CEPILA SEM SE Z ASTRA ZENICA
ZDAJ SEM PA POPOLNOMA OBUPANA, ker zdaj javno priznajo da je to cepivo škodljivo, da ima ogromno stranskih učinkov, mene je ravno Beovičeva prepričala, da sem se šla cepiti, ker je povedala po TV – cepivo je varno, imamo potrditev da je varno s strani EME evropskega urada za zdravila…..alternativci so opozarjali da to ni res, Beovičeva pa da se naj kar cepimo. Danes ponoči nisem spala, žal mi je da sem jo poislušala, da sem se cepila, samo čakam, kdaj bom fasala embolijo, kdaj se mi bo zamašila žila in adijo!!!
Matr ja, kar solze mi tečejo, kako sem jezna, da bi kar motorko vzela in……………………………
Baba hudičeva, zakaj sem ji verjela, a ima država kakšne psihologe za pomoč nam, ki smo sedaj v težki situaciji, jaz se kar tresem, a kdo kaj ve, a imamo pravico do takojšnjega psihologa, ali državo sploh kaj briga za nas, kam naj vprašam, jaz bom znorela od strahu!!!!!
O matr, kaka drama.
Glede na to, kake pišeš, sem prepričana, da samo provociraš. Se C od cepila nisi…
Js sm vesela, da sem se cepila, še bolj, da sem imela že moznost prit na vrsto…
Najbrž je bil v tvojem cepivu čip in zdej si obsedena; stranski učinek za tiste, ki imajo maloštevilčne možganske celice…
Potem lahko pričakujemo pravo epidemijo norosti, saj se cepite samo tisti z maloštevilnimi možganskimi celicami.
[/quote]
Zelo presenečena…uspeš še kaj več od zmerljivk multiničnega fašističnega…
No, počasi napreduješ; kljub temu, da imaš skromen potencial v glavi.
Zanimivo, kako naenkrat priznavaš epidemijo. Kar navadi se na to, da boš zaprt v svoji luknji še dolgo časa, za razliko od nas, cepljenih.
Zanimivo, kako naenkrat priznavaš epidemijo. Kar navadi se na to, da boš zaprt v svoji luknji še dolgo časa, za razliko od nas, cepljenih.
[/quote]
Ja, saj pravim, epidemijo norosti.
če pa je Beovičeva sama povedala, da cepivo ni v redu in da so ga ustavili povsod po svetu, a zdaj sem pa jaz histerična, ko pa ne vem kaj je v mojem telesu. memni so na cepljenju rekli, da naj se nič ne bojim, da je vse varno, da je vse testirano, da so cepili že na milijone ljudi. pejte se solit vsi skupaj, mene je strah, ker zdaj pa berem na internetu (TV tega sploh ne poročajo), da je cepivo zelo envarno in zelo veliko trombov v venah, kar povzroča veliko težav, težke embolije, smrti itd……………………………………………odgovora na moje vpršanje pa nihče ne zna dati, kje so prishologi, ki jih lahko obiščem, država samo forsira ta cepiva strupena, laže, kako so varna, ko pa rabimo psihološko pomoč ni pa nikjer nikogar!!
Nesramni ste sploh tisti, ki govorite da je vse v redu s cepivom, mene pa tresa mrzlica, pa vročina, zdaj sem pa še z živci čisto na koncu, mah—————–
[/quote]
On vsaj počasi napreduje, za razliko od tebe, ki si popolnoma obstala…možgansko.
Te razumem, da si v skrbeh. Tudi sama včasih pri kakšni stvari zapaničarim in takih nas je še veliko. Obstaja neka številka na NIJZ, kamor lahko pokličejo bolniki s kovidom. Zagotovo bodo tudi tebi dali kakšen uporaben napotek in te potolažili. Probaj gledati pozitivno. Cepivo je res na hitro skupaj “scimprano“, a tako nevarno spet ni. Jih poznam nekaj, ki so se cepili, pa so bili popolnoma brez reakcij ali posledic. Številke ljudi d posledicami niso tako visoke in možnosti težav so majhne. Na tvojem mestu bi upoštevala vse ukrepe proti morebitnim strdkom, že zato, da se boš bolje počutila. Poguglaj malo in probaj upoštevati. Navsezadnje ti to koristi v vsakem primeru. Pa ne očitaj si, da si nasedla. V življenju se nam to pogosti dogaja.
Nehaj zganjati histerijo.
Pogostost morebitnih strdkov je tako majhna, da imaš krepko večje možnosti da te v naslednjih par dneh povozi avto ali avtobus, kot to. Pa tudi ni brez napovedi – večinoma so prisoten kakšne krvavitve prej. Če bi se ti krepko ulilo i nosu in ne nehalo pa lo pokliči zdravnika.
Psihologe imaš v zdravstvenem domu – vprašaj svojega zdravnika, če te tako zelo muči.
In tudi jaz sem cepljen z istim cepivom, pa ni nobene panike. Tale ustavitev zgleda biti bolj politična kot strokovno utemeljena. Počakaj malo, saj bodo povsod obveščali, ko bodo vedeli kaj več.
Ko te ugrizne stekli pes, si nekaj tednov po ugrizu tudi brez problemov, lahko celo celo leto, na koncu pa vseeno umreš. Steklina je tudi virusna bolezen.
Če bi provokatorka, ki je odprla temo, sledila tvojemu nasvetu, bi jo poslali na psihoterapijo, kjer bi dobila ADje in bi bila zapečatena. In ravno take ljudi želijo – do smrti odvisne od njihovih zvarkov.
Ti to resno? Trese te mrzlica, pa vročina, pa z živci si na koncu in pišeš po compu in se z nami pogovarjaš? Resno?
Za vsako odločitev ali pa neodločitev si odgovorna sama. Sama nosiš posledice svojih dejanj. In pri tem država ni nima nič. Niso te prisilili.
Še vedno mislim, da je to provokacija.
Ker je bila ta motorka že večkrat omenjena, kot je bilo opozorjeno. Tako da….malo manj špilanja in preseravanja. Danes je zadnji lep dan. Pejte ven in užijte ga🌞
Nehaj zganjati histerijo.
Pogostost morebitnih strdkov je tako majhna, da imaš krepko večje možnosti da te v naslednjih par dneh povozi avto ali avtobus, kot to. Pa tudi ni brez napovedi – večinoma so prisoten kakšne krvavitve prej. Če bi se ti krepko ulilo i nosu in ne nehalo pa lo pokliči zdravnika.
Psihologe imaš v zdravstvenem domu – vprašaj svojega zdravnika, če te tako zelo muči.
In tudi jaz sem cepljen z istim cepivom, pa ni nobene panike. Tale ustavitev zgleda biti bolj politična kot strokovno utemeljena. Počakaj malo, saj bodo povsod obveščali, ko bodo vedeli kaj več.
[/quote]
Ne, ne gre za krvavitve, ampak za trombozo, sinusno vensko trombozo. Pogostost je res zelo majhna (v ang. na 1,7 M menda 30 primerov), vendar gre za zaplet pri sicer zdravih ljudeh, zaplet, ki je zelo življenjsko ogrožujoč (to ni tromboza v nogi, ampak v veni v možganih). Dogaja se pri mlajših in predvsem ženskah (jaz si sicer mislim, da zna biti kakšna povezava s hormoni oz. kontracepcijskih tabletami ali nadomestno hormonsko terapijo, ampak o tem še ni noben nič povedal).
V tujini že opozarjajo cepljene z AZ, naj bodo pozorni na glavobole (če trajajo dalj časa, ne tiste 2-urne), včasih so menda prisotne podkožne krvavitve. Tako da, ne, tu ni govora o kakšnih krvavitvah iz nosu ali kaj podobnega.
Ne, ne gre za krvavitve, ampak za trombozo, sinusno vensko trombozo. Pogostost je res zelo majhna (v ang. na 1,7 M menda 30 primerov), vendar gre za zaplet pri sicer zdravih ljudeh, zaplet, ki je zelo življenjsko ogrožujoč (to ni tromboza v nogi, ampak v veni v možganih). Dogaja se pri mlajših in predvsem ženskah (jaz si sicer mislim, da zna biti kakšna povezava s hormoni oz. kontracepcijskih tabletami ali nadomestno hormonsko terapijo, ampak o tem še ni noben nič povedal).
V tujini že opozarjajo cepljene z AZ, naj bodo pozorni na glavobole (če trajajo dalj časa, ne tiste 2-urne), včasih so menda prisotne podkožne krvavitve. Tako da, ne, tu ni govora o kakšnih krvavitvah iz nosu ali kaj podobnega.
[/quote]
skartka, to je navadna svinjarija in s tem se ni za cepit- BASTA!!!
TA ROBA MORA NA SMETI!!!
SPLOH PA TO NISO CEPIVA AMPAK GENSKA TERAPIJA!
[/quote]
Hvala za popravek.
Sam sem našel par člankov, ki navajajo tudi razne krvavitve – ni mi pa še jasno ali kot predznak možne tromboze (čeprav mi je ta povezava precej čudna) ali pa kot vzporedno, manj zoprno možnost krvnega “problema”.
Vendar je pa res pogostost tako minimalna, da skoraj ni vredna minute strahu.
Daj, zadihaj. Je kar je. Ne glede na to koliko se zdaj sekiraš, ne moreš vrniti časa nazaj, ne moreš si izsesati cepiva, je pač v tebi in telo bo odreagiralo kot bo. Kje pa piše, da ravno ti padeš v tisti majhen procent? Bolj si boš škodila s sekiranjem in vsem nespanjem na ta račun.
Jaz sem se tudi cepila, predvsem zaradi službe, zaenkrat še vse ok. Zoprno me še vedno boli roka, ker nisem znala sprostiti mišice. 🙂 Še kdaj kaj sem napiši, kako si, kako se počutiš, pa boš pregurala. Če se boš slabše počutila, pa do zdravnika.
Je kar je, kakšne motorke in histeriranje, daj no daj. Pojdi si skuhat kaj kar imaš rada 😉 ali pa na kakšen dolg sprehod. Saj bo šlo!
Umit se krota! Tabletko v usta pa pejt mal pocivat. Na glavo si povezni alu folijo, za usak slucaj, da ti med dremež em vesoljci ne ni brali tvojih veleumov.
[/quote]
pajade, zdaj ni časa za tabletke, zdaj se moramo boriti z vsemi štirimi proti tej bandi mafijski, ki nam želi uturiti to GENSKO TERAPIJO-NE CEPIVA………ljudje POZABITE NA CEPLJENJE, ker je to genocid nad ljudmi. Pravijo da se ni treba cepiti če ne želiš, reklamirajo pa cepljenje kot varno na vsakem koraku-LAŽEJO TO MAFIJOZOTI!