj o komunistih, potem pa izginil.

Rdeča faza lažnih PCR testov, pa koliko časa rabijo možgančki da ukapirajo???
Jaz sem res iznenađen i zaprepašten ljudskoj gluposti.

Stara sem 54 let.
Že skoraj eno leto delam od doma, v katerem živim z možem in sinom (23 let).
Mož delno dela od doma, delno je v službi, sin dela magisterij prek zooma.
V zaprtih javnih prostorih nosimo maske.
Skrbimo za higieno rok.
Omejujemo stike v živo.
Ne hodimo okrog brez potrebe.
Izogibamo se zdravnikom, pravzaprav smo neverjetno zdravi.
Nakupujemo preko spleta.
Hranimo se doma.
Stojimo v kolonah pred banko in pošto ter lekarno.

Ampak zdaj imam pa dovolj.
Tole kar počne vlada je dobesedno zajebavanje iz ljudi.
Malo bomo odprli in malo zaprli. Jutri se odpre frizer, v soboto knjižnica, v sredo se zapirajo trgovine z oblačili. Ne smeš iz Portoroža v Kranj, greš pa lahko na Maldive.

DOVOLJ IMAM NERAZUMNIH UKREPOV ZMEDENE IN NESPOSOBNE VLADE, KI ŽUGA S KAZALCEM, DA SO UKREPI POTREBNI, KER NISMO DISCIPLINIRANI.

DOVOLJ IMAM ŽIVOTARJENJA V MEHURČKU.

ZAHTEVAM DA SE MI OMOGOČI ŽIVLJENJE V POLNI OBLIKI Z VSO DELUJOČO INFRASTRUKTURO IN ODPRTIMI DEJAVNOSTMI.

Povsem logično, saj ti sploh nisi za med ljudi, ti bi moral bit v kletki živalskega vrta.

Veš da bo res kaj od tega. Vrst ni nikjer, je kar lepo prazno, so ljudje dojeli, torej tudi ostalo ne bo držalo.

Saj ni čudno, britanski sev je že v 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vzorcev, kmalu bo prevladal, nato se bo počasi umirjalo, bo pa prva polovica aprila še težka, do maja bo pa izvenelo počasi.

Veš da bo res kaj od tega. Vrst ni nikjer, je kar lepo prazno, so ljudje dojeli, torej tudi ostalo ne bo držalo.
[/quote]

Če ti ne vidiš vrst še ne pomeni da jih ni. Na naši pošti je popoldan vedno vrsta, tudi pred banko je pogosto. Tudi pred trgovinami je včasih vrsta.

Jesensko listje- jaz sem prišla do takega zaključka med novoletnimi prazniki. Od takrat upoštevam ukrepe ki se mi zdijo pametni po zdk (zdravi kmečki pameti). Je pa res da sem si močno pomagala z s.p.. za pravne osebe marsikater ukrep ne velja.

Če ti ne vidiš vrst še ne pomeni da jih ni. Na naši pošti je popoldan vedno vrsta, tudi pred banko je pogosto. Tudi pred trgovinami je včasih vrsta.

Jesensko listje- jaz sem prišla do takega zaključka med novoletnimi prazniki. Od takrat upoštevam ukrepe ki se mi zdijo pametni po zdk (zdravi kmečki pameti). Je pa res da sem si močno pomagala z s.p.. za pravne osebe marsikater ukrep ne velja.
[/quote]

Im akar prav. Vrste si izmišljate, na pošti baniki, so krajše kot pred korono, pred korobno so bile daljše v špicah. Večina jih sploh ni, je prazno. Ljudje se kar navajajo bit zmerni in ne letajo več kot kokoši brez glave.

Peščica antimaskerjev, ki vas je vsak dan manj, boste pa še kasirali kazni, zaradi ekstra tupe betice, na koncu se boste pa tudi vi prisiljeni civilizirano obnašat, da boste sploh za med ljudi.

Im akar prav. Vrste si izmišljate, na pošti baniki, so krajše kot pred korono, pred korobno so bile daljše v špicah. Večina jih sploh ni, je prazno. Ljudje se kar navajajo bit zmerni in ne letajo več kot kokoši brez glave.

Peščica antimaskerjev, ki vas je vsak dan manj, boste pa še kasirali kazni, zaradi ekstra tupe betice, na koncu se boste pa tudi vi prisiljeni civilizirano obnašat, da boste sploh za med ljudi.
[/quote]
Pojma nimam, od kod si, v Ljubljani so vrste vedno in povsid.
V lekarni sta lahko hkrati dve stranki, na pošti tudi in v banki enako.
Če živiš v mestu s 350 K prebivalci, zna biti to kar zoprno.

tole je igra- dogovorna, mislim,da ne samo naše vlade, ampak kar dogovorno cele evrope… VN prazniki se bližajo in oni bi pač radi omejili narod v druženju in so si par tednov pred tem dogovorno namislili apokalipse,da lahko zaprejo narod. samo zaradi Velike noči je to. Pun k imam tega twitlerja – kako mora bit nekdo tak glup,da ne sprevidi, da če imaš pol leta zaprt narod in to nič ne vpliva na stanje okužbe, potem je zapiranje nelogično…. ampak seveda, on ob zapiranju doživlja orgazme vsako minuto, zato tud to počne… zato tud namesto da bi se ob nedeljah z urško ukvarjal, raje sklicuje tiskovke na katerih grozi…
dejmo že zdej ukint tiste glupe hitre teste, ker je jasno da so metanje dnarja stran – po 10000 ljudi se testira med vikendom, med tednom tud prek 50000 pa še vedno tako grozljivo raste ta njihov virus… pol dejmo vsaj tiščanje palc v nos ukint, ker očitn ne dajejo nobenih rezultatov

Pojma nimam, od kod si, v Ljubljani so vrste vedno in povsid.
V lekarni sta lahko hkrati dve stranki, na pošti tudi in v banki enako.
Če živiš v mestu s 350 K prebivalci, zna biti to kar zoprno.
[/quote]Ja, prej so bile daljše, le da ste stali in se rinili pred okencem na pošti, zdaj pačakate zunaj, kar je bolj prav. Enako v trgovinah, prej ste rinile v ljudi pred blagajno, zdaj morate počakat zunaj.

tole je igra- dogovorna, mislim,da ne samo naše vlade, ampak kar dogovorno cele evrope… VN prazniki se bližajo in oni bi pač radi omejili narod v druženju in so si par tednov pred tem dogovorno namislili apokalipse,da lahko zaprejo narod. samo zaradi Velike noči je to. Pun k imam tega twitlerja – kako mora bit nekdo tak glup,da ne sprevidi, da če imaš pol leta zaprt narod in to nič ne vpliva na stanje okužbe, potem je zapiranje nelogično…. ampak seveda, on ob zapiranju doživlja orgazme vsako minuto, zato tud to počne… zato tud namesto da bi se ob nedeljah z urško ukvarjal, raje sklicuje tiskovke na katerih grozi…
dejmo že zdej ukint tiste glupe hitre teste, ker je jasno da so metanje dnarja stran – po 10000 ljudi se testira med vikendom, med tednom tud prek 50000 pa še vedno tako grozljivo raste ta njihov virus… pol dejmo vsaj tiščanje palc v nos ukint, ker očitn ne dajejo nobenih rezultatov
[/quote]Drhal treba spravit k zmernem obanšanju, ker to do kje ste že prišl pred korono, ni billo več vzdržno in ne pride več v poštev. Prej se s tem sprijaznite, lažje vam bo. Če ne bo ratalo z ukrepi, ostanejo le še bombe. Teh pa verjemite, da si ne želite.

Ja, prej so bile daljše, le da ste stali in se rinili pred okencem na pošti, zdaj pačakate zunaj, kar je bolj prav. Enako v trgovinah, prej ste rinile v ljudi pred blagajno, zdaj morate počakat zunaj.
[/quote]
A po opravkih v tvojih krajih hodijo le ženske?
Ker pri nas so med čakajočimi tudi moški.

Drhal treba spravit k zmernem obanšanju, ker to do kje ste že prišl pred korono, ni billo več vzdržno in ne pride več v poštev. Prej se s tem sprijaznite, lažje vam bo. Če ne bo ratalo z ukrepi, ostanejo le še bombe. Teh pa verjemite, da si ne želite.
[/quote]

če za koga veljajo te tvoje besede, veljajo zate, ker tako podivjano kot se ti obnašaš, se le še redko kdo. In enak je uni twitler… največji divjak, nesramnež, nadutež, žali in zmerja vse povprek… sebe spravite v red taki nekultivirani osebki.

A po opravkih v tvojih krajih hodijo le ženske?
Ker pri nas so med čakajočimi tudi moški.
[/quote]
Ne, ampak babe nimate nobeih manir več in si domišljate, da povsod samo vas čakajo in da ste povsod prve na vrsti. Čakaj zunaj al pa ne rabiš sploh tja hodit, se ti bo po parih letih celo betica zbrihtala.

[/quote]

Pri nas na pošti pred korono ni bilo nikoli vrst. Če je bila gužva je delalo vseh 7 okenc. Zdaj jih gre noter lahko le 5. Odprta imajo pa le 3 okenca. Gužva je bistveno večja kot prej tudi zato ker ljudje več naročamo po internetu.
Pa ne rabiš me zmerjat z antimaskarjem, ker to nisem. V gužvi vedno nosim masko, nosim jo tudi v zaprtih prostorih kjer to zahtevajo. Se pa ne držim ostalih butastih ukrepov, ki so sami sebi namen.

Drugače pa ali ste videli da vlada barva regije drugače kot Covid sledilnik? Tipičen primer je Primorsko-Notranjska regija.

New Report

Close