Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ljudje ne samo da ne bodo več zaupali zdravnikom ampak bo prišlo do mržnje

Ljudje ne samo da ne bodo več zaupali zdravnikom ampak bo prišlo do mržnje

Ne samo nezaupanje, prav mržnja se bo začela glede na to, kak financni puč so naredili, zvišali plače ponekod prek 10000, nekateri do 27000€, medtem ko ti ne mores placat 420€ mesecnih prispevkov od svojega rocnega dela ali pa so ti zaprli dol posel…

Plus ta stroka imajo vso incentivo podaljševat kvazi epidemijo… To kar so nardili je najvecji komunisticni izkoriscevalski puč po 1917.

Sem enakega mnenja, pri menu so trenutno še samo izgubili vso spoštovanje, sem pa že večkrat omenila, da se bo kmalu začelo takim, ki več nimamo za plačilo položnic in normalnega življenja temnit pred oči in bodo začeli pobijat…saj nimamo/nimajo nič več za izgubiti.

Jaz zdravnikom nisem nikoli zaupala. Nikoli.
Bolj hodiš okrog njih, bolj si bolan.

V nekem ZD visi tabla:
“ Bolj je sodobna medicina napredovala, več ljudi je bolanih ….”

Za zamislit se je!

zdravstvo = biznis

Saj jaz tudi ne.
Večina jih je totalno pokvarjenih in si za njih le stranka za izkoriščanje.

Pri meni so ga večinoma že izgubili pred začetkom corone. Zdaj pa ni več povratka nazaj. Tega ne govorim za kirurge.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za mobitel in internet pa imaš/te? Gre za to kako znaš razpolagati z denarjem in koliko si lahko privoščiš. Odvisno je tudi od tega kaj razumeš pod normalno življenje. Eni za normalno življenje porabijo 2000 eni pa 400 na mesec. Je pa res, da manj imaš denarja na mesec, bolj moraš biti iznajdljiv. Res je sicer, če nimaš ne denarja, niti nisi iznajdljiv, si skorajda že odvisen od drugih in kot tak verjamem, da počasi propadaš. Tisti, ki bi te morali pripraviti na življenje, so te slabo pripravili, v odrasli dobi pa so problem pomanjkanje ambicije, lenoba, apatičnost in asocialnost.

Kar se tice viroz in vrocine jim nikoli nisem zaupala, sploh ne mlajsim. Pa kar se tice uporabe respiratorjev tudi ne, so prevec panicni in prehitro nekoga prikljucijo, spomnimo se kaksne panike so ze kdaj poceli zaradi kakega novega virusa. Peg tega pri meni z ukrepi sprozajo in spodbujajo se mrznjo do rizicnih… ce njih ne bi bilo bi lahko ziveli normalno. V bistvu je to edina moznost, da kdaj se zazivimo normalno

New Report

Close