Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Amputacije rok in nog zaradi covida

Amputacije rok in nog zaradi covida

Upam, da nekateri še razumete ta jezi:

https://www.srbijadanas.com/vesti/drustvo/ljudi-nam-ostaju-bez-nogu-i-ruku-uzasne-slike-iz-kovid-bolnice-u-batajnici-tela-sirom-hodnika-u-2021-04-04 ">Vaš link

Na dnu članka je pretresljiv video.

seveda covid obstaja, jaz mislim, da je neko biološko orožje, negirat ga pa je neumnost.

Naj si Ludi, Robi, Marko, NYCI in podobni pacienti pogledajo realno sliko. Morda jih bo le srečala pamet. Čeprav take izuči šele ko okusijo težjo obliko na lastni koži.

Dej nehi nabivat,,,,

Seveda kovid obstaja, to je dejstvo.

Česar ne razumem najbolje je to, zakaj nekaterim nič ni, drugi pa imajo tako težak potek. Eni kot bi imeli prehlad, drugi pa špansko gripo.

Očitno je tko, kot je rekel italijanski dohtar, tisti, kjer virus najde primerno okolje, ga skoraj ne morejo rešit….

Srbija je začela počasi z aretacijami takih norcev, ki nevarno hujskajo z anticepilstvom in teorijami zarot v zvezi s Covidom. Začeli so z zblojeno dr. Jovano Stojković.

Mene zanima koliko od teh je bilo cepljenih in so zboleli zaradi cepiva ter dobili strdke.
Meni bolj zgleda, da je cepivo orožje za splošno uničenje.

Ja, seveda. Sestre in novinarka vsi v polni bojni opremi, v skafadrih, z zaščitnimi kombinezoni, zdravnica pa z masko in kapico, v roki pa beležko in čez ramo torbico, ki ju bo kasneje odložila kdove kje. In izgovori, zakaj so postelje prazne. Ko se postelja sprazni, se v taki nuji v pol ure zapolni z novim pacientom. Da so to posneli, so bili tam gotovo pol ure. Novinarsko ekipo bi umaknili, da bi dali tja pacienta. Res ji verjamem. Ne.

To je realna slika iz intenzivne nege, ja. Če greš kadarkoli na intenzivno nego vidiš take prizore.
Če greš v URI Soča tam tudi vidiš realno sliko kakšni so ljudje po kapeh, prometnih nesrečah, poškodbah, padcih, vsem mogoče.

Taki videi so (poleg drugih stvari) pripeljali do tega, da je zaupanje v stroko padlo na nulo.

Če pomislim, ni logično, da bi virus bil biološko orožje.
V primeru, da bi bil in bi z njim naredili depopulizacijo, nas ne bi posiljevali z nekim cepivom.
Ker cepiva sploh ne bi bilo, oziroma bi bilo na voljo le za elito, da bi se le elita zavarovala pred nevarnim virusom.
Zdaj pa je ravno obratno, saj se elita noče cepiti ali pa se cepi le navidezno, da naivno rajo še bolj prepriča v nevarno cepivo.
Zato menim, da je cepivo tisto orožje in ne virus.
Virus je le sredstvo za dosego cilja.

Robi, jaz sem se cepila in moji, pa nam ni nič. Po drugi strani so mi umrli bližnji necepljeni že od covida. Jaz menim, da je to, kot sem enkrat brala, popolno biološko orožje. Nepremagljivo. Poslušaj doktorico, ki pravi, da je vedno huje, da jim je bolezen neznanka. Pa komentar spodaj:

bumtras99
pred 13 urami
Ne vredi, budalama ne vredi prikazati ni mrtve, ni ljude koji se bore za zivot…Polovina ovde govori kako su ovo statisti i glumci… Kao da je Batajnica na marsu, i kao da mi ne znamo ni jednog zdravstvenog radnika koji tamo radi.. Mislim da ce na kraju ipak ta evropa da svima njima promeni misljenje jer nece moci da izadju iz zemlje, niti bilo sta drugo dok se ne vakcinisu…Videcemo sada kada budu hteli da idu na letovanje, onda ce potrcati da se vakcinisu jer to su takve sitne duse koje ce za svoju korist primiti vakcinu cak i ako ovde pisu kako ne veruju i podsmevaju se…

https://www.youtube.com/watch?v=JWvIDdkbnuc&t=157s

Spet samo grožnje s strani fašistov in psihopatov.
Popolna asociacija na stanje pred drugo svetovno vojno.

ti si spregledal začetek vojne, ki že poteka. Biološko orožje. Ti praviš, da ga ni, ampak še kako obstaja.

Ja, saj pravim. Cepivo je biološko orožje.
Virus je le dimna zavesa.
Ker brez virusa ni represije in ne potrebe po cepivu.

Zdravnica pravi, da je virus znanosti popolna neznanka in nedefiniran, potem pa, da je cepljenje edina rešitev??? Očitno farmacevtski trgovci vedo nekaj več. Nato, da je v Srbiji cepljenih že 2,5 milijona prebivalcev, ampak stanje se v državi še kar slabša. In da je treba cepiti še poldrugi milijon ljudi (da bo skupaj cepljena nekje polovica prebivalstva) ,potem bo pa vse v redu.

Ker verjameš v ta virus kot biološko orožje, ti bom postavil par vprašanj.
Mogoče ti bodo dala misliti ali pa komu drugemu izmed vernikov…

Najprej to, zakaj je mafija še pred začetkom tega korona cirkusa spremenila definicijo epidemije ?
Zakaj je bilo že od vsega začetka tega cirkusa in se še vedno vlaga toliko truda v obstoj epidemije ?
Zakaj se je in se še vedno prirejajo številke in so vsakega, pa čeprav je bil pred dvema ali enim mesecem pozitiven, štelo h covid statistiki ?
Zakaj so ljudem ponujali podkupnine, da so za vzrok smrti vpisali covid ?
Zakaj politična in ostala zdravniška mafija prejemajo ogromne podkupnine, tako imenovane korona dodatke, da ohranjajo in zagovarjajo neko “biološko orožje” ?
Zakaj se pozitivnost na korono ugotavlja s testi, ki sploh niso temu namenjeni in so že večkrat celo priznali, da so rezultati lažni. Oziroma je prišlo do “napake” ?

To se spomnim zaenkrat. Zdaj pa čakam na odgovore.

zakaj so že prej vedeli, Robi, ker so ga načrtno spustili med ljudi. Drugače ne živi v dimni zavesi, da covida ni, še kako je prisoten, ubija.

https://radio.ognjisce.si/sl/230/oddaje/32039/ce-bi-delali-biolosko-orozje-bi-ga-naredili-tocno-taksnega-kot-je-covid-19.htm

Ko bodo v Srbiji dobili celotno sliko, koliko denarčka, tudi za v lastne žepe, je pobrala njihova vlada, katera nad ljudmi izvaja genocid in ostali teror, ker jih je prodala, bo hudo!

A gripo pa so letos skrili, da ne bi delala konkurence covidu ?

V primeru resničnega biološkega orožja v obliki virusa, se družba ne obnaša tako in se ne bi obnašala tako, ampak popolnoma drugače.
Zato sem postavil zgornja vprašanja za namen uporabe razuma. A verniki pač ostajate verniki.
Škoda zaradi zgrešene vere bo pa nepopravljiva.

to je vse zrežirano, poglejte novinarka v skafandru najde glavno zdravnico v navadni maski, učesa in obraz pa zunaj, pa takooooooo nevarennnnnnnn viiirruuuuusssssss!!!!!!!!

pa ti ves,da je Srbija najbolj precepljenost????To vem iz prve roke

Če pomislim, ni logično, da bi virus bil biološko orožje.
V primeru, da bi bil in bi z njim naredili depopulizacijo, nas ne bi posiljevali z nekim cepivom.
Ker cepiva sploh ne bi bilo, oziroma bi bilo na voljo le za elito, da bi se le elita zavarovala pred nevarnim virusom.
Zdaj pa je ravno obratno, saj se elita noče cepiti ali pa se cepi le navidezno, da naivno rajo še bolj prepriča v nevarno cepivo.
Zato menim, da je cepivo tisto orožje in ne virus.
Virus je le sredstvo za dosego cilja.
[/quote]

Enako razmišljam sama in vsi, ki jih poznam , od sorodnikov, prijateljev, sodelavcev, staršev otrok v vrtcu, šoli, nobenega ne poznam, ki bi se želel cepiti, niti starši, niti tast, tašča, še moja babica ne, nihče ne verjame v ta zastrašujoči nateg. Ne vem kje so tisti, ki v to verjamejo????? Ali je potem res, da se nekako isto pametni z istimi družimo? Ker okoli menesovres osebe, ki jim delujejo logične povezave, ki imajo glavo, da z njo razmišljajo in ne samo zaradi lepote.
Je pa očitno point vsega tega kovida, da se hočejo znebit starih, bolnih in debilnih ljudi, kar jim do sedaj uspeva. Ostali bomo samo zdravi in pametni ljudje, ki bomo lahko delali. Druge razlage ni.

Zaenkrat ti ni še nič, počakaj malo, cepi se še parkrat in pol povej, ce boš še lahko govorila. Kok morate bit debilni, da pustite, da vam vbrizgajo strup in ste poskusni zajčki v vsem tem nategu? Sicer pa kar cepite se, se vsaj nam ne bo treba, nam, ki bi še radi živeli.

Ful je zanimivo to kako tisti ki pišejo da je cepivo nevarno in da bomo vsi pocrkali kateti se cepimo, pišejo o neobstoju virusov itd… Se zdaj na ta komentar ki ga je objavil avtor te teme zmrdujejo češ da je zrežiran in lažen in nevem kaj.. Ko sami delajo točno isto! Oz še slabše. Torej kaj objavljajo oni je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} resnica ker so oni pač to vidli na Facebooku, tisto kaj pa mi napišemo ehh tisto pa ni ane.

Kaj pa če je zdravnica že dolgo nazaj cepljena z 2. odmerkom.
Za take je priporočilo, da še vedno nosijo maske, ker je možnost okuževanja drugih z izdihavanjem.
Ni jim pa treba nosit očal in skafandrov, ker jih cepivo ščiti.

Pa kaj res nič ne razmišljate?

New Report

Close