Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zaklepanje ne deluje, nikoli ni delovalo, niti je namenjeno temu da deluje

Zaklepanje ne deluje, nikoli ni delovalo, niti je namenjeno temu da deluje

https://off-guardian.org/2021/03/23/lockdown-one-year-on-it-doesnt-work-it-never-worked-it-wasnt-supposed-to-work/

Kopiran komentar da enem od posnetkov katerih delim na facebooku.

Res je samo pogum je svoboda. Ampak ne samo to, ljudem ni jasno, da že nekdaj iz zgodovine ta svet vodijo ljudje s kompleksom bogov/superiornosti, ki v zdravstvenem priročniku ni opredeljena kot huda duševna motnja. Zato takim ljudem nikdar nismo imeli moči očitati ali jim odvzeti poslovno ali politično nesposobnost zaradi tega. Zato so si vzeli dogmo že v zgodovini za njihovo moč. Dogma izvira iz teologije, ki je nauk o bogu in bogovih. Dogma je nedokazano mnenje/trditev, vendar tudi verska “resnica”, ki ne dopušča DVOMA. Temeljni, “nespremenljivi” verski nauk. Dogmatik NIKOMUR ne dopušča dvoma/drugačne trditve/pravil/pogleda. To so zelo nevarni ljudje. Problem so spalci, ki so jih psihopati zavedli, že v zgodovini, mi moramo biti pogumni s tem, da jih mi končno diskreditiramo, že davno v zgodovini bi jih morali, spalce pa pridobimo na našo stran, ker to je edino, kar nas reši. Oni svoje bolane igre ne bodo predali, ker imajo kompleks bogov in moč dogme, katere pravila nimajo nobene veze z logiko in matematiko. Ravno o tem sem včeraj pisala na mojem FB zidu. Največji “uspeh” tega nepopisnega zla bi bil, da se spalci nikdar ne zbudijo. Čaka nas garanje, da zbudimo ljudi iz okov dogmatikov.

https://www.youtube.com/watch?v=3ROqDzdFfr0

Kaj pa vem, ljudje že dolga dolga leta zaklepano vrata pa se mi zdi, da kar dobro deluje. Prepreči marsikateri nezaželjen vstop nepovabljencev in tudi marsikateri izstop (recimo otrok ki še ne razumejo da ne smejo sami ven). Jaz bom tako s tem še kar nadaljevala, ti pa tudi če imaš vrata na stežan odprta…ali pa jih daš dol in imaš samo luknjo…don’t care. Dokler ne hodiš nepovabljen na moja vrata mi je čisto vseeno.

Zapiranje v občinske, regionalne in državne meje ne deluje…
Zapiranje je skupaj s karanteno bilo uvedeno v srednjem veku, in sicer za obiskovalce iz kritičnih območij, kjer je razsajala kuga. V današnjih časih karantena velja za 4 bolezni: kuga, kolera, črne koze in rumena mrzlica. Respiratorni infekti nikdar niso spadali v karantenske bolezni. Toda WHO si je namislila, da mora nek respiratorni infekt z 0,4 procentno smrtnostjo med karantenske bolezni. To je dimna zavesa za grdobije, ki jih počne svetovna mafija z nami. Smo v biološki, informacijski in socialni vojni. V vsaki vojni deluje propagandni stroj in kdor tega ne ve, naivno nasede.

Zapiranje je skupaj s karanteno bilo uvedeno v srednjem veku, in sicer za obiskovalce iz kritičnih območij, kjer je razsajala kuga. V današnjih časih karantena velja za 4 bolezni: kuga, kolera, črne koze in rumena mrzlica. Respiratorni infekti nikdar niso spadali v karantenske bolezni. Toda WHO si je namislila, da mora nek respiratorni infekt z 0,4 procentno smrtnostjo med karantenske bolezni. To je dimna zavesa za grdobije, ki jih počne svetovna mafija z nami. Smo v biološki, informacijski in socialni vojni. V vsaki vojni deluje propagandni stroj in kdor tega ne ve, naivno nasede.
[/quote]

podpis

Podpis. Tudi jaz. S tem, da je smrtnost pri covid cca 0.2, po neodvisnih, nacionalno verodostojnih podatkih, ne pa po kvazi statistikah Rockefellerjevega/zdaj Gatesovega WHO.

RES, ZBUDITE SE, ILUZORNI SLEDILCI! Nategujejo nas do nezavedne podzavesti, ki vedno kliče po varnosti, ki jo na videz nudi peščica politično skorumpiranih ljudi, ki jim je vseeno za soljudi. Sistemski ljudje zdaj niso sila napredka, ampak masovnega uničenja zdravja in zdrave pameti, pa seveda zdravja.

[/quote]

To, kar pišeš, je mogoče veljalo, preden se je pojavil covid 19. Ne moreš nekaj predpisati za naprej, pravila se prilagaja glede na situacijo.

New Report

Close