Nisem se prijavila na cepljenje, pa sem dobila termin
Tako kot ti, bi pa od tebe pricakoval vecjo sirino, ker kolikor vem si poduhovljena oseba, vsaj tako se berejo nekateri tvoji zapisi
[/quote]
Ce nisi videl, sem postavila na koncu vprasaj.
Mene v lajfu nisi videl ne zapisat ne izrect nekomu da naj crkne, da naj se odpove bolnici ker se dusi itd sranja ki ga natrosijo v takih temah.
Toliko o sirini nas vseh sodelujocih.
Duhovnost pa nima veze z kvazi verniki, ki se delajo lepe a socloveku zelijo da crkne ker se ne gre cepit.
Aja tud jaz se ne grem. 😀
99,99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nakladaš. Ali so pa falili letnico, ali si pa v orng ogroženi skupini (pa še to ne verjamem). Moja mami je 72 pa še ni prišla na vrsto. Jaz 39 pa še nisem prišla na vrsto. Brat 49 pa isto še ni na vrsti. Edine ki poznam da so bili cepljeni so ali nad 75 in par sodelavcev v poznih 50 (pa to na kočevskem). Ostali v osrednji sloveniji pa ni šans da prideš na vrsto. Pa ima moja mami kao prednost zaradi kroničnih bolezni. Tako da pejd raj na sonce, ker se vam že frcklja od teh cepiv in teorij zarot :).
Mene v lajfu nisi videl ne zapisat ne izrect nekomu da naj crkne, da naj se odpove bolnici ker se dusi itd sranja ki ga natrosijo v takih temah.
Duhovnost pa nima veze z kvazi verniki, ki se delajo lepe a socloveku zelijo da crkne ker se ne gre cepit.
[/quote]
Verniki, duhovnost?? Vse kar je povezano z znanostjo lahko edino potrdimo, vse ostalo se ne da potrditi. Pa ne se cepiti, bodo prej normalni osebki prišli na vrsto. Take rabimo.
[/quote]
Vprašanje glede zdravljenja je čisto legitimno. Zakaj bi nekdo, ki zavrne znanstveno preverjen način za preprečevanje bolezni, hotel potem zdravljenje te bolezni, ki temelji na istih principih?
Vprašanje glede zdravljenja je čisto legitimno. Zakaj bi nekdo, ki zavrne znanstveno preverjen način za preprečevanje bolezni, hotel potem zdravljenje te bolezni, ki temelji na istih principih?
[/quote]
Zdravljenje mu pripada in ti tu nimas kaj.
Ce se bojis se idi cepit. Ce nosec zdravljenja se mu odpovej. Za drugega nimas pristojnosti odlocat, lahko le o sebi. Sebe cepi in sebe ne vozi na zdravljenje v bolnico.
Aja, pa nehajte manipulirat s takimi bednimi, ce se kdo noce cepit, mu ne morete preprecit zdravljenja, pa ce se po trepalnicah mecete.
Normalno ni istocasno zdravo.
Raje sem zdrava kot normalna tvoje sorte, ki si avtorici zaželel/a da crkne.
[/quote]
Vidim, da se rada obešaš na besede medtem, ko ne razločiš med pomembnim / nepomembnim. In celo na “nekih teorijah” trdiš, kaj je zdravo. Mimogrede, na kaj se sklicuješ, ko praviš da ni zdravo? Upam, da razumeš vprašanje. Pa lep zdrav dan ti želim 🙂
Vidim, da se rada obešaš na besede medtem, ko ne razločiš med pomembnim / nepomembnim. In celo na “nekih teorijah” trdiš, kaj je zdravo. Mimogrede, na kaj se sklicuješ, ko praviš da ni zdravo? Upam, da razumeš vprašanje. Pa lep zdrav dan ti želim 🙂
[/quote]
U, a meni ne bos zazelel/a da crknem?
Ravno tvoje besede so v nebo kricece saj si posredoval/a svoje prave misli, ko si nekomu zazelel/a, da crkne ker se ne gre cepit.
In ne, teh besed ne bomo ignoriral, saj so ravno one bistvo tvojega zapisa. Smrt in ne zdravje kot skusas s cepljenjem zmotno prikazat.