In sem se naspala…
….dobro jutro kot vsako jutro…cmoka ….kavico še nardim do konca,pa je perfektno….a veste zakaj???…Ker se mi ni več potrebno učit…jupi…izpit opravljen prav dobro….tako sedaj pa malo lenarjenja….
Evo sedaj pa sem lahko med vami dalji časa,komot-brez slabe vesti,ki jo že itak imam,ker nisem nič tu bla….:-)))))))))))))
Cmoka in lep pozdravček iz zmočene Štajerske….dežuje in dežuje…..pravo aprilsko vreme…..Emmmm…nekaterim se obljubila slike s splezanja,tako da jih bom danes poslala….ajd folk….pište kaj….
No,moja sošolka vedno pravi:”Kdor ne dela,naj ne je.”….bo pač treba, vedno vletim takrat,ko vsi poniknejo,ehhhhhhhhhhhh…….ja,pridno delaj,prej boš gotova,prej boš spet klepetala…..:-))))))))))
V Lj in to takrat ko pridem v Lj tudi jaz,turnir je torej 11.4. in 12.4.,ampak ne vem kje….no tisti naši biljarderi vejo kje,sam mene zdaj zanima kje je….da se bom znala orientirat,ko pridem v vaše kraje….
…najprej cmoka in hvala za srečo…..potem še dobro jutro in da ti povem,da sem nestrpno čakala nate…:-)))))))))))
Potem pa: obe vprašanji negativno….potem pa še slike bom poslala,ko se bo računalnik tak nehal devat,eno sliko mi pripenja že pet minut…kriza…..
Kako pa si ti????
Drage moje, to je pa tako, pa saj sami vesta…Dokler imaš to ob sebi, sploh ne veš kaj imaš, ko pa to izgubiš, pa prekleto dobro veš kaj izgubljaš…kaj si imel…
Ampak moj dragi ve kaj ima in to zna ceniti, ljubiti in rad imeti…seveda pa so tudi trenutki, ko ga moram na to pa le malo spomniti… ga opomniti in to je potem kot neka iskrica-ogenjček…da je potem toliko lepše… …cmoka lumpki moji…rada vaju imam in pika!