Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Cepljeni nimamo prostega prehoda

Cepljeni nimamo prostega prehoda

Oba z možam sva prebolela covid, oba sva cepljena. Otroka prebolela. In zakaj imamo mi omejitve?
Lahko gremo na izlet po Slo, ampak brez da bi šli na kosilo, pijačo.
Ne moremo v trgovino, ne morem k frizerju, kozmetičarki.
Vse namestitvene kapacitete so zaprte. Cepljen bo tudi sin, ki ima 16 let in ima kronično bolezen.

Moje sožalje.

Prednost imaš pri tem, da nisi vezana na regije. Da lahko prehajas med regijami. Meni to ogromno pomeni, pa ne zaradi kofetkanja ampak zaradi mame, ki živi v drugi regiji in jo lahko obiščem. Za vse ostalo pa, ko bo, bo…

Ker ste debili in ste nasedli lažni fašistični propagandi.

Potrpi malo.

Res ste nasedli.

Mar bi bili tiho!

In kaksno bolezen ima sin ze pri teh letih?

Vesel oce

Samo bedaki in norce se cepijo.

Draga družina, solidarno morate počakati še nas druge, da se precepimo in/ali prebolimo ter, da nam po tem, ko se bomo precepili vsi, ki bomo to želeli, naštepajo cepilne knjižice…potem pa ja…..vsi bomo spet zaživeli kolikortoliko normalno. Do takrat pa nič prehitevanja.

Vii, komaj čakam, da grem na primorsko, sedaj ne bo gužve in sem že prebolela.

Cepljeni CEPCI boste še zmerom hodili na testiranje, kjer vam bodo rinili te kole s strupenim etilen oksdiom v glavo, še zmerom boste nosili te plave usrane plenice z Morgellanovi strupenimi črvi.

Cepljeni CEPCI boste začeli hudo zbolevati, cepljeni CEPCI boste ogrožali javno zdravje.

Kako ZABIT mora biti človek, da se gre cepit?

Ja itak, da ne, ce kljub cepljenju prenasate in zbolevate… se bolj se bom pa smejala, ko se bo ugotovilo, da ni potek s cepljenjem nic lazji…

Zaenkrat ni še pravega dokaza, da cepljeni ne prenašajo virusa.

Ampak nekaj drugega me je zmotilo:
Kako ste lahko bili cepljeni, če ste preboleli corono? Eni čakamo ko budale, niti do 70-letnikov še niso prišli, vi pa cepljeni po preboleli bolezni? Težke veze?

Ziher spet SDS pa Janša prste vmes po tvoje? Ja, eni boste čakali kot budale, ker se je veliko starih premislilo in sedaj bi bili pa oni cepljeni. Če boš do junija na vrsti, da greš lahko v bajtico s šibkih arhit. izrazom (prosto po Simonitiju), si lahko vesela.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Saj ste res budale. Dobesedno.
Nihče pri zdravi pameti ne bo šel prostovoljno sodelovat v eksperimentu in si uničevat imunski sistem.

samo poglejte kako ta mafija SDS ovska laže, da sama sebi že verjame. Ti nisi mogla biti cepljena, ker si premlada, poleg tega trdiš, da si že prebolela, to je še dodaten razlog da se iz vesolja vidi laž……….
tvoja kopriva!

Ziher spet SDS pa Janša prste vmes po tvoje? Ja, eni boste čakali kot budale, ker se je veliko starih premislilo in sedaj bi bili pa oni cepljeni. Če boš do junija na vrsti, da greš lahko v bajtico s šibkih arhit. izrazom (prosto po Simonitiju), si lahko vesela.
[/quote]

Kdo pa ima prste vmes oz. stvari na čez, če ne vlada? Ah, ne, oni so najbolj Bogi, vsi jih kritizirajo in napadajo, povrh vsega še pa še stvari dogajajo mimo njih (po tvoje).
In ne, ne grem v nobeno bajtico, jaz izbiram Bavario, Oceanis, Elan ipd., če ne na hrvaškem, pa na našem morju.

New Report

Close