Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Za vrnitev v šolo bodo testirali še otroke

Za vrnitev v šolo bodo testirali še otroke

Da bi lažje omogočili vrnitev otrok v šole, se na ministrstvu pripravljajo na uvedbo samotestiranja v šolah. V prihodnjem tednu bi potekala izobraževanja zaposlenih v šolstvu, teden kasneje pa bi sledila potem tudi izvedba v šolah, s čimer bi lahko po 11. aprilu ohranili odprte šole.

Zadnja poved

https://maribor24.si/lokalno/maribor/foto-poklukar-v-mariboru-napovedal-samotestiranje-v-solah

Ja čista umazana groza no?!?!?!?!

Kje kurba na stropu so naše pravice?!?!?!

A se še ne bomo uprl in vse rasčefukal?!?!?!!??!

Sončke nam bojo posilili!!!!!!

In to za prvi april se norca delajo z nassssss!!!!!!

Joga in meditacija pomagata, grem na šesturno seanso, se pol spet beremo 🙂

Ja čista umazana groza no?!?!?!?!

Kje kurbba na stropu so naše pravice?!?!?!

A se še ne bomo uprl in vse rasčefookal?!?!?!!??!

Sončke nam bojo posilili!!!!!!

In to za prvi april se norca delajo z nassssss!!!!!!

Joga in meditacija pomagata, grem na šesturno seanso, se pol spet beremo 🙂

V cem je problem, v avstriji imajo to ze nekaj casa.. Ce bodo zato ostali v solah, OK, se strinjam.

Če jim starši ne dopovedo, da se morajo držati ukrepov, se pa naj testirajo. Pa uvedimo obvezno cepljenje, pa bo.

Eni ste že zdavnaj cepljeni.
Proti zdravi pameti.

Ja, smo, tudi proti covidu. Tisti, ki se ne držite pravil, nobenih, ne samo protikoronskih, pa nas se kar ogrožate.

Ja innnnn? Briga me, naj jih testirajo! V Avstriji jih že nekaj časa, testi taki da ga vsak doma naredi. Podpišem takoj! Kdor se ne strinja naj pa ima otroka lepo doma še naprej. Zakaj bi se moji mogli šolat na domu še očitno 10 let, zato ker so eni prfakjeni in mislijo, da hoče kdo njihove še bolj prfakjene mladiče čipirat? Naj naročijo takšne teste in dajo opcijo, da lahko ostanejo otroci doma, če tega ne želijo pa mir.

itak, da je prav. To bi morali uvesti že pred mesecem, ko so odpirali šole, ne pa da so se samo učitelji testirali, bolna mularija pa širila virus po šolah…

Imam dva v OŠ in sem za! Vprašljivo mi je samo to, ali bodo bedasti starši sploh preverjali in jih testirali doma ali pa bodo une teste stran zabrisal.

Imam 3 osnovnošolce in mislim, da bi bilo to super. Samo neke normalne teste naj nabavi jo, primerne 21. stoletju (npr z grgranje, kot jih imajo ponekod v tujini), da jih ne bodo do grla krtacili in jih bo pol krvavih (kot v Avstraliji) po šoli hodilo. Da ne govorimo o tem, kako redno testiranje tega tipa, kot ga imamo sedaj poškoduje nosno sluznico, ki je naša najpomembnejša bariera in zascita pred virusi.

Dajte napisat vi ra pametni kolikokrat ste se vi sploh testirali in kolikokrat vam je test naredil znanec, ki ni medicinske stroke. Torej oseba, ki nima grifa.
Grem stavit da nikoli. Ket če bi ti kdaj sprobali, ne bi nikoli pritrjevali temu butastemu predlogu.

Pa še nekaj, koliko so že učinkoviti ti testi?

Na butastuh ljudeh je pa res lahko služit.

Če so to normalni testi, v katerih ni treba rinit s palčko skoraj do možganov in rezultati niso an ban pet podgan, nimam čisto nič proti. Bomo testirali otroke z veseljem!

otrok!!!!

Tisti, ki pravite, da vam porinejo palčko v možgane – pojma nimate o osnovah človeške anatomije.

Drugače pa v Avstriji otroke testirajo že dalj časa, 2x na teden. Ta prvo so se sami doma testirali. Zdaj pa se v šoli. Otrok si vzame bris iz nosa, učitelj pa da gor potem tisti reagent.
Testiranje ni obvezno (Slovenci v šolah se precej bunijo), kdor se ne testira, ne gre v šolo. Ima pouk na daljavo.

Tile testi v šolah so iz nosa.
Drugače pa lahko vsak, kdor želi v AT vsak mesec dobi 5 testov brezplačno za domačo uporabo. TUdi iz nosa.

Na testnih točkah pa te ponavadi vprašajo ali iz nosa ali iz grla.
Za obisk frizerja, masaž, bolnice (obisk, če greš na pregled, ne rabiš testa)… rabiš namreč test. Tam ni ok tisti od doma.

SKORAJ do možganov. Si cepljena proti ironiji? In v Avstriji nimajo takih testov za otroke, ker so nehumani. Poznam pediatrinjo, ki mora jemat brise in pravi, da otroci že ob pogledu nanjo začnejo vreščat. Majhni otroci! Ki jim mora zabijat to palčko v nos, čeprav obstajajo veliko prijaznejši testi. Samo v Sloveniji ne.

SKORAJ do možganov. Si cepljena proti ironiji? In v Avstriji nimajo takih testov za otroke, ker so nehumani. Poznam pediatrinjo, ki mora jemat brise in pravi, da otroci že ob pogledu nanjo začnejo vreščat. Majhni otroci! Ki jim mora zabijat to palčko v nos, čeprav obstajajo veliko prijaznejši testi. Samo v Sloveniji ne.
[/quote]

ma joj, no… gre za palčke, ki gredo samo do sredine nosnic. In nihče ne govori o malih otrocih, govora je o srednješolcih in otrocih tretje triade. Pa tudi če bi bil ta normalni test, kaj potem. Sem iz zdravstva in se testiramo že celo leto dvakrat na teden, pa nikomur nič ni. Dajte malo zadihat, no. Kaj bi rekli, če bi imel vaš otrok sladkorno, pa da mora dnevno dobivati injekcije inzulina, pa še preglede krvi, zbadanja ves čas… saj bi umrl od hudega. Ja vem, ni isto. Ampak tudi vsakodnevne injekcije in tista palčka enkrat tedensko nista primerljivi, ne?

Bomo se pa šolali na daljavo!

[/quote]

Pri bebastih teoretikih zarote sem prebrala, da se palčke porine v možgane, da se vstavi čip pa, da palčka poškudje možgane in podobne bedarije. Tako, da… pač pomanjkanje pameti, vodi v take nebuloze.

Seveda imajo take teste za otroke. In že kar nekaj časa. Če ne verjameš, prečekiraj avstrijske vire. Saj znaš nemško, a ne? Tu gor se mone rade hvalite kako obvladate tuje jezike pa boš lahko preverila.
In ne boš verjela: teste si otroci sami delajo. S palčko v nos.

ma joj, no… gre za palčke, ki gredo samo do sredine nosnic. In nihče ne govori o malih otrocih, govora je o srednješolcih in otrocih tretje triade. Pa tudi če bi bil ta normalni test, kaj potem. Sem iz zdravstva in se testiramo že celo leto dvakrat na teden, pa nikomur nič ni. Dajte malo zadihat, no. Kaj bi rekli, če bi imel vaš otrok sladkorno, pa da mora dnevno dobivati injekcije inzulina, pa še preglede krvi, zbadanja ves čas… saj bi umrl od hudega. Ja vem, ni isto. Ampak tudi vsakodnevne injekcije in tista palčka enkrat tedensko nista primerljivi, ne?
[/quote]

Supet da se testirate. In kolikokrat ti je bris jemala npr. snažilka? Nikoli? Kaj pa sosedova upokojenka? Tvoj mladoleten otrok? Učiteljica?
A tastopiš poanto?

To je šala za 1.april.

Supet da se testirate. In kolikokrat ti je bris jemala npr. snažilka? Nikoli? Kaj pa sosedova upokojenka? Tvoj mladoleten otrok? Učiteljica?
A tastopiš poanto?
[/quote]

Kaj tebi ni jasno?
V Avstriji si otroci sami naredijo bris s palčko.
V šoli to naredijo, 2x na teden. Noben problem.

In tudi jaz imam doma teste za lastno uporabo. Dobim v lekarni vsak mesec 5 komadov brezplačno. Lahko sama sebe testiram. Noben problem.
Če grem pa k frizerju, grem pa na testno mesto pa mi tam naredijo test.

Je.bali vas testi in lažniva korona!

Pri bebastih teoretikih zarote sem prebrala, da se palčke porine v možgane, da se vstavi čip pa, da palčka poškudje možgane in podobne bedarije. Tako, da… pač pomanjkanje pameti, vodi v take nebuloze.

Seveda imajo take teste za otroke. In že kar nekaj časa. Če ne verjameš, prečekiraj avstrijske vire. Saj znaš nemško, a ne? Tu gor se mone rade hvalite kako obvladate tuje jezike pa boš lahko preverila.
In ne boš verjela: teste si otroci sami delajo. S palčko v nos.
[/quote]

Si ti do konca nepismena? Govorimo o Sloveniji, kjer takih testov ni! Obstajajo samo klasični, ki jih uporabljajo tudi za majhne otroke, ki so se zaradi tega začeli bati zdravnikov.

[/quote]

Kje sem napisala, da sem proti tem testom? Ki jih imajo BTW v Avstriji že par mesecev, pri nas pa še vedno ne, ker očitno ni mogel nihče na njih mastno zaslužit. Dajte vsaj prebrat in skušat razumet napisano.

Si ti do konca nepismena? Govorimo o Sloveniji, kjer takih testov ni! Obstajajo samo klasični, ki jih uporabljajo tudi za majhne otroke, ki so se zaradi tega začeli bati zdravnikov.
[/quote]

Kakšnih testov ni?
Gre za teste, ko si s palčko po nosu povrtaš.
Konrektno te, ki jih imam doma, je treba potisniti v nos, 5x obrniti okrog, potem še druga nosnica pa potem reagent gor nakapljat.
Podobno naredijo otroci v šoli. Ja, tudi tamali otroci.

New Report

Close