Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vaše izkušnje z “trebušnim metuljčkom” za jačanje mišic

vaše izkušnje z “trebušnim metuljčkom” za jačanje mišic

Tale moj trebuh je po 4 mesecih po porodu kljub vajam ( včasih malo nerednim) še vedno spužvast in mahedrav. Mogoče bi poskusila tudi s tistim “trebušnim metuljčkom”. Ali ima katera pozitivne izkušnje, kje se ga dobi in koliko stane !?

Najlepša hvala za odgovore !

Žuža

Jaz sem ga takoj vrnila, ker me je pekel in tisto tresenje me je živciralo. Raje sama delaj po 30 trebušnjakov dnevno…

Kitajci v trstu jih prodajajo po 3eur/kos,popolnome enake kot so tisti v top-shopu.

Takšne stvari je dobro prej res preskusiti, če že verjameš, da res delujejo. Če bi bilo tako enostavno dobiti mišice, bi bili zagotovo vsi lepi in čvrstih trebuščkov, se ti ne zdi? Počakaj še nekaj mesecev, ker bo trebuh takrat zagotovo že bolj podoben staremu, ne bo pa škodila niti kakšna vaja.

Oj!

Ne sračkaj ga, saj si šele 4 mesece po porodu. Bo že. Saj veš, kaj pravijo – 9 mesecev gor in 9 mesecev dol, pa približno z enako hitrostjo oboje.

Naš mulo bo za vikend star 9 mesecev in zadnje čase se tudi sama v ogledalo vse raje pogledam (če odštejem nos, ki je trenutno rdeč, zatečen in strašansko pušča :)). Še pred dvema mesecema sem možu jamrala, kako to, da sem pri prvih dveh tako z lahkoto izgubila vse dodatne kilograme, pri tem mulčku pa se ne premakne nikamor. Evo, zdaj se premika tudi tukaj. Počasi, pa vztrajno, pa bo. Je pa strašno zabavno, kadar starejša dva “telovadita” z mano. Takrat mi trebušne mišice delajo najbolj – zaradi smeha.

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Iz svojih izkušenj ti povem, da se jih ne splača kupiti. Raje delaj, kot pravi drejka 1 trebušnjake. Garantirano bo bolj koristilo.

Mene tudi to zanima. Kmalu bo 10 m po porodu. Res sem bila težkokategornica. Zredila sem se za celih 22 kg. Brez hujšanja (načrtnega) sem že vse izgubila in šla celo 2 kg v minus (izvedela včeraj zvečer in sem vsa blažena zaspala). Danes sem se pa za štos izmerila v pasu. In sem začudena. Res imam še kože vsaj za dve denarnici, se kar vleče levo desno in ni prav nič estetsko. Cm v pasu mi ne gredo nazaj. Jih je kar 8 več kot pred porodom. Prej sem imela 60 sedaj pa 68. Joj. Se bom morala očitno malo prešvicati zvečer in delati trebušnjake. Bljak!

Moj mož ga je dobil za rojstni dan – tako za hec. Seveda pa sem ga nekajkrat uporabljala le jaz. To je z eno besedo drek oz. natega. Tisto ščemenje oz. špikanje se že da preživeti, ampak lepilo na blazinici popusti že po kakšnih 50 namestitvah. Zdaj pa si izračunaj, če si daš metuljčkasto blazinico vsak dan na stegno, potem na trebuh, nato pa še na rit in ker imaš dve nogi, dve ritnici in velik trebuh znese to 6 namestitev na dan. Dobiš sicer dve blazinici + eno rezervno = 3 blazinice. skratka, 150 namestitev deljeno s 6 = 25. V 25. dneh lahko metuljčkasto blazinico vržeš v smeti. Sedaj pa si izračunaj, če se ti splača, kajti pri meni ni bilo vidnih nobenih rezultatov.

Evo, in prideš na približno mesečno karto za fitnes (niti ne vem, koliko ta metuljček stane, ugibam).

Mislim, da je cena okrog 12.000 SIT. Kot sem že rekla, ga je mož dobil za darilo, zato točnega podatka nimam.

New Report

Close