Corona po planu do vojne
dober komentar- 24 ur
vse je nacrtovano in zrezirano do potankosti! Lahko vam povem tudi, da se bodo protesti stopnjevali, vmes se bodo pojavile tudi placane skupine vojakov , ki bodo zacele tudi moriti! To je vse v nacrtu za totalni nadzor in 3. sv. vojno! Govoriti in pisati je itak brezveze ker ne verjamete in bluzite po svoje
razmišljam, kako še nasedamo nekim cepivom in vrnitvi v normalno življenje…
24 ur- Smolapataaka
To kar se dogaja je tretja svetovna vojna. Virus pa biološko orožje s katerim se bo iztrebilo kar nekaj svetovne populacije. S klasičnim orožjem bi to izgledalo preveč brutalno, virus pa bo deloval dosti bolj efektivno, pa še na koncu nihče ne bo odgovarjal za povzročene zločine. Trajalo bo približno 4 leta, kot sta trajali ww1 in ww2. Nisem teoretik zarot, se pa tipkamo čez približno 3 leta in bomo videli če sem imel prav ali ne. Če me ne bo vmes odnesel virus.
Točno tak. Če nebi blo prvomajnikov, nebi blo svetovnih komunistov, ki režirajo tole.
Prevec ljudi je za informirat, naracijo pa imajo trdno v rokah komunisticne spake.
Skida res da obstajajo glupani ki verjamejo v vsako pravljico ker verjamejo v dobrost ljudi in da ljudje pa ze niso tako nizkotni, da bi si izmisljali in delali zarote okoli najbolj absurdnih zadev
Malce smo radikalni, obenem pa se sprenevedamo, ko nas zanese v te vode, v napovedi 3. svetovne vojne. Kaj nismo brali Orwela ipd.? Ali pa bolj sodobnih filozofov in politologov in skrivne načrte skrivnih strategov? Ne, do potankosti ne, vendar dovolj, da bi lahko vedeli, da je Tretja Svetovna Vojna že tukaj. Epidemije in vso ekološko in ekonomsko škodno procesiranje vseh epidemij v zadnjih desetletjih so en od mnogih simptomov Tretje Svetovne Vojne. Tukaj ne gre za merjenje moči v narodno teritorialnem smislu, kjer imamo relativno transparentne tekmece, tukaj gre za vojno Farma svetovne elite, vtakne v vse pore vsakdanjega življenja, v tesni povezavi z naftno industrijo, trdimi gorivi PROTI VSEM. Tako že od samega Rockefellerja sem, naftnega mogotca, prostozidarja najvišje lože upravljanja s kapitalom, ki se je takrat, kot dandanes Bill Gates infiltriral v dogajanje in pokupil vse zdravstvene ustanove, s šolami vred. Nihče ne ve, da se je Amerika pred Rockefellerjem zdravila po izročilu ljudske medicine. Kakor vsa Azija, predvsem Indija tu izstopa, z ajurvedo, dokler je ni skoraj izkoreninila britanska krona oziroma britanski zdravstven sistem, ki ga je dirigirala vojna proti bacilom. Rockefeller je osnova telo WHO, zato ne čudi, da je Bill Gates prodrl ravno v to svetovno organizacijo. Vse v tesnem sodelovanju z Združenimi narodi.
Mi smo že v vojni. Pa to smo bili že pred covidom. Zdaj se je le za nekatere jasno pokazalo, kje v tej vojni stojijo, ležijo, klečijo ali sedijo in pišejo. Pametni pišejo. Večina je sredina, ki zvesto sledi Državi in tako podpira to vojno. Saj izgubljamo proti Farmi. Vendar, kot pri vsakem vodenem strateškem ukrepu prihaja do napak, ki motijo zmagovalce. In tisti, ki NE VERJAMEMO, smo te napake, ki iritirajo vojno Farme proti vsem, ki niso njej podložni.
Točno tak. Če nebi blo prvomajnikov, nebi blo svetovnih komunistov, ki režirajo tole.
Prevec ljudi je za informirat, naracijo pa imajo trdno v rokah komunisticne spake.
Skida res da obstajajo glupani ki verjamejo v vsako pravljico ker verjamejo v dobrost ljudi in da ljudje pa ze niso tako nizkotni, da bi si izmisljali in delali zarote okoli najbolj absurdnih zadev
[/quote]
Koga pa briga za ene slovence. Če je 3. SV, je ne bomo preprečili tako, da se bomo mi ukvarjali z drugo.