Virus
Dokler boste verjeli v uradno teorijo, boste kupovali zgodbice katere vam prodajajo…
Dokler boste verjeli v uradno teorijo, boste kupovali zgodbice katere vam prodajajo…
https://www.youtube.com/watch?v=3ROqDzdFfr0
[/quote]
Kakšna je razlika če verjamem ali ne verjamem v virus? Gre se za to, da smo vladne marionete in plešemo kot si oni zmislijo. Ker me čaka ena večja prelomnica v življenju in v kolikor se spet zapremo, ostanem ta čas na čakanju z občutno nižjimi prihodki, tega nebom sposobna speljati.
Kakšna je razlika če verjamem ali ne verjamem v virus? Gre se za to, da smo vladne marionete in plešemo kot si oni zmislijo. Ker me čaka ena večja prelomnica v življenju in v kolikor se spet zapremo, ostanem ta čas na čakanju z občutno nižjimi prihodki, tega nebom sposobna speljati.
[/quote]
V naši vladi, kot drugje, vlada površnost, eni pač še evrjamejo naivno uradni znanosti, eni so naravno glupi, eni pa prodani.
V vseh vejah je tako, v zdravstvu, znanosti politiki, kjerkoli, u name it.
Vedno je do nas samih, kamu bomo kaj verjeli.
Kdor še zaupa MSM (TV-Dnevniku), je adio.
To je vse kontrolirano, pa ne od sedaj, od vedno je tak.
Le da se sedaj najbolj jasno vidi.
Mnogi so že brez služb, brez posla, brez vsega ostali.
Tisti kaj še imajo nekaj od tega, strogo se držijo, in boli ih dupe za druge,
Kmalu bojo tud idrugi ostali brez dodatkov, brez sluzbe, pa bojo pol iskali tote prve (to smo mi) ki smo opozarjali na vse kaj se bo zgodilo.
Zavai pa vladaj, skergat nas hočejo, oz so že, samo se še tolikor en vidi, čakaj malo…
Parkrat sem že doživel da mi stranka v trgovini (ne trgovka) teži zaradi maske, ampak jaz to rešim na svoj način, mirni če se le da, če ne..jbg…
In to vs delajo MSM, perejo možgane in programirajo ljudi da se kregajo, in na koncu pobijejo.
To bi moralo vsem bit jasno, glede na to koiko su eni pametni tu, pa baje poznajo zgodovino, bi MORALi videti iste uzorce..ma očitno im je nekaj zameglilo UM.
Tak da, drž se, bori se, spodbujaj ljudi k nepokorščini vsak dan, povsod (ne samo protesti) ki so tu v slo slabi na žalost….
[/quote]
Seveda je razlika.
Isto je, če verjameš v neko religijo, hodiš v cerkev, opravljaš obrede…..s tem podpiraš obstoj tiste religije.
In pri tej korona religiji je isto.
Če v njo verjameš, nosiš nagobčnik, se testiraš, cepiš….podpiraš in omogočaš obstoj te religije.
Seveda je razlika.
Isto je, če verjameš v neko religijo, hodiš v cerkev, opravljaš obrede…..s tem podpiraš obstoj tiste religije.
Če v njo verjameš, nosiš nagobčnik, se testiraš, cepiš….podpiraš in omogočaš obstoj te religije.
[/quote]
pri verskih religijah “boga” še nihče ni videl … pri Koroni pa so oboleli in mrtvi kar “otipljivi” dokazi ☺
btw: raje crk.nem, da me povozi vlak, kot pa korona ☺
pri verskih religijah “boga” še nihče ni videl … pri Koroni pa so oboleli in mrtvi kar “otipljivi” dokazi ☺
btw: raje crk.nem, da me povozi vlak, kot pa korona ☺
[/quote]
Bog je lahko karkoli. Lahko je vse, narava, naravni zakoni…..odvisno od vernika.
Pri koroni je isto. Korona je lahko prehlad, gripa, tudi to, da te avto povozi in si bil pred enim mesecem pozitiven….
Bolj si glup in brez razuma, bolj si religiozen in zato vodljiv.
Bog je lahko karkoli. Lahko je vse, narava, naravni zakoni…..odvisno od vernika.
Pri koroni je isto. Korona je lahko prehlad, gripa, tudi to, da te avto povozi in si bil pred enim mesecem pozitiven….
Bolj si glup in brez razuma, bolj si religiozen in zato vodljiv.
[/quote]
le zakaj ob vsem relativiziranju ti nisi NIČ o .. aja moraš dihati, jesti, piti scati, srati, kašljati .. daj, bodi absolutno nevtralen in naj te ne bo ☺
Poglobi se v končno, nepovratno smer samega sebe ☺
Opipljivi dokazi so izolirani in dokazani virus po kochovim postulatima.
Edino kaj vidiš, vidiš po TV-ju, a videl smo seveda povsod po svetu prazne bolnice, videl smo tudi da je gripa izginila..vidimo kontrolirano propagando 24/7 cepljenja…vidimo tudi Vatikan kako promovira cepjenje, nema da nema..phahahha
Vidimo tudi ogromno podjetji ki so se ugasnili, brezposlenost, samoumori, umori, zapiranje lokalov, naštevam dalje??
Znanost ni vera, za znanost rabiš argumente, dokaze, katerih ni, razen tistih kaj ti servirajo kontrolirani mediji.
Covid ai corona je zavesa, za BIG RESET WEF.a kateri so organizirali boani psihopati (Claus Swab, Bi Gates, IMF, itd itd)…..
To je šele začetek…
Prepričal vas bojo v globalno segrevanje, cyber napade, novo epidemijo, vse te umetne krize so se že izvajale prej tudi, 9/11 je bil le sprožilec poostrenega nadzora..vse vojne na vzhodu, a res mislite da je šlo za terorizem???
Phahahhaha…
E moj narode, e moj narode…
Seveda je razlika.
[/quote]
Testirat se hodim tedensko, pa ne zaradi tega ker si želim ampak moram, saj drugače ostanem brez zaposlitve in prihodka.
Testirat se hodim tedensko, pa ne zaradi tega ker si želim ampak moram, saj drugače ostanem brez zaposlitve in prihodka.
[/quote]
To pa je ta korona fašisem. Izsiljevanje, nasilje…Za svobodo se bo treba borit. Vsak sam se naj odloči kaj mu je pomembnejše.
Mene nihče ne bo testiral ali cepil. Ni denarja in ne opcije, da bom podpiral fašizem.
https://www.youtube.com/watch?v=3ROqDzdFfr0
[/quote]
Te bedarije pojdi trosit na drug forum (Zarote). Ni bistvo, če jim verjameš, ali ne. Bistvo je ( o tem teče beseda tukaj) , ali in če bomo spet zaprti. Ti nič ne pomaga ne verjet, če so otroci na daljinskem šolanju, zaprte vse trgovine, prehodi med občinami.
Meni se zdi stvar malo kontradiktorna., V isti sapi govorijo o poostritvi ukrepov, pa odpirajo terase , trgovine. To je malo zmedeno .
Bedarija je vaša vera v uradno teorijo o virusih ki nima nobenega temelja.
Trosu bom kjer hočem, kaj hočem in kadarkoli bom hotel.
Teče beseda lažne pandemije, ki se temelji na neutemeljenih dokazih in lažeh.
Prvo pcr test kot orodje manipilacije, o virusu pa itak ne veste nič od nič da bi kaj govorili, le slepo verjamete.
Kontradiktorno je vse od samega začetka, pa četudi verjamete v uradno teorijo o nevidnem sovražniku ….
O kontroliranih medijih da ne govorim kako vas vozajo ko male majmune.
Če gledaš realno, brat bratu, če bi res bilo nevarno (če verjameš v uradno teorijo) nebi ne lansko leto smeli odpret niti dovolit karkoli.
Ma če bi bilo karkoli nevarnega in da folk res verjame v ta nateg, sam FOLK nebi upal nikamor, o POLITIKIH da ne govorim, bi bili v bunkerju 24/7
Če ne vidite tega JASNO, nekaj vam blokira UM.
Sej pravi vozajo vas ko male majmune.